**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
CHOWPERSA spune:
Acum am vent de la spital,am fost sa duc o vecina careia tocmai i sa rupt apa si am retrait si eu emotiile nasterii.
Fotocartea am facut-o pe net(am comandat si poze la ei) si le ridici de la magazinele turbo pe care le alegi.
Prima a costat 125lei iar a doua 160.E vorba de numarul de pagini la acelasi model.Eu am ales mare cu coperta tare.
Uite aici si modelele cu tot cu preturi.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
poohy spune:
LA MULTI ANI! Ianis Stefan de Dianalaura! hehe, capsunel mult asteptat si iubit, ai facut 1 an!
LA MULTI ANI! Dominic William de Iriinuca!!
LA MULTI ANI! Graviduta, mamica fericita! Sa fi vesela, fericita, sanatoasa in continuare si sa te bucuri de viata alaturi de comoara ta mica si toti ai tai!
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
Graviduta, LA MULTI ANI SA FI SANATOASA SI SA TE BUCURI DE COMOARA TA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
La multi ani Graviduta
sa ai parte numai de bucurii!
la multi ani micutilor Stefan de Dianalaura si Patrick de Mary Lou
Am vazut ceva poze de la intalnire, mai vizionez ca sunt multe. Cat de frumos interactioneaza copilasii intre ei Sper sa ajung si eu la urmatoarea, e grozava ideea sa ne intalnim mai des!
Didialex, sanatate lui David, sa ii treaca repede rotavirusul.
Chowpersa, e minunata fotocartea! Offtopic, traducerea de pe situl lor e execrabila [clovn]
Liviana, cum e in California? Cat stai? Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
La multi ani,Graviduta!...La multi ani Dominic si Ianis!...Au inflorit salcamii pentru voi!...Imi pare tare rau ca nu am putut sa fiu alaturi de voi,la intalnire...Dar am vazut poze superbe....si niste mamici,jos palaria!...Daphne a mea inca nu merge(pe doua picioare)...Face doar 2-3 pasi si se arunca la urmatorul punct de sprijin.Mi-a fost asa de teama...de urmarile de la nastere...Dar se pare ca e bine.....Circula cu o viteza uimitoare in patru labe si medicul de familie m-a asigurat ca nu a ramas cu probleme ci doar...a descoperit ca se poate deplasa mai repede si mai sigur,asa....Cu mancarea,nu avem probleme...Papam de toate,avem 10,500 la un an(de la 2,600).De vorbit,nu prea vorbim...dar stim sa ne pieptanam,dam pusi...cerem mancare de fiecare data cand un alt membru al familiei mananca..(intai si-ntai aruncam suzeta din gura.daca omul nu se prinde tipam:hammmmmmm...Daca nici atunci n-a inteles...intindem mana,strangem pumnul si...tipam in continuare...hammmm.Am vazut filmuletul Anei de Madi la un an...si mi-au mai curs cateva lacrimi.Ce minuni sunt copiii nostri!..Ma gandesc de multe ori ca am ...asa o viata intoarsa pe dos...Si mi-a fost cumplit de greu in aceste ultime luni.Dar nu as schimba viata mea ,pe nimic.Chiar daca imi vine de multe ori sa-mi iau campii(ca tot sunt asa aproape+...si copiii rai,de te scot din minti!!!Dar cand ii vad asa frumosi...si cand ii vad cum seamana...si cand ma pupa amandoi...mor!!!!!!!Si revin la viata mereu!\\\\\\\\\de cate ori e nevoie!si iubesc!V-as strange in brate pe fiecare dintre voi de miii de ori!Ce prietene mai am eu,in afara de voi?!!Voi mi-ati fost mereu aproape...Sper ca e totul bine cu Pepsi...n-a mai scris demult(am mai urmarit-o eu pe la alte subiecte ca eram ingrijorata de bebe..imi doresc din tot sufletul sa treaca de la sine si sa nu-i faca operatie la urechiusa).Va pupam...iarasi plange...e rea dar e asa de frumoasa!...(oda noua!!!!)Mi-e dor sa petrec mai mult timp cu voi!!!!!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Si pt ca momentan nu pot....va astept la ceaunul meu.Oricand,la orice ora...va astept sa veniti la focul meu!...Asa ca...daca aveti drum prin ,Timisoara....nu ma ocoliti!Va pup si va iubesc tare!!!!!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
mihamora spune:
LA MULTI ANI! Ianis Stefan de Dianalaura!
LA MULTI ANI! Dominic William de Iriinuca!
LA MULTI ANI! Graviduta!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
Am vazut poze cu David de Alina 24, foarte dragalas, cu scumpetea de Ana si cu baietii zglobii ai lui Didi,multa sanatate lui David si pupam bubutza lui Robert
Chris - ce frumos scrii, aproape de fiecare data imi dau lacrimile
Pup si baietii lui Pepsi
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Noi avem o maseluta!!Gata a spart gingiuta dupa ce s-a chinuit saracutul toata noaptea.
Wow, deja poti spune ca e major
![](icon_smile.gif)
Madi, Mara nu si-a supt degetul, asa ca nu stiu ce sa-ti spun.
Multumesc tuturor fetelor care mi-au urat de ziua mea si/sau s-au gandit la mine. Sunt foarte fericita ca am primit un scanner cu imprimanta si asa pot sa-mi organizez colectia de reviste care devenise deja o arhiva, iar mariul ma ameninta ca o sa o evacueze.
![](icon_smile.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andradap spune:
Vreau si eu sa urez la multi ani, numai sanatate si bucurii capsunelelor care azi implinesc un an:Alessia Ioana
de Lulu26
Dominic
de Mihamaora
Georgia
de Androix,
Mihail Vladimir
de Kid,
Darius Andrei
de Alina25,
Bianca Elena
de Katthy