**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
Madi spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Noi avem o maseluta!!Gata a spart gingiuta dupa ce s-a chinuit saracutul toata noaptea.
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Felicitari! Ce haios e Alex in rochita.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
tudorcatalin spune:
La multi Ani!celor care implinesc un anisor
Dianalaura pentru Ianis Stefan
Irrinuca pentru Dominic William
La multe lunisoare
Chris27 pentru Alma Daphne
Blc_lia pentru Theodora Maria
Mary_lou pentru Patrick Andrei
La Multi Ani Graviduta sa fii sanatoasa si fericita
eu am vrut sa ne punem ecusoane cu id -ul si numele copiilor dar radeati de mine, ziceati ca sunt exagerata,dar evcitam situatiile penibile "eu sunt X, tu cine esti? "
Timur, al meu nu a ajuns la mancarea lui Sara,dar se uita la ea cand mananca boabe si parca saliveaza
am vazut poze de Andrada si mica, foarte frumoase
ieri i-am dat caise proaspete.am stat cu inima indoita,stiam ca sunt purgative,dar nu s-a deranjat la stomac, a facut normal.voi ati incercat sa dati caise?au patit ceva?
si am vazut ca au aparut ciresele.sunt bune pentru ei?
am uitat sa va zic.eu nu-i mai dau [red]multisanostol[/red], il deranja la stomac prea rau,i-am dat doar 2 zile, pe 7 si 8 mai,si gata l-am scos.facea prea moale si de multe ori pe zi(5-6).Asa ca nu-l mai recomand la nimeni.
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
Madi spune:
Multumesc ca v-ati uitat la pozele noastre si multumesc pentru aprecieri!
Lavini ma bucur ca spui ca seamana cu mine. Pana nu demult toata lumea spunea ca Ana seamana cu tati. Acum vad ca mai sunt "voci timide" care spun ca seamana cu tatal meu si cu mine (eu sunt leita tata, deci..). Plecati in concediu?
Am si eu nevoie de un sfat de la mamicile care s-au confruntat cu asa ceva: Ana isi suge degetul cand ii e foame si/sau somn. Problema este ca in ultima vreme si l-a supt mai des, nu stiu de ce, si si-a facut rani. Cred ca il si roade Are bubite pe tot degetul, si pe buricul lui si la baza. Mi-e asa de mila cand ma uit la el. Am incercat sa ii dau suzeta in schimb, macar pana se vindeca, dar nu am avut succes. Pe de alta parte, doc pediatru mi-a spus sa nu cumva sa ii scot cu forta degetul din gura ca ii pot crea traume. Nu stiu cum sa procedez...V-ati confruntat cu asa ceva?!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
CHOWPERSA spune:
Am facut 2 fotocarti pentru Alex.Una cu povestea venirii lui pe lume si o a doua cu povestiri si amintiri de la 0-la 1 an.
aici sunt poze cu fotocartile
Prima o am acasa iar pe a doua mai astept,de aceea e pozat monitorul
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
CHOWPERSA spune:
Daca va intereseaza sunt facute la turbofoto.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
vas spune:
multumi mult de felicitarile adresate. AM FACUT SI NOI UN ANISOR!
Ce fericita eram ieri ca spunema tutror ca am implinit un anisor.
La multi ani si la capsunici de azi si cei de ieri care au ajund la un anisor!!!!!!!
La multi ani Gravidutza!
Am primit si noi tricoul , fara probleme l-am luat de la posta si ii vine vine chiar si printesei mele de 8 kg. Deci marimile au fost foarte potirivte pentru micutii nostri.
Liviana, multumim mult sde tot pentru efortul depus.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
doxinu spune:
Am vazut toate capsunicile si capsineii care au implinit 1 an.Super petrecere ati facut fetelor! pentru puiuti!
Io ii iau motul acasa la noi si apoi scoatem la restaurant nasii.M-am tot gandit si pana la urama asta am hotarat!
CHOWPERSA felicitari pentru maselutaaaaaa,o mare realizare!!!!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Florentina Roman spune:
La multi ani pentru
Ianis Stefan si
Dominic William!
La multe lunisoare pentru
Alma Daphne
Theodora Maria
Patrick Andrei
lbelciug spune:
Graviduta, La Multi Ani cu multa fericire!
La Multi Ani capsuneilor Ianis Stefan si Dominic William! Sa cresteti mari, frumosi si sa aduceti bucurii parintilor!
Mi se pare o idee f buna sa avem un film sau macar un album foto cu capsuneii la 1 an. Ar fi frumos chiar ca fiecare mamica sa faca si o poza cu capsunelul imbracat in tricou.
Eu PROPUN ASA: facem un album pe emailul comun si fiecare mama sa incarce acolo 2 poze: una cu sarbatoritul si una cu copilul imbracat in tricou. Ce ziceti?
Fetele, facem data viitoare ecusoane. Mi-am adus aminte de ele abia cand am citit ce ati scris apropo de a face cunostinta.
CHOWPERSA, cat a costat fotocartea si unde e turbofoto? Cat e de mare fotocartea? Mi se pare o amintire minunata.
Didi, multa sanatate copiilor. Ce-o fi pe tine, biata mamica. E tare greu cu ambii copii bolnavi si mai mult singurica fiind. Putere sa rezisti iti doresc!
Elteka, Pepsi, uuuuuu, unde sunteti?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani