**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Madi spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Fetelor la turta se ia si motul?Ati auzit asa ceva?Sora mea spune ca mai nou asa se face.Trebuie sa-i faca si ea fetei turta sambata.
In pozele voastre nu am vazut deci probabil ca nu.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
CHOWPERSA noi i-am taiat si din par. Adica nasa! Si eu am doua finute si le-am taiat si lor din par.
Madi si
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CHOWPERSA spune:
Multumesc MADI.Asa ia spus si ei nasa.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
La multi ani cu multa sanatate, noroc si fericire!!! Ianis Stefan
Dominic William
Graviduta
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Madi spune:
Didi multumim!
Am vazut poze cu puii tai! Imi place tricoul lui David, e tare haios in el! M-au intristat pozele cu piciorusele arse. Multa sanatate si sa depasiti repede episodul cu rotavirusul.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Graviduta spune:
Gracias, fetelor, pt urari! Chowpersa, teroretic, noi ar trebui doar sa le rupem turta, fara sa taiem motul. Dar majoritatea mamicilor de fete iau si motul, ca sa pastreze amintire. Eu am o problema cu turta Marei, ca ziua ei cade vineri si vroiam sa-i rupem turta sambata (adica dupa ziua ei). Numai ca stiu ca la fete turta se rupe inainte de un an. Ma gandesc, totusi, ca e o traditie, nu o obligatie. Voi ce ziceti?
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Eu am o problema cu turta Marei, ca ziua ei cade vineri si vroiam sa-i rupem turta sambata (adica dupa ziua ei). Numai ca stiu ca la fete turta se rupe inainte de un an. Ma gandesc, totusi, ca e o traditie, nu o obligatie. Voi ce ziceti?Alina si
Graviduta eu i-am rupt turta la 1 an si 2 saptamani. Eu nu am respectat traditia, pentru ca nu mi se pare ca are importanta daca ii rup turta inainte sau dupa 1 an. De altfel, "traditia" asta difera si ea de la om la om
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Madi si
![](copilas.gif)
Asa creste Ana
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Gracias, fetelor, pt urari!Chowpersa, teroretic, noi ar trebui doar sa le rupem turta, fara sa taiem motul. Dar majoritatea mamicilor de fete iau si motul, ca sa pastreze amintire. Eu am o problema cu turta Marei, ca ziua ei cade vineri si vroiam sa-i rupem turta sambata (adica dupa ziua ei). Numai ca stiu ca la fete turta se rupe inainte de un an. Ma gandesc, totusi, ca e o traditie, nu o obligatie. Voi ce ziceti?
Alina si
Sora mea ii ia motul dupa ce a implinit un an.
Personal nu cunosc traditia. Alex e catolic si la catolici nu se practica nici ruperea turtei pentru fetite si nici luarea motului la baietei.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
CHOWPERSA spune:
Noi avem o maseluta!!Gata a spart gingiuta dupa ce s-a chinuit saracutul toata noaptea.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
lavini spune:
Didi, frumoase pozele cu baietii tai, imi place ca se joaca impreuna si mi se pare dragut ca mai exista si alti copii de varsta lor cu care ies in "gasca".E bine sa interactioneze de mici cu altii...
Madi, am vazut pozele cu Ana, e atat de dragalasa, si seamana cu mama ei.Intr-adevar, poza aceea de familie e foarte reusita.
Chowpersa, felicitari pt maseluta.Al meu nu cred ca are inca masele, dar cand l-am lasat duminica i se mai vedeau 2 dinti gata sa sparga gingia jos(asta ca sa fie egalitate).Pana o sa-l iau poate ii cresc si maselele
Gata, ma duc sa ma apuc de bagaje, desi mi-e tare lene.Nu vrea nimeni sa calce si sa pregateasca 2 valize?
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Foarte frumoase poze cu fetite si baietei mari am vazut: Antonio, seamana ca papusile de pe vremuri de la Aradeana, Maya frumoasa foc, Ana la fel si o mamica frumoasa, si pe Alex cu rochita!
[red]La multi ani Gravidutaaa!!!![/red]
La multi ani Ianis si Dominic!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)