**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
ali24 spune:
vorbiti de o a 2 a intalneala?nu ati vrea sa o facem sambata/duminica asta?ca voi fi si eu la bucuresti
aseara mi a venit o idee... nu vreti sa trimiteti pe mailul comun cate o poza cu capsuneii care au implinit un anisor(eventual cu tortul,sau cu tricoul sau cum vreti voi)sa mai facem un videoclip ca cel pe care ni l a facut andrada.si bineinteles asteptam sa implineasca toti capsuneii un anisor.
la multi ani GRAVIDUTA
la multi ani capsuneilor de azi
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
An@ spune:
Multi ani traiascaaaa, multi ani traiascaaaa, laaaaaaaaa multi aniiiii!!
La multi ani, Graviduta!!!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Mara!
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Liviana, de ce nu ne-ai dat, mama, ideea cu ecusoanele inainte de intalnire?? ma scapai de-un stres!
Si noi abea asteptam o noua intalnire, dar nu suntem "available" pe 24/25 mai si nici 31 mai. Eu as prefera tot Herastrau...
An@ spune:
ACUM 1 AN,
"Tocmai am primit un mesaj de la Dianalaura: Sunt mamica! Ianis Stefan s-a nascut la 9.10, 3220 grame, 53 cm, scor apgar 10!
Felicitari mamico! Sa va traiasca flacaul si tu sa te refaci repede!"
lA MULTI ANI, Ianis Stefan!!
timur spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Andrada, tare frumos Antonio! Mama ce par are! E bun de reclame.
Sa vedeti ce-a facut fii-miu ieri, e penal! S-a uschit cu premergatorul pe hol la o plimbare nevinovata si s-a intors pe fuga cu ceva in botic! Nu stiam ce ar putea sa halpaneasca cu atata pofta asa ca l-am controlat. Parea a fi biscuite, dar de unde sa-l fi luat? Plus ca-i curgea ceva rosu din gurita. Sa mor, am crezut ca si-a dat sangele. bag iar mana in gura copilului hotarata sa dezleg misterul. Ce credeti?? Fii-miu limpaia mancare pentru caini!!! Desfacuse sacul cu mancare al cainelui si se autoservise! Dumnezeule, manca cu atata pofta!!! Nimic nu i-a produs pana acum atata placere!
CHOWPERSA spune:
LA MULTI ANI CAPSUNICI!
si
LA MUTI ANI GRAVIDUTA!
Eu am pus cateva poze in capsunicile la 1 an , va astept si pe voi.Asa ne putem vedea mai bine si nu mai ratam nici o capsunica.
http://community.webshots.com/user/mai_iunie2007
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Madi spune:
Buna mamici si capsunici!
Ianis Stefan
Dominic William
La multe lunite Theodora Maria
Patrick Andrei
si...
La multi ani Graviduta
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Am vazut si eu poze de la intalnire si poze cu aniversati! Sunt tare scumpi capsunicii nostrii!
Pun si eu aici cateva Poze de la turta
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
DidiAlex spune:
Gravi_ Alina La multzi Ani!
La multzi ani! Ianis Stefan & Dominic William
mi-am zis sa citesc din urma dar nu am timp. Stiu ca mai erau puisori care aveu dearee & CO asa ca scriu care-i situatia de la noi.
Ieri mi-au venit analizele. Joi, cand m-a anuntzat pediatra ca marti sosesc, nu am zis nik, stiam de la ELTEKA si andrada ca dureaza 4 zile, si apoi la noi luni au fost rusaliile, deci tot inkis.
Avem Rotavirus, am citi analizele, puternik positiv, Norovirusul si celalalte nu au putut fi dovedite. Io fac acu o tradurere bruta a ceea ce era scris acolo. Mi-a zis pediatra ca mai dureaza inca 7 zile pana trece. Asa ca mi-a mai dat ieri 3 pliculete care presupun ca-s smecta, dupa gust. Daca nu ii dau nik are dearee, oricum face de 6 ori pe zi.
Cu ce ne-am tratat pana acu.
* Pt voma cu Vomacur (denumirea suna ciudat pe ro) sunt perfecte, uitati-va la Substantza activa -Wirkstoff care-i Dimenhydrinat si,
** pt dearee cu Perocur (e o drojdie uscata din Saccharomyces cerevisiae HANSEN CBS 5926).
*** electroliti. Acum nu ii mai dua ca e sub control.
**** lapte Humana HN (Heilnahrung).
***** Alimentatia?! Normala. Nu a mai vrut nici tzitzi deci de la 01 mai il consider incarcat. I-am dat mai mult banana, mar, fulgi de orez dar a mai mancat si altele am evitat carnea, mazarea. De mancat el mananca numai ca scoate mancarea nedigerata.
Azi i-am dat peste Schollen -platica, file si o sa ii mai dau Salau _ Zander. Scriu denumirea si pe germana poate mai stiu fetele si alte denumiri. io astea le foloseama si la R.
Mi-a mancat zilele Aschiutza si i-am mai dat pt dureri paracetamol sau Nurofen, era bine sa am eferalgan, dar nu am. era asa de terminat ca isi lasa capu pe podea, si plangea acolo ca un pisoi. Joi mi-a facut si R un episod de dearee dar eram pe val, asa ca nik nou sub soare. Ah, da..is contagiosi asa ca nu ii duceti ca mine la copii.
Miniuta, am gasit mail-ul buclucas de la tine. Era la spam.
In legatura cu cresele. Da o cautare pe net dupa Kinderkrippe si introdu PLZ tau. io asa le-am luat. Voi daca stati in oras, cererea merge la Jungendamt si o sa primiti loc, daca exista, si in alt cartier.
La noi costul cresei nu e in funtie de venit. stiu ca vb fetele de la sub germania. nici in gradi, nici in oras. Cele particular is scumpe rau. intre 800 si peste 400 sigur. astea de stat is sponsorizate si platesti cam 170. Acum cu Elterngeld-ul a crestul nitel natalitatea si is multe cereri.
Cererea ti-o dau ei, poti depune mai multe cereri, la mai multe crese. Scrii pe ea oricum data de cand vrei si e voraussichlich.
Vorbesc aiurea. dar cate bordee atatea obicee. La R in mai am sunat, pe 8 iunie am avut interviul, si ni-l lua de la 1 august (1 an si 11 luni dar l-am dus de 01 septembrie. ) nu mi-a cerut nici o dovada. dar la David mi-a spus ca imi trebe o dovada. Is 10 copii in grupa si 2 educatoare. Mi-e mi-a placut mai mult cand era R la cresa, era mult mai ingrijit decat aici. aici e cam lasat dupa capu lui. Dar e o edu la 10 copii. Aceasi gradi.
am plecat
Madi, e superba Don'soara si poza asta
Edit: am pus cateva poze aici acum se incarca
CHOWPERSA spune:
Fetelor la turta se ia si motul?Ati auzit asa ceva?Sora mea spune ca mai nou asa se face.Trebuie sa-i faca si ea fetei turta sambata.
In pozele voastre nu am vazut deci probabil ca nu.
Si alta intrebare: Alex face kk moale si tot odata ii iese si o maseluta,il doare saracutu de se pune in cap.O avea vreo legatura una cu alta?
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE