**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
lbelciug spune:
SALUTARI DIN CALIFONIA!
La Multi Ani lui ANTONIO de Andrada si capsunicilor de VAS, MSEMCU si BETTYR!Sa cresteti mari si frumosi!
Andrada, te-ai tuns si tu o data cu baiatul sau mi se pare mie? Tu zici ca Antonio nu a fost tuns, dar mie mi se pare ca e mai scurt acum parul lui... nasa i-a taiat un motz mai mare?
Abia azi am reusit sa vad ce-ati mai scris. M-am bucurat enorm sa vad cat de frumos a iesit petrecerea capsuneilor. Am vazut poze cu copii frumosi si mamici fericite! Ce sentiment minunat sa vezi atata frumusete laolalta!
Regret ca nu am fost printre voi, dar sunt sigura ca v-ati gandit si la noi.
Imi aduc aminte ca la prima intalnire cu mamicile si copiii din grupul lui Matei (organizata de mine), am printat niste etichete pe care am scris numele mamei (ID-ul de pe DC) si cel al copilului. In felul asta a fost mai usor sa facem cunostinta...
Va pup cu DOR.
Buna dimineata pt maine...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Ninutza spune:
Am admirat si noi pozele cu capsuneii in parc. Foarte FRUMOSI toti. Se pare ca ati avut parte de vreme buna pana la urma.
Dianalaura, pentru Ianis Stefan , un anishor
Irrinuca, pentru Dominic William , un anishor
Blc_lia, pentru Theodora Maria
Mary_lou, pentru Patrick Andrei
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by poohy
Bine ca mi-am adus aminte sa intreb: care e problema cu ruptul turtei inainte cu cateva zile de implinirea unui an? Manuelei nu stiu cand sa ii rup turta in afara de 31 mai sau 1 iunie, iar ea e nascuta pe 2. Poate doar sa fac petrecerea pe 31 si sa mai chem nasii pe 2 pentru turta/tavita? Pe 6 plecam in concediu deci nu mai prindem un weekend dupa, si nasii pleaca tot in iunie la Paris - pentru cativa ani, deci nu se intorc in curand...
Cica la fetite e pana intr-un an, iar la baieti la 1 an sau la 3 ani. Multumim pentru compliment .
Liviana, asteptam sa te vad online sa-ti multumim si noi pt tricouri. E o idee buna asta cu ecusoanele , poate o punem in practica la urmatoarea intalnire. Cat mai curand, daca se poate.
Florentina,
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
andradap spune:
Liviana.... pe Antonio nu l-am tuns deloc in schimb mi-am scos parleala cu mine.... ca m-am tuns aproape baieteste Dar ce ochi ai... imediat ai observat! Ce mai face Bogdanel?
Fetelor, ce ziceti... mai facem o intalneala si pt capsunicii care nu au ajuns? Ce ziceti de 24 mai.... sambata viioare?
andradap spune:
Si vreau sa urez si eu la multi ani, multa sanatate si numai bucurii capsunicilor aniversate azi:
Ianis Stefan si Dominic William
lavini spune:
Andrada, iti sta foarte bine tunsa.Si daca nu ma insel, te-ai si vopsit? Stiam ca ai o culoare mai deschisa la par...
Si mie mi-ar face placere sa ne vedem, dar o putem face pe 25 mai?Ca eu maine plec in concediu, pe 23 ma intorc, si pe 24 ma duc sa-mi recuperez copilu de la mama.Si fiindca am primit tricoul, as vrea tare mult sa ii fac cunostinta lui Andrei cu celelalte capsunici.Ce ziceti?
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
andradap spune:
Lavini, noi pe 25 mai mergem la botez, pe 31 mai la o nunta..., am putea stabili pe 1 iunie? Asta ca sa nu-i tai motul lui A chiar de ziua copilului... cum aveam de gand
Legat de vopsit.... asta e nuanta mea naturala.... Cat am fost gravida nu m-am mai vopsit, parul a crescut...acum m-am tuns si a ramas doar cel nevopsit
Alyna24 spune:
LA MULTI ANI CAPSUNICILOR DE AZI!
Si eu sunt de acord cu o a2-a intalnire si poate fi sambata/duminica....e ok.Dar poate facem intalnirea in Tineretului.Mi se pare mai la indemana tuturor decat herastrau.Cum ziceti si voi.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
andradap spune:
GRAVIDUTA, la multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si sa ti se mplineasca toate dorintele!!! Petrecere frumoasa!!!!
lavini spune:
Pt mine 1 iunie e ok.Iar locatia, fie Herastrau, fie Tineretului e la fel de ok.Oricum e weekend, asa ca nu vad vreo problema in a ajunge acolo.
Vreau sa urez si eu sarbatoritilor de astazi "La multi ani!", sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Graviduta
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)