**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

am reusit s ane luam tricoul!

sar'mana mult!

din pacate nu am ajuns la intalnire, dar duminica daca ajungem in parc vom fi cu tricoul nou :)

pupici si La multi ani capsunici!

http://picasaweb.google.com/mariacristina.nenciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumim fetele care ne-ati urat la multe lunici,de luna viitoare trecem la 1 an!!!!
CHOWPERSA Buzita s-a desumflat dar a ramas vanata nitel,v-a trece,dar asa de tare m-am speriat cand l-am vazut cu gurita plina de sange..........

Uram si noi LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ckristina, am ridicat tricourile, sunt foarte frumoase,o sa il aduc pe 24 mai la Pitesti.Abia astept sa ne vedem capsunelele imbracate...

Am vazut si eu pozele de la petrecerea Mayei si a lui Antonio.Foarte frumoase pozele, si mai ales foarte frumoase capsunele voastre.Sa va bucurati de ei in fiecare zi!

Andrada, l-ai tuns pe flacau?Nu mi-a venit sa cred cand am vazut prima fotografie, are un par superb, nu stiu daca eu as fi fost in stare sa-i rapesc o astfel de podoaba capilara.

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetele.am admirat si eu capsuneii la intalnire.sunt tare scumpi toti si imi pare rau ca stau prea departe de voi si nu am putut veni la intalnire.
am primit azi si tricoul e tare dragut(mersi liviana)si am admirat si pozele de capsunei care au implinit deja un anisor si cu ocazia asta le spun si la multi ani.

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Nu i-am taiat motul inca lui ANTONIO, asta pt. ca superstitiosii familiei (sotul meu si mama mea) au zis ca NU e bine sa i-l tai inainte de a implini un an! Deh...daca ziua lui a picat luni, l-am sarbatorit duminica pe 11. In fine, dupa botezurile si nuntile la care avem de mers in luna mai (nu avem nici-un week-end liber, ba chiar week-end-ul care vine avem 2 botezuri: unul sambata unul duminica)... cu siguranta prima data LIBERA pt DEMOTZARE este data de 1 IUNIE!! Eu una abia astept sa-l tund... evident NU scurt, doar cat sa nu-i mai intre parul in ochi si sa nu mai fie nevoie de bentite si moatze.

Alyna24, foarte frumoase pozele de la mot... Felicitari pt. alegerile lui DAVID. Si eu tre' sa ma mai pun la punct cu obiceiurle legate de motz. Dar mai avem timp... ... si in caldurile si noi tot motzatzi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

[b]La multi ani [/b]pentru
Petra & Maia & Mara
Andreea Maria
Eliza Ioana
Eduard Andrei
Matei Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Chowpersa, da, despre adresa ptr pozele comune era vorba. Am sa le descarc si la mine, oricum

Graviduta, s-a facut. Uite si o virtuala pana atunci. Mara e o scumpa, i se potriveste"vrabioara"

Poohy, cand am iesit azi cu Cip, am trecut pe langa un carucior in care era o fetita cu palariuta...Ce crezi ca a facut Cip? Era sa-mi sara din carut, dar dupa ce a vazut ca nu era frumoasa Manu, s-a linistit

Doxinu, sa-ti traiasca baiatul de 11 luni!

POZE INTALNIRE CAPSUNICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Doxinu, sa iti traiasca carliontatul frumos si scump si necajit! Sa ii treaca buzita si repede sa fie vesel inapoi ;) Sa sti ca e un mare scumpic.

Graviduta, de cand ma tin sa iti zic si tie ce mult mi-a placut Marutza ta! Asa vesela si plina de energie si vioaie O minune!

Am admirat frumusete de Maya, motzat Davidutz si Antonio - pe care am inceput eu sa il invidiez pentru par! Am ramas masca la pozele de un an!

Ella, nu am uitat, dar sotul a fost ocupat aseara ca a plecat de dimineata devreme in delegatie, insa asta seara are tema de actualizat lista, tot nu are ce face singur in camera de hotel, nu? Plus ca ii place :D

Florentina, Poate vroia Cipri sa se joace si credea ca fetitele cu palariuta o sa ii dea jucariile :)) Tare m-a impresionat si pe mine ce sarguincioasa era Manu
Poate ne mai intalnim si se mai joaca ;)
Nu am apucat sa ii arat lui Manu pozele ca acum am intrat pe calc si ea sforaie de muuult...

Si eu mai vreau intalniri cu capsunici :) Nu o sa putem sa venim tot timpul, dar din cand in cand tot o sa venim, si capsunicii se simt in largul lor intre atatia copii :) Cu cat cresc cu atat o sa se simta mai bine ;)

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Bine ca mi-am adus aminte sa intreb: care e problema cu ruptul turtei inainte cu cateva zile de implinirea unui an? Manuelei nu stiu cand sa ii rup turta in afara de 31 mai sau 1 iunie, iar ea e nascuta pe 2. Poate doar sa fac petrecerea pe 31 si sa mai chem nasii pe 2 pentru turta/tavita? Pe 6 plecam in concediu deci nu mai prindem un weekend dupa, si nasii pleaca tot in iunie la Paris - pentru cativa ani, deci nu se intorc in curand...

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Tudorcatalin,Florentina si poohy multumim mult

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput