**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare

Intru sa multumesc pt urarile primite de ziua lui ANTONIO aici pe forum. Asadar trimitem cate un pupic virtual pentru:
kid, cristinamaria, poohy, tudorcatalin, ella_74, An@ (un in plus pt. "reminder"), Doxinu, vas, Ioana13, bettyR, mica0307, miniuta, mihamora

Totodata vreau si eu sa UREZ la multi ani celor 5 capsunici ale lui VAS, MSEMCU si BETTYR. Sa creasca mari, sa fie sanatoase si sa aduca mereu bucurii in sufletele parintilor!!!

Am admirat capsuneii la intalnire si inca o data mi-a parut rau ca data a picat astfel incat noi n-am putut veni... dar n-au intrat zilele in sac!

Am pus cateva poze aici: http://community.webshots.com/user/Antonio12Mai

Unele sunt de la munte de 1 mai iar altele de la ziua lui Antonio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

La Multi Ani celor care implinesc un anisor!

Doxinu,La Multi Ani, cat mai multe lunisoare!

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici care ati luat motul la capsunei, imi spuneti si mie cum se procedeaza? Se taie in forma de cruce din par sau doar dintr-un mot? Si care e ordinea evenimentelor? Intai se ia motul si apoi se alege din tavita sau invers sau nu conteaza? Iar tortul e la sfarsit?

Vazut pletos frumos de Andrada!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!
De-abia azi am avut ceva timp si am vazut si pozele cu capsunei, suuuper frumosi toti. Dupa amiaza pun si pozele noastre.
Mica, da-mi si mie adresa, te rog!
Am vazut pozele de la turta, imi place de Maya ca stie ce vrea, a ales bine... Imi place fetisoara ei cand e suparata

Graviduta, Cipri isi cere scuze de la Mara Vrabioara ca n-a stat mai mult sa se joace cu ea cu mingea, dar ne grabeam ca ne asteptau musafirii la usa si noi eram inca-n parc!

Poohy,fi-miu asta micu' s-a amorezat de Manu, sa-l vezi cum face cand vede poze cu ea...

Andrada, am vazut poze cu Antonio cel pletos...l-ati tuns? La multi ani! cu intarziere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Revin si eu dupa ceva absenta si vreau sa urez "La multi ani" pt toti cei aniversati zilele acestea, sa fiti sanatosi, bucurosi si fericiti!

Am vazut pozele de la intalnire,foarte frumoase, iar capsuneii nemaipomeniti.Imi pare rau ca nu am putut ajunge, dar data viitoare sper sa putem fi alaturi de voi.

Ckristina, a venit in sfarsit avizul, ma duc azi sa ridic tricoul, sper sa nu imi faca probleme la posta.

Eu duminica mi-am dus copilul la Pitesti, e ingrozitor de greu fara el, plus ca acum mi se pare ca avem enorm de mult timp liber si nu stim cu ce sa-l ocupam.Bine ca in urmatoarele concedii o sa plecam cu el, ca nu imi place deloc senzatia asta de "libertate".

Sa aveti o zi buna!

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

LA MULTI ANI!
TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI.

FLORENTINAvrei adresa pentru pozele comune?
Doxinucum mai e buzita?

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Florentina Roman
Graviduta, Cipri isi cere scuze de la Mara Vrabioara ca n-a stat mai mult sa se joace cu ea cu mingea, dar ne grabeam ca ne asteptau musafirii la usa si noi eram inca-n parc!

Cipri e scuzat, daca vine la urmatoarea intalnire cu o floare si un pupic. Mara nu e suparata.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

LA MULTI ANI!!!!! si multa fericire, noroc, sanatate, veselie si iubire pentru:

Eduard Andrei de Cioaca!!
Andreea Maria (si ursuletul :D) de BettyR!!
Matei Stefan de Paky!!!
Eliza Ioana (cea scumpica) de Vas!!
si pentru tripletele noastre:
Petra, Maia si Mica de Msemcu!

printisori si printese!!

Mihamora, , o sa incerc sa ma uit si eu de acasa la puiul tuns.
si la poze de Maia si de Antonio tot de acasa ;)

Florentina, Inca nu i-am aratat pozele ca nu am deschis calculatorul acasa, dar cred ca si Manu l-a placut pe Cipri cel ondulat, nu ai vazut ce frumos se jucau? Cipri arunca jucaria pe jos, Manu i-o dadea inapoi, Cipri iar arunca, Manu iar o dadea inapoi etc

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ff frumoase pozele de la aniversarea Mayei si a lui Antonio!!

Motul Mayei l-am vazut, dar la Antonio nu.
Andrada, i-ai tuns zulufii lui Antonio?

Mica si mie mi-ar fi placut sa vorbim, dar am vazut ca Maya era maraita, asa ca nu v-am mai sacait.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Spunem si noi "la multi ani sarbatoritilor de azi"!Sa fie sanatosi, voiosi, voinici!

Vazut cretulin de Antonio!

AM pus si noi cateva pozici de la Mot daca vreti sa ne vedeti.
LA MOT

Intreba cineva care este ordinea la mot:pai noi i-am taiat motul, apoi a ales de pe tava si la urma a venit tortul.

PETRECEREA DE 1 ANISOR

PAPA BUN

Mergi la inceput