**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
mihamora spune:
LA MULTI ANI ANTONIO!!!
Ella - nu mai fi trista ca nu mai este el cel mai chel capsunel, uite
Super capsuneii, am mai vazut poze, Manu de Poohy e o scumpete
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mica0307 spune:
Am pus poze de la petrecerea noastra de 1 anisor in Maya la 1 anisor.
doxinu si Maya a cazut pe gresie acum vreo luna si si-a spart buzita dar in 2 zile a trecut .
miha foarte tare Domi. Ati luat deja motul de l-ati tuns?
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
doxinu spune:
Multumesc fetelei s-a mai desumflat dar el este tare suparat.Sper sa-i treaca in 2 zile si lui
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
LA MULTI ANI ANTONIO!!!
- nu mai fi trista ca nu mai este el cel mai chel capsunel, uite
Super capsuneii, am mai vazut poze, Manu de Poohy e o scumpete
POZE
Nu pot sa crez ca ati tuns baiatul; am crezut la prima poza ca e alt baietel; dar ii sta bine si asa; a plans cand l-ati tuns?
Cred ca e mult mai usor la baie; eu sunt recunoscatoare ca e chel numai atunci cand ii fac baie
mihamora spune:
Mica -multumim,i-am taiat motul mai devreme pentru ca nasii nu vor fi in localitate de ziua lui. Noi am petrecut o data vineri si mai avem o petrecere joi.
Foarte frumoasa printesa ta , frumoase pozele de la petrecere,mi-au placut ornamentele si tortul.In poza cu voi trei Maya arata cu degetelul ca are 1 an Deci va fi o domnisoara foarte cocheta si plina de bani, sa inteleg, dupa obiectele ce le-a ales
Ella -multumim, m-am obisnuit cu noul baiat dupa vre-o 5 zile. A plans f tare la tuns, a fost numai taica-su cu el la frizer. Bine ca nu eram si eu cu ei ca renuntam la jumatatea tunsorii si plecam asa cu el acasa numai sa nu-mi mai chinuie baiatul Da, e mai usor si la baie si dupa baie, nu il mai usuc cu feonul
POZE
mihamora spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Multumesc fetelei s-a mai desumflat dar el este tare suparat.Sper sa-i treaca in 2 zile si lui
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Pupam baiatul suparat sa ii treaca repede
POZE
mihamora spune:
LA MULTI ANI! Petra & Maia & Mara
LA MULTI ANI! Eduard Andrei
LA MULTI ANI! Andreea Maria
LA MULTI ANI! Matei Stefan
LA MULTI ANI! Eliza Ioana
POZE
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by bettyR
Graviduta, cat timp si ce doza de Eurespal v-a prescris voua? ( sper ca imi amintesc bine ) ca iar a facut rosu in gat Andreea si mi-a dat Nurofen si Eurespal si Standacilin, dar eu incerc fara antibiotic sa vad daca merge si isi revine, ca nu are febra, dar e un pic ragusita.
Ne-a dat cate 5 ml de 2 ori pe zi, dar vezi ca asta e pt expectoratie si tuse. ORL-ista la care am fost dupa ce ne-a dat pediatra Eurespal si Zyrtec a zis ca nu tb sa-i dau Eurespal.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
cristalina spune:
Buna ziua,
Tare frumoase pozele de la intalnire, imi pare tare tare rau ca nu am putut ajunge. Tare frumosi capsuneii!
(Fata cea mare a avut un enterovirus, o saptamana de diaree si varsaturi, taica-su prin spania a avut si el...am tras o sperietura crunta saptamana trecuta. Acum sunt bine, eu sunt tare fericita ca nu a fost mai rau, ma vedeam prin spital cu amandoua...)
Ma duc sa citesc ce ati mai scris. O zi frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
petit_ange spune:
Frumoase poze, ce aglomeratie de capsunei!!! pacat ca noi suntem departe!
An@ merci mult pt sfaturile cu olita, am inceput sa exersam.