Piticlonti de iulie - august 2004 (253)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ce mai stiti de Gabi?
Irina va tin pumnii..poate nu aveti astm..Ai gasit femeie la curatenie?
Daria miine ma voi gindi la tine..sa dai un semn imediat ce poti!
Nu am putut vedea tortul..dar iti spun ..La multi ani Edi!!
edit Robi cred ca are totusi legatura cu interventia..dar un ex copro este binevenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru rapid sa-i urez dariei bafta multa maine si recuperare usoara. again, nu te mai stressa, totul va fi bine. noi maine plecam pe carari de munte asa ca va pupam si we frumos.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Gabi, felicitari!!! Sa traiasca bb Tudor sa va aduca bucurii si tot ce va doriti mai bun pt el !

Daria, tin pumnii stransi la operatie. papa ti-a dat o idee tare buna. Asa dr. mi-ar placea si mie sa vad :)
Cu cine ramane Giulia pana la urma si cat timp?
Te pup si ai grija de tine.

Dana si Simona, sarcina usoara in constinuare. Eu astept si eu sa urmez la gravidute, dar tot astept de vreo 2 ani incoa,......

Olivia, te inteleg perfect. Eu predau electrotehnica, si ceva ce se leaga de asta, nu mai intru in detalii. ( ca la o cautare pe net, ma descopera studentii:) si ce le-ar mai place

Andreea, distractie placuta

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria multa multa bafta maine!!! tin pumnii si totul va fi super ok, ai incredere.
INa imi pare rau ca Radu e iar bolnavior, sper sa fie mai bine. pupicei!
Papa iar is acasa mandrele? cum a iesit plajitulica?
va pup pe toatele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,plooouuuuaaaa,plooouaaaa....
Daria iti tinem pumnii si te asteptam sa revii cat mai repede !!!
Biluta super tortul lui Ediiar sarbatoritul este un frumusel si un scumpel!!!
Andreeap excursie placuta te asteptam cu poze!!!
Vivia io tot astept filmuletul cu Uka aruncandu-se in piscina...btw cum mai doarme Uka???...uite si o poza cu deghizarea:))http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/mai2008/?action=view¤t=P5221019.jpg
Ina insanatosire grabnica lui Radu!!!
Marcelle tinem pumnii sa ne dat cat mai rapid vestea cu bb2....auzi trebuie sa semnezi condica zilnic la noi ca sa ai succes
hai sa avem o zi buna,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Bun venit pe lume bb Tudor, refacere rapida Gabi!
Daria- operatie reusita sa ai si sa vezi doctoru cum zice Papa, iar el sa te vada in nuante similare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Oare ce face Daria? Ma gandesc la ea de cand m-am trezit. Bafta multa!

Olivia, multumesc de raspuns, nu ma impacientez foarte tare, astept sa vad cum se comporta si saptamana viitoare cand va reveni la gradinita. Acasa se alinta la extrem, nu prea ne mai intelegem cu el, dintr-un copil destul de linistit s-a transformat intr-un interval foarte scurt intr-un zbenguit.
Aseara, in doua minute a cazut de doua ori- prima data nu a vazut ca se termina patul dar nu prea s-a lovit, apoi a fugit in celalata camera si s-a urcat pe un scaun sa ia ceva din dulapul lui cu haine si a cazut cu tot cu scaun... Si l-a mai si batut Petro pentru ca abia cu o zi inainte l-a gasit cocotat in biblioteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Bafta maxima la operatie Daria!
Vorba lu' Papa, o sa-l vezi pe doctor cu alti ochi...:)

Ioana, vine iar vara pe strada voastra ...Eu plec cu avionul asa ca era normal sa se strice vremea!...:)...Doua zile mai ai rabdare si se indreapta timpul...Ma duc cu ploaia la francezi...:)))

Sunt in mare viteza, maine plec si am senzatia ca am un milion de lucruri de facut. Am facut posterele dar din cele doua lucrari pe care ziceam ca le pun nu am facut niciuna, sper sa ma adun si sa termin masuratorile ca sa le public pe urma la niste reviste mai tzapene...
Asta e, nu poti sa le ai pe toate, bine ca fetele si-au revenit si nu plec cu inima mica.

O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

noi mucim in continuare, din belsug, cum se trezesc amandoi cum parca se apuca de fabricat muci, nu stiu de unde se produc atatia, zau, suvoaie:(...se ineaca in ei. Evident ca Danut nu rateaza sa vomite de cate ori se ineaca
La 2 mergem la pediatra ca nu mai rezist.
promisele poze din martie, mai am si de acum de prin parcuri, dar nu-s descarcate (ptiu-ptiu sa nu se deoache:P)

Intrebare pusa de Danut aseara:

"Mami, eu de ce m-am nascut?"

http://family.webshots.com/album/562885294CjWgyJ

fug ca se paruiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Slabuta miscarea!
Ioana super!! Oricum vara roscatul de degradeaza deci ai facut o alegere buna! Ai si suvite? Ti-ai facut si spincenele putin? Pt ca efectul este cu totul altfel!
Lia...acum intrebarea este ok..ce te faci cidn ti-o spune de ce m-ai adus pe lume ASTA?
Roberta eu zic ca tot prin pedepse se poate rezolva..
Marcelle chiar ca trebuie sa te ascunzi de studenti ..asa ca nu te mai intreb nika
Daria esti ok?

Noi avem musafiri, ne viziteaza familionul..Luni sintem liberi este sarbatoare..

edit Monica ma bucur ca fetele sint bine..hai sa ai calatorie placuta si ai grija ce vecini de hotel ai

Mergi la inceput