Piticlonti de iulie - august 2004 (253)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
vazut Gorodica!!...ce simpatica a fost! ..s-o mai filmezi!!!! In ce culoare..te-ai deghizat?
Andries spune:
Neata'
M-am recules, inca o data felicitari Gabi!!
Bafta multa pentru gravidutzele noastre, ia sa vedem who's next Dana sau Simona?
Daria nu te supara pe mine ca am fost prima, nu postez eu prea des in ultima vreme, dar asta era ...SPECIALA!!
Mirciu 29 oct ce sa mai spun mai mult?
Cadou la educatoare eu am luat flori, bomboane, flori in ghivece si atat. Dar e privata gradi si nu pot lua mai multe. Ma mai pot gandi la un parfumel, o esarfa la moda, o geanta de vara mai fancy, o trusa de farduri de buna calitate (daca e genu' de se fardeaza), etc.
Andries
kro spune:
Daria, multe si ganduri bune pentru tine - pentru azi si zilele ce vor urma.
Simona si Dana - sarcina usoara in continuare ... si va asteptam mai des pe aici
Super tare Maria, se vede ca merge des la teatru - are o intonatie super ...
Si apropo de teatru, uitati aici o stire pentru cei interesati:
http://stiri.acasa.ro/articole/cultura/Disney-Live-prima-data-in-Romania-2
Roxi, stiu ca Pat e fan Winnie & Co ... nu veniti pe la Bucuresti ?
carmenp spune:
subscriu!
quote:
Originally posted by kro
Daria, multe si ganduri bune pentru tine - pentru azi si zilele ce vor urma.
roberta04 spune:
Am intrat si eu sa ii urez Dariei multa bafta la operatie, iti tinem pumnii stransi si te rugam sa ne dai vesti despre tine imediat ce poti!
OLIVIA, Matei se simte relativ bine, zic eu, nu prea mai tuseste dar ii curge nasul (cica ar fi normal dupa operatii sa mai aiba secretii o perioada), in schimb manaca foarte, foarte prost, mie parca nu-mi vine sa cred, el a fost un copil grasunel si viguros, acum e chiar siluetic (sa nu zic slab). I-am dat vitaminele prescrise inainte si dupa opeeratie dar tot mananca foarte putin, face o mie de mofturi- ba il doare un dinte, ba ii este greata, ba il doare burta, dara cand ii spun ca mergem la medic nu il mai doare nimic.
O sa-i facem si un examen coproparazitologic, macar pentru eliminarea unei cauze probabile.
INA, ce ati facut, ati programat operatia?
CARMEN, ce face tatal tau?
MITZU, noi am luat de 8 martie cate un set de cosmeticale nu foarte scumpe, cate o esarfa si un ghiveci cu flori. Cand s-au strans bani de Craciun, s-au luat la educatoare cate o icoana argintata (dar erau in ton cu sarbatoarea religioasa) si la infirmiere cate un set de cosmetice care aveau si un uscator de par cadou.
szivarvany spune:
Helouuu, amu am ajuns home Corazonu` ie perfect pt orice, am donat 3 galeti de sange, am cutreierat orasu` si am keltuit bani Si ploua
Andries, ioiii, cum sa ma supar ?! Merg sa trec juniorul in listuta.
BlueAngel si Roller, sper sa intrati mai des !!!
Ioana, asta asa ... k sa ma zgariu pe oki. Dementiala Gorodica !
Va multumesc tuturor pt gandurile bune.
Sunt cu morcovu` cat sfecla ...
Merg sa termin treburile.
Pupici la trupa !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
biluta28 spune:
Avem aici poze de ieri cu tortul de sf. Constantin sper sa va placa .
http://s95.photobucket.com/albums/l133/biluta28/sf%20constantin%2021%20mai/
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
ina32 spune:
Daria-bafta muulta pentru maine, sa scapi rapid si fara complicatii.
Operatia de polipi n-am programat-o ca intre timp mister Radu s-a imbolnavit iar, ca poate imi era dorMuci, tuse, dus la dr, trimis si la alergolog. Inainte de a raci avea o chestie, il apuca tusea cand facea efort. Asa ca alergologul ne-a dat o saptamana Singulaire si dupa aceea ne-a chemat sa discutam despre teste de alergie. A zis ceva si despre un astm bronsic. Ne-a sfatuit sa-i facem testele de alergie inainte de a decide dc il operam de polipi. Pana una alta a luat iar o pauza de gradi.
papadie spune:
Daria multa bafta! Du-te cu moralul sus si tine-te de bancuri. Si dupa operatie ai sa-l vezi cu alti ochi pe chirurg, pariu! (o sa-l vezi in realitate: inalt, brunet, oki verzi, romantic, muschi, masina, vila, iubaret etc.) Te-am facut sa vrei la operatie? :-)))))
pup!
iertati-ma ca sunt asa expeditiva dar aici e liber si is cu amandoua fetele pe cap...facem "plajitulica"
papadie, zen-sei
amironeanu spune:
Daria, bafta multa la operatie maine. Capul sus si privirea inainte. Te asteptam cu vesti bune curand.
Edit: am vazut tortul lui Edi, yami-yami si pe Maria, dulce foc.
Ioana, Stefi merge la tenis la Sp. de neurochirurgie (este un teren) si ne este foarte la indemana, este la 2 min de gradinita ei. O astept de la ora sa vad daca azi a fost la fel de incantata.
Fug, Matei a inceput sa muste din birou