Piticlonti de iulie - august 2004 (253)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

So, scoateti pampoanele, baloanele, - dupa modelul Cristalinei (pupam grupa vesela si bolnavioara !) pentru ca miine dimineata la 7 ma internez! Badiu mi-a promis ca intram cit de repede se poate - el vroia chiar la 7:30, dar anestezista cu care lucreaza el intra mai intii intr-o operatie la gineco...acum sa vedem, sper totusi sa nu ma prinda prinzul pina intram si noi...
Singura problema acum e tensiunea mea care e cam marisoara - azi stau insa linistita si sper sa nu am surprize pina miine - culmea, aseara am drmit chiar bine, lucru care nu s-a mai intimplat de ceva vreme...

Miine, cum am sa fiu in stare, am sa va dau un mesaj - pina atunci ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si va rog si pe voi sa faceti acelasi lucru...eu va multumesc pentru toate gindurile bune de pina acum! Va pup pe toate si ne auzim imediat ce o sa pot!

Gabriela 39+ cu AMR DOAR 1 zi!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, n-are cum sa nu fie bine, oricum pin`acu s-a dovedit a fi un baiat super cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, vom fi prezente la datorie pe orele 07,00 a.m. pt tine si bbTudor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, maine suntem la datorie!
Pun marjoretele sa faca galerie (aia mica e dementiala, Maria se agita prin toata sufrageria cand danseaza si Barosana -zisa mai nou "puscarie" din cauza frizurii-http://family.webshots.com/photo/2291828880101722968fhOtCt
Se propteste bine pe picioare aproape de teveu si incepe si ea sa danseze...pana se dezechilibreaza si cade in fund...)
La ora 7 la noi e trezirea asa ca o sa fim pe baricade. Asteptam un semn, sunt convinsa ca totul o sa fie bine, important acum e sa dormi la noapte.

Daria, facem galerie pe 23, numai bine ca suntem antrenate de la Gabi...hehehe

Ioana, multumim de intrebare, sunt mai bine, Maria mai tuseste un pic iar Barosana a vomitat numai o data azi noapte (de vis...) si a facut febra nu foarte mare, pana in 39, pe la 3-4 dimineata...inseamna ca e de bine.

Olivia, io repet mai mult pentru mine...singurul lucru care o sa va lipseasca extrem de tare este curatenia...:)))
Mi-e dor de curatenia aia ca de mama...poate chiar mai tare...
Insa nu am regretat niciodataca nu am plecat in state, apoi ca ne-am intors din germania...ceea ce va doresc si dumneavoastra...

Marcelle, pai asta e jobul, noi nu predam decat daca suntem rugati de cei din facultate. Problema e ca nu mai sunt creierii mei limpezi cum au fost odata...(dar sper ca s-or limpezi ei pana la pensie...:)))

O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, ce mestesugesti tu acolo?

Mergi la inceput

Moama ce frumoasa e Barosanaaa, ce ochi frumosi are !
Mey, Cristal, NU mai tunde fetiliii !!! :-) E asa fain sa faci 6-8 codite :-))) Sanatatate multa va dorim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

GABRIELA si galeria e pe felie!! NU GASESC PAMPOANELE!!!!
Maine e sarbatoare mare si o sa fie totul biiiiine!

DARIA, de la Iasi iti trimit un mare pupic, sa aiba timp sa ajunga la tine!

Ioana, vecinica me ae durere cu "Sfinte Sisoie". iar rad de una singura in fata calculatorului...
Ultima perla la Matei:"Mami, cum se cheama strada asta?". Eu:"Bd.Stefan cel Mare si Sfant". El: "Amin".

Va rog sa-mi spuneti cum sa il "dezalint" dupa operatie- i-am suflat toti in cornite si i s-a urcat la cap, ieri tipa la mine "Pleaca, prosto de aici ca nu mi-ai cumparat nimic"..Normal ca m-am suprat si am incercat sa ii explic ca e urat ce spune dar fazele astea se termina cu plans si cu "Iarta-ma mami, nu mai fac asa, tu esti mama mea cea buna" dar peste o ora uita si o ia de la capat. Faza e ca nu are voie sa planga si nu stiu ce sa mai fac cu el...

Si in alta ordine de idei, ieri a fost Petro cu el la dr. de familie care l-a consultat amanuntit si a zis ca se prezinta foarte bine, ne-a mai dat Plantusin si Sana-Sol sa il mai punem pe picioare dar inca nu i-am luat.

Mergi la inceput

Pupici lui Matei ca e bine cu sanatatile !
Roberta, daca te ajuta cu ceva ... Giulia a invatat sa zica in maghiara "te kaka" ... si o zice asa, din toti dracii si urat, dupa care adauga si nu-mi cer iertare si scuze ca sunt suparata si asa zic ca vreau io ... am zis ca o bat, la care ea: "atunci ma bati cand te bat si io" ... doar cu vorbitul asta nu merge cu "atunci sa zici si tu, cand iti zice mami"

Io azi am intalnire cu cardiologul, ca doctora asta nebuna de uoki nu ma primeste la operatie fara ekg , interpretari ... n-am niciun kef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

nu am disparut in alte tari nici in ceata, suntem doar intr-o perioada mai aglomerata, tocmai ne tragem mucii la propriu, am fost toti virusati, nu va mai dau detalii ca stiti cu ce se mananca: oboseala, varsat pe paturi, plansete si scancete noapti la rand, nasuri infundate, muci de toate felurile, greu de scos, lipsa de pofta de mancare etc.

nu am apucat sa citesc din urma, vreau doar sa va salut si sa va asigur ca va tin pumnii, sa aveti insanatosire grabnica, si mai ales nastere usoara (Gabi) !

pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

de-ale lui Danut, ultima perluta:

Se uita in reclamele la produsele din hipermarketul Real, la sectiunea cu haine, erau manechinele imbracate cu haine de sezon...si zice:
"mami, ia uite, astia mai nou vand si oameni la Real!"

Mergi la inceput