Piticlonti de iulie - august 2004 (253)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua din tara febrei de 40 de grade si peste...:)
Dupa ce ne-a tinut Maria treji vineri noapte si sambata noapte azinoapte a facut Barosana febre de nu am putut sa o scad cu nimic...Eu la capitolul impachetari cu otet stau cam prost pentru ca Maria reactiona la chimicale, dar cred ca ar trebui sa ma perfectionez ca altfl ma baga in spital...Sistem din ala imunitar de nu o stie decat pe a lui...
Am chemat doctorul, au o viroza, dupa cum ma asteptam, stat in casa, sucuri de fructe si Nurofen la nevoie...

Maria tocmai i-a umplut gura de sange Oanei...Apoi se tinea de fund si fugea prin casa "sa nu ma bati, sa nu ma bati"...
Daca ar auzi-o cineva ar zice ca sigur le maltratam, bataie ca la fasole seara de seara...

Gabi, si noi fluturam pampoanele..iaca
http://family.webshots.com/photo/2537623790101722968aqDbCb
Daria, tinem pumnii sa fie totul bine! Efort minim ca nu se darama casa...Recuperezi dupa aceea...:)
Carmen, ma bucur tare ca tatal tau este mai bine...Sanatate multa si sa va dea doctorul numai vesti bune!
Roxana, vacanta placuta!
Roberta, probabil ca se reface in ritmul lui...Sanatate multa va doresc!

O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata!
Asa deci Roxa..dar te asteptai la asta:(...macar sinteti in vacanta..
Monicule nu trebuie sa fi otet..la fel de buna este si apa! Sanatate!
Ioana ce mai zice Maria?
Daria o sa fie bine, nu este nimic complicat..Cind este ziua?
Gabi ce asteptare placuta!!!!
Robi fiecare are ritmul lui de a se reface...rabdare!

La noi azi a revenit frigul :(..dupa ce tot we am stat numai in piscina..Luca dupa 2 zile se crede scafandru..sare in piscina fara sa stie sa inoate..zici ca-i apucat de nebunie:)))Sint curioasa daca azi o sa socheze profu' de inot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza:)
Andries io-s pentru!..acu' sa vedem cum stabilim locatia si data...
Cristalina,voi ca de obicei nu va plictisiti deloc,insanatosire grabnica galushtelor!!
Roberta refacere rapida lui Matei este bine sa mergi l control cu el,macar pentru linistea ta
Daria in legatura cu mutritzele specifice varstei,avem si noi in program la gros....las' ca te refaci repede ca avem nevoie de tine aici la pampoane!!!
Vivia sa ne spui care a fost reactia profului de inot..si pupam scafandrul...ce mai zice Maria?...ma toaca non-stop...o banuiesc de doping...cand ies cu ea afara incepe teroarea..se duce la fiecare copil si-l intreaba"tu cu cine esti afara?...cum te cheama...unde te duci??... daca intram undeva se duce glontz la vanzatoare si incepe"ma cunosti?...daca zice da...o verifica..atunci cum ma cheama?...si tot asa,daca vede un copil ca vrea sa-si cumpere ceva..incepe"mie mi-a cumparat mama,dar nu una,cinci mi-a luat"...nu stiu de unde le scoate..
hai pupicei

Mergi la inceput

Super tare Maria!!!Fazele din magazin sint bestiale! Am si eu unul care daca a vorbit mai greu acum vrea neaparat sa recupereze! Asa si el cum prinde un copil...What's your name?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal, sanatati la voi !!! Pupam galeria de majorete!
Deci Ioana ... crap de invidie ... vreau si io un copil care sa vorbeascaaa ...
Kim, si felicitari scafandrului !!! Wow !
(eu pe 23 am nevoie de ganduri bune )

Fug la nani. tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna seara fetelor,
Am intrat sa ii urez si eu nastere usoara su refacere rapida lui Gabi! Bebe sanatos, mancacios si somnoros, sa te lase sa te odihnesti si tu.

Iti tinem pumnii si de la Oradea si asteptam sa vedem fratiorul.

Daria, succes la operatie.La ce spital te operezi? Refacere rapida si tie, si nu are rost sa iti faci probleme ca va trece cu bine. Giulia e o dulce si va avea ea grija de tine.

Roberta - sanatate lu Matei, sper sa fiti bine cat de repede.
Dupa operatie se schimba vocea, e normal- avem un vecinut care a patit la fel.

Cristalina- sanatate fetitelor, ma mir ca mai rezisti, si mai ai si minunante experiente si lucrari. Ca eu cu una de abia razbesc sa fac o lucrare , maxim doua intr-un an.( si de ar fi dupa mine, nu as face nimic, dar am aici prodecanul- care nu ma lasa fara activitate stiintifica).

Carmen- sanatate multa tatalui tau si refacere completa daca se poate!Doamne ajuta!

Olivia- sa stapaniti sanatosi si fara incidente masinuta noua. Ma uit mereu la pozele voastre si plimbarile voastre tare imi aduc aminte si de ale noastre de acum doi ani, Eu le regret acum, m-as duce macar 2 luni in fiecare an la relaxare.(OO,, ce regrete o sa ai si tu cateodata) dar pe de alta parte, o sa ai alte satisfactii ca sunteti acasa cu cei dragi. dar care e motivul revenirii in tara, totusi dupa atatia ani? ( Raspunde numai daca nu te deranjaza intrebarea si daca poti sa imi raspunzi).

Roxi, vacanta placuta! si distractie pe masura!Pat e cu voi? sau sunteti singuri?

Va pup pe toate,
daca am uitat pe cineva va rog sa ma scuzati,
va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Ioana- bravo la vorbareata ta. Asa e si a mea. Nu ii mai tace gura. In tramvai, oriunde ar fi ea se pune lataclale, daca nu e bagata in seama, intreaba ea, chiar si pe persoane mai in varsta. Cum va chemama? Pe mine ma cheama.....Dar sunt niste scupi toti.

Daria, ne vom gandi la tine pe 23 si fii sigura ca va fi bine.Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita. Te pup.
Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Marcelle,intrebarea este usoara ..raspunsul tareee lung. Intr-o fraza...societatea americana nu ni se potriveste si uite asa am realizat ca poti avea multi bani,poti trai intr-o lume civilizata si ..totusi sa nu fi fericit ..si inima a ales viata sociala ...Daca nu ma insel voi ati fost plecati in Europa..total altceva! In viata sa nu-ti para rau decit de lucrurile neincercate...asta este principiul meu!
AAAAAA...iar USA este departe de imaginea idilica creata...stau taree bine la PR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Leeloo, la raport !
Marcelle, merci de sustinere, la urgente la oftalmologie va fi operatia ... ioiii ... Dar spune-ne cum ai rezolvat cu gradinita ??? K n-ai mai dat niciun semn ... cum stati cu proiectul de bb2 ?
Kim, deci amr 10 luni Cum a fost la inot ?!

Sunt prin zona ... haideti la semnat condicaaa !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza:)
Gabitzu ii gata bagajul pentru spital?
Daria o sa trimitem spre tine numai ganduri bune pe 23 si-ti tinem pumnii!!!...mei io ti-o imprumut pentru cateva zile pe mandra,da' n-o sa mai vrei pe urma....aseara la 10.30 ma chinuiam s-o adorm,cand am zis ca am reusit,o aud exclamand "ooo,nuuu, sfinte sisoiee!!!"..dupa care imediat"asta am auzit-o la un desen animat..ce-nseamna sisoie???..da sfant ce inseamna?"...am adormit in timp ce ea imi soptea la ureche..ooo,nuuu, sfinte sisoie
Cristalina ce mai fac galushtele??
Roxi vezi ca am trimis niste soare si vreme frumoasa de la ieshi,a ajuns la madrid??
Viviasi io am niste prieteni care vor sa se intoarca din canada tot din aceasta cauza..
Marcelle este normal sa fie vorbarete mandrele noastre doar sunt nascute in aceiasi zi:)))
hai pupicei,sa avem o zi buna

Mergi la inceput