Piticlonti de iulie - august 2004 (253)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

salutari de la madrid :D
aici nu e foarte frumos ca vreme, noroc ca e mancare buna si bautura la fel, ce sa mai zic de prieteni.
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Roxana - inteleg ca ai ajuns cu bine la Madrid - inca o data petrecere frumoasa!
Kim - si eu am uitat sa-ti urez sa stapiniti sanatosi masina si sa o conduceti fara evenimente!
Daria - bafta si la rezultate!

Uite ca in weekend am mers pe virfuri cum mi-a recomandat Carmen si sunt ok...mai am de asteptat 2 zile (zau, parca nu-mi vine sa cred!!)... Am fost si la coafor, mi-am vopsit radacinile, mi-am facut ,manichiura, pedichiura, sunt numa' gata!
Diseara ma duc la Badiu la control pentru ulimele detalii - sper din suflet sa ma programeze la ceza (si sa se si intimple asa...) dimineata, pina in prinz!

Va pup pe toate si va urez o saptamina super!

Gabriela 39+ cu AMR 2 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bravo, gabi! azi chiar ca scot pampoanele din debara;))
roxana, asta se keama tortura pshica;)) vacanta placuta, sa vii cu poze
n-am vazut pozele de la lincuri inca...
papa, baga un rind si zi ce mai faci
fetili, is fuarte bucuroasa, de ieri taica`miu este lucid si asta dupe ce mi-o pus creerii pe moazte in we cu delirarile lui, uoff, uoff, sper sa nu ma mai trezesc cu vesti proaste de la dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza.
Carmen,
Rox, trimitem noi vara la voi !!!
Leeloo, m-au luat emotiile cu amr 2 ... da` io am voie, ca fac parte din galerie. Am gasit si noi pompoanele, Giulik e incantata, asa ca, stem pe pozitii !

Si am parcurs de doo x pozili cu Pupi si Luca ... moamaaa ce pozeee ... ce locuri ... norocosi copii !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna dimineata!

va rog treceti si pe la oraselul nostru si dati-ne un vot

http://www.proges.ro/oraselul-proges/participant/misunela-170.html

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Leeloo bravo ca ai fost cumintesunt cu pampoanele pregatite ...las ca-l farmeci tu pe doctor asa aranjata,sa-ti programeze cezariana dimineatza
Roxi daca iera si vreme frumoasa muream de inima rea..distractie placuta in continuare!!!
Carmencita
Daria ce mai face Giulik??Cum stai cu psihicul inainte de operatie??
In legatura cu pozele Andreeip si ale Viviei nu pot sa zic decat ca-s superbe.....noi din pacate nu avem asa ceva....
Robi ce mai face Matei,cum se mai simte??
hai pupicei si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

IOANA, multumesc de intrebare dar chiar nu stiu cum sa raspund- Matei pare spre bine dar totusi ceva nu e in regula, a inceput sa tuseasca si asta nu e bine, se tot plange ca il doare limba si il cred iar asta il face sa manance si sa vorbeasca foarte greu. Noi tot o sunam pe doctorita care l-a operat si ne zice ca e normal...dar e destula de dificila refacerea, zic eu. Si are o voce atat de subtire ca ne cam sperie, nu stim ce sa facem, sa radem, sa plangem??
Dar suntem rabdatori si speram ca va fi bine.

CARMEN, hai ca va fi bine!

GABRIELA- galeria de la Iasi e pregatita! Bafta multa si !!!

ROXI, distractie maxima si sa te gandesti si la noi!

OLIVIA, si eu am uitat sa va felicit pentru masina. Sa o stapaniti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta. Si nu puteti merge la doc sa vada ea cu ochii ei ca e in regula asa ??? Sa va linistiti un pic.

Ioana, Giulik tuseste. Deh, n-a tusit demult. Si are crize, si face mutre d`astea k ne certam k vorbeste urat. Cu buna intentie vorbeste urat.
Io cu emotiile ... am un morcov cat o sfecla :-))) Ma gandesc la perioada de dupa ... si la cum fras o sa ma pot io menaja ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

DARIA, doctorita ne-a chemat peste doua saptmanai la control. Pentru linistea mea, azi il duce Petro la dr. de familie sa il vada si ea, si de politete (nici nu am anuntat-o ca il operam si ea e o draguta) si ca sa ne dea un sfat. daca spune ca nu i se pare a fio in regula, maine dimineata suntem calare pe spital.

Si tu fii tare ca iti revii imediat, ti-am mai zis ca mama mea, care-i baba de-a binelea, zburda la 15 minute dupa operatie.Si crede-ma ca nu prea s-a menajat dupa aceea si ieri la control i-a zis ca e totul cum trebuie. iar tu cred ca nu o sa te apuci de mutat mobila prin casa...Ea freca gresia cu spor, ca deh, venea Inspectia de Paste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hristos'a'nviat!

am mai spus? m-am ramolit de tot.

ma caznesc sa citesc si capitolul precedent, sunt la curent cu aproapetoate noutatile, bune si mai putin bune!

sanatate maxima va doresc, mai ales bolnaviorilor mari si mici!!

gabi,sa stii ca si eu flutur pampoanele alea prin casa, bafta multa!!

in rest, mult de alergat, ici nu va mai bat la cap cu activitatile mele ca sigur ma dati dusa !

ma gandeam sa facem o intalnire de piticlonti la vara, la aniversare, ce spuneti?

Andries

Mergi la inceput