Piticlonti de iulie - august 2004 (253)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
hihi, da, stau chair ff bine in relax
in 10-15 minute vreau sa plec.
Gabi un pupic special de la mine si tin pumnii str5nsi pentru ceza. sunt absolut sigura ca totul va fi ok. abia astept vestile.
Daria te imbnratisez si iti tin pumnii pentru operatie. tu te vei descurca precis ca esti super tare si ambitioasa.
va pup in rest pe toate si precis o sa intru un pic in fiecare zi sa va controlez daca sunteti cuminti si totul este ok.
pa!
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Am intrat sa-i dau un pupic special viteazului de Matei si Robertei - bine ca ati trecut cu bine peste operatie!! Multa sanatate va urez la amindoi!
Roxa - vacanta placuta, multumesc de urari, te tin la curent !
In rest sunt ok, am fost si mi-am facut manichiura, miine ma duc si la coafor (deh, sa fiu fresh la operatie ca dupa, cine stie cind mai ajung...!) - eu peste weekend nu intru, asa ca va urez de pe acum weekend placut si ne auzim luni!
Gabriela 38+ cu AMR 6 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza:))
Roberta multi pupici pentru tine si dragul nostru poet si refacere rapida!!!
Roxi drum bun si sa aveti o vacantza minunata!!!
Leeloo sa fi cuminte in week-end!!!
Vivia ..iar va intoarceti in romanika??Treci la somn,ce cauti iar la schimbul !?!Meiii n-o crede pe Cristalina,ca-i mizerie:))...daca nimeriti in campanie electorala este parfum nu alta....la noi ieri au spalat parcul trei ore...io ma gandeam ca pentru copii...da' spre seara veni Adomnitei sa de-a flori si pupici la doamne
Daria cum a fost la dr,ok??
AndreeaP ma bucur ca te-ai gandit sa n mai "plictisesti" cu problemele tale:)))...baga niste poze cu Pupi ca mi-e dor de el....ca intrebai ce face,mandra mea se pregateste intens de admitere...la gradi...sunt 15 locuri si vreo 100 de cereri
Mitzu te asteptam sa ne dai de beut dupa ce sustii doctoratul!!!
Cristalina pupicei si sanatate maxima la galushti...nici eu nu pot lucra acasa..desi in fiecare zi imi iau de lucru...
Hai pupicei...la noi este vara sunt vreo 25 de grade...
szivarvany spune:
Deci Andreea de Pupi, sa vii cu pozeleee !
Ioana, uauuu ce concurentaaa ! Oricum, daca educatoarele au vazut mandra ta, n-au cum sa nu va treaca pe primul loc pe lista !!!
Sar`na de intrebare, ieri la gineco a fost totul ok la eco si control, imi vin rezultatele la secretie si Pap saptamana viitoare, eu sper sa fie bine si acolo.
Leeloo, we frumos la voi, te asteptam luni la semnat condica ! Pupici lui Stefanut !
WE frumos tuturor !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
carmenp spune:
roberta, refacere rapida, bine ca se termina
ioano, asa zici ca veni adomnitei sa pupe doamnele? tii ce-am ratat! da` noo, io`l astept p`ala de la sanatate sa`l linsez;)) daca auzi ca vine , sa`mi zici sper sa nu`mi treaca nervii pina atunci
bre, mie mi-e dor de papa, ce-o hi facind?
gabi, we placut, ai grija, mergi pe virfuri
philip, mesaj kilometri cu poze era vorba...
edit la editu` editului ca ma lasara neuronii, olivia sa stapiniti sanatosi masina si fara evenimente!
kim222 spune:
Io azi am venit la job doar pt o ora,plec cu Luca si gradinita la muzeu apoi picnic in parc si nu ma mai intorc la job
Multumesc de urari...Ioana nu o cred pe Cristalina..cred numai ce-mi convine Bafta la gradi! Cind stii? Ai ceva de rezerva?
Noricel..la apel!
Gabi asa la coafor cu tine!
Monicule deci aveti distractia asigurata pe weekend!Bfta la pregatiri! Cu mizeria ai dreptate dar noi nu ne stabilim in Bucuresti...aici este curat adevarat dar oamenii nu circula pe strada!!!
Carmen cum mai este tata?
Daria ce program de weekend aveti?
carmenp spune:
olivia, neurologu` zice ca e pe drumul cel bun da` mie nu mi se pare... si n-o mai striga pe nora ca ie cu trebi fata, acu juma` de ora ierea mare rockerita pin fata la mall la concert phoenix;))
kim222 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
olivia, neurologu` zice ca e pe drumul cel bun da` mie nu mi se pare... si n-o mai striga pe nora ca ie cu trebi fata, acu juma` de ora ierea mare rockerita pin fata la mall la concert phoenix;))
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cit priveste tatal tau sa speram ca totusi neurologul are dreptate
edit io acum am aparut acasa...este o cladura cum nu a mai fost niciodata asa ca putem folosi piscina ...care era pe post de muzeu pina acum
philip spune:
carmen si daria, nu cred ca mai am poze noi, ultimele sunt de la muzeul dinozaurilor, nu-mi amintesc daca am pus linkul si aici, daca vreti sa le vedeti sunt aici:
www.apha.shutterfly.com
philip&andreea
kim222 spune:
Niste poze de azi (chiar daca nu-s de calitate:()
http://good-times.webshots.com/photo/2904999020100032467FMTYXI?vhost=good-times