Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hihihi, oricum pe mine ma atrage mult astrologia, ce or sa mai rada prietenii mei care nu au participat la botez cand or sa vada! Ca eu cum cunosc o persoana o intreb Ce zodie esti?

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Neata..la pranz…de ce..pentru ca ingerasul cel cu cornite de rasfatat….este huhurez ca tasu’…adik la 1 noaptea stam si ne holbam pe pereti..si gangurim..si miscam din picioare..si daca sting lumina…e hjaos..urla..trage niste chiote…offff…asa ca de dimineta doarme pana la 9 jumate..biiine ..cu pauza de supt de la 5 jumate…oricum..nu stiu cum sa fac sa I se regleze si ei bioritmul mai normal..

Erreena…inceraca sa faci abstractive de restul lumii sis a te dixtrezi..daca tot tre sa te duci..macar sa te simti bine…

Mitsule…stii cum zicea Lenin…Invatati..invatati..invatati…

Ven…bravo pentru fructe..dar nu stiu..crezi ca e bines a ii dai banana..stiu ca tu exsti mamica mai cu experienta..dar eu am invatat la pediatrie..si mai multi pediatric mi-au spus..ca banana nu e buna pt copii sub un an..hai 9 luni..contine protein greu digerabile si care sunte greu eliminate de rinichiul lor….plus ca poate provoca alergii…acum..fiecare face cum vrea si cum stie..am intrebat si eu asa….ma framanata o groaza de intrebari legate de introducerea alimentelor…caci intr-o luna incepem si noi…desi as mai fi stat cu lapte exclusive..insa incep scarbiciul..si…ufffff

Anca…wow..se taraste..bravo pitcot…cred ca e tare emotionant..si eu primesc cu lacrimi fiecare etapa…mor cand o vad cum creste ….mi se pare fascinant....a ..plus ca e tare vorbareata…

Ramona..ce mai face RAzvanelul…cum e cu injectiile…curaj mami, ca trece

Ereena..am uitat sa iti zic ca am vazut pozlele cu Mateias…superb..si ce perisor are..wow..apropos de MAteias..Mitsule..baietelul din poze este fiul unei prietene..il cheama tot Matei..si e un dulce..are aproape 2 ani..si e tare istet..nu vorbeste deloc..dar intelege tot..si e tare ascultator ma rog…cand vrea..na..ca orice copil frumos si rasfatat..:D

Cat despre cantar..noi de cand suntem la Ploiesti..adik de 3 saptamani si ceva..nu ne-am mai cantarit..oricum…simt ca e bine-crescuta..asa mi se pare..nu e o lungana..dar e un copil active..si cu bucle la copane..:D…si…mananca bine..eface caca bine…nu tipa decat cand nu ii convine ceva..de exemplu..statul pe spate o enerveaza…dar a vazut ca e valabil la toti bebelusii..apoi o deranjeaza vocile rastite..si persoanele repezite:D

Miriiii……recunosc ca ma fascineza mesajele tale…eu cred ca soferia se invata singura in masina..as aca nu iti fa problem..te vei descurac minunat..vei vedea..ti-o zice una care nu tinea nici banda proprie..noroc ca era blonda si draguta pe atunci ..zambeam frumos..si nu prea imi luam multe injjraturi..sau ma rog..nu le auzeam eu…aimportant e sa ai incerdere in tine…cat despre casa si treabva aferenta..ti-am mai zis..te admir..eu sunt o lenesa…

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

cynthia_, da, si eu am observat abia in poze Da' stii ca la biserica se fac donatii asa ca... Probabil ca au primit covorul de undeva si nu l-au aruncat, ca arata destul de nou... Eu stiu?

gugushtiuc, pai daca doarme noaptea... Nu ai de ce sa iti faci griji, zic eu... O fi el mai agitat, asa, poate viseaza mult... Cat timp se odihneste, cred ca e ok, nu?

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Pai pt el e bine, ca face nani, insa eu am un fatzau dimineata de abia pot sa mai deschid ochii, pt ca din cauza agitatiei lui nu pot dormi.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Am intrat sa va salut si sa va mai zic despre noi...desi, nu stiu dc o sa observe cineva.... Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar am observat ca mesajele mele sunt cam ignorate. Stiu ca nu scriu ff des, dar mi-ar placea sa fiu si eu putin bagata in seama.
Miri iti urez multa bafta la condus si sa-ti cumperi masina cat mai curand. Despre condus, stai linistita ca totul se invata pe parcurs, nu ai cum sa le stii pe toate doar dupa cateva ore...Vazut poze cu smecherasii .
Am mai vazut si noile poze de la botez ale Alinei - suuuuperbe - si cu Adela de Ginette - ce frumos sta ea in funduletz
Lala20 imi pare rau ca se comporta asa sotul tau . Dar tu trebuie sa te concentrezi asupra lui Bibi si sa nu-i dai atentie.
Ven felicitari lui Mathias ca papa bine fructe!
Danonique pe unde umbli?
Ellenuta imi pare fff rau pt rochie, dar cum au zis si fetele, sunt sigura ca vei arata pur si simplu superb indiferent de cum va arata rochia. Abia astept sa ne arati pozele. Tin pumnii sa iasa totul bine!
Ereena distractie placuta la mot (daca se poate)...
Mitsu nasoala faza cu catelul...brrrr...
Monica doc multa putere sa o suporti pe pustoaica!

Am cantarit-o aseara pe Daria si are 6600 g la 4 luni fara 3 zile. Eu zic ca e bine. Plus ca mi se pare ca s-a lungit, dar inca nu am masurat-o sa vad cat are.

toate zuzele si clopoteii!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Gugule..te inteleg perfect..ti-am zis..si pitik mea..pana l 1 jumate noapte se foieste..si gangureste..eu cred ca ar trebui sa dorm in timplu asta..dar cum..ca orice zgomot al ei ma tine treaza treaza...off..iar azi dimineata m-am trezit cu o manuta de-a ei in figura..dadea din maini si zambea..si se foia..dar eu eram rupta si abia cand mi-a ars una..m-am trezit:D

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaatudor

Gugule..te inteleg perfect..ti-am zis..si pitik mea..pana l 1 jumate noapte se foieste..si gangureste..eu cred ca ar trebui sa dorm in timplu asta..dar cum..ca orice zgomot al ei ma tine treaza treaza...off..iar azi dimineata m-am trezit cu o manuta de-a ei in figura..dadea din maini si zambea..si se foia..dar eu eram rupta si abia cand mi-a ars una..m-am trezit:D

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Luca la ora 10 cel tarziu adoarme, insa ce folos, ca imi cauta tzatza din 2 in 2 ore daca am noroc, cateodata si mai des, si se foieste intr-una.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Aaaa, am uitat sa spun ca am vazut poze si cu Matei de Ereena - foarte frumusel si ce perisor mare are! Si am citit si pe blog - ce idee buna! O sa intru mereu sa citesc
AlinaT inca esti la mama ta? Ce bine! Cred ca stai toata ziua pe afara cu Stefi. Eu asa am facut cand ma fost la mama la tara.
Ce bine e cand stai la curte - iesi cand ai chef si fara prea mare deranj...nu ca la bloc, la etajul 8 si cu liftul doar pana la 7 trebuie sa cobor intai landoul cu Daria, apoi cobor si scheletul caruciorului, ma chinui sa intru in lift, mai cobor inca cateva trepte la parter - alea le cobor cu caruciorul in intregime, deci vreo 18 kg... Greuuu...Hai ca am deviat de la subiect, am luat-o pe aratura...dar ma mai plang si eu...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kalosalina

Aaaa, am uitat sa spun ca am vazut poze si cu Matei de Ereena - foarte frumusel si ce perisor mare are! Si am citit si pe blog - ce idee buna! O sa intru mereu sa citesc
AlinaT inca esti la mama ta? Ce bine! Cred ca stai toata ziua pe afara cu Stefi. Eu asa am facut cand ma fost la mama la tara.
Ce bine e cand stai la curte - iesi cand ai chef si fara prea mare deranj...nu ca la bloc, la etajul 8 si cu liftul doar pana la 7 trebuie sa cobor intai landoul cu Daria, apoi cobor si scheletul caruciorului, ma chinui sa intru in lift, mai cobor inca cateva trepte la parter - alea le cobor cu caruciorul in intregime, deci vreo 18 kg... Greuuu...Hai ca am deviat de la subiect, am luat-o pe aratura...dar ma mai plang si eu...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina, ce fel de carucior ai? Eu o sa-mi ies din minti cu al meu. Luca a crescut si nu mai incape in landou, iar varianta sport chiar daca se lasa pe spate e tare incomoda. Cand ies cu piticul afara ma mustra constiinta pt ca mi se pare ca efectiv se chinuie sa stea acolo. In rest sunt mulrumita de el. E destul de usor(si eu il car pe scari)si se manevreaza la fel de usor.
Uite ce model am euhttp://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/carucior-titi-triton-red-p-642.html

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

kalosalina, alinatudor , sa vezi ce dansuri din solduri/sunci pe ghiersuri a la gutza o sa fac eu diseara. problema este ca il las pe matei cu soacra-mea si el nu o suporta si urla la ea, mi-e tare frica.

mitsu, e simplu, iti faci un cont daca nu ai deja pe google (il poti folosi pe ala) si te apuci sa scrii. eu am facut pe blogspot.
nu este ideea mea, ci a unei prietene, o pup dulce ,astazi are cununia si botezul evei iubita.

laura i , sotul meu nu e asa de obicei si tocmai de aceea mi-am iesit din minti. acum daca stau si ma gandesc , o avea si el zile mai grele , o fi mai obosit. ce are matei pe cap este o perna pt gat ,am luat-o sa o folosesc in scoica ,pt ca i face capul langa-balanga.o mai pun in jurul mijlocului si ii sprijin jucarii de ea. acum e indragostit de tutza albinutza ,de la primii pasi cu aripi fosnitoare. i-am mai luat de la baby comfort un hipo si un ursulet dar nu prea prezinta interes momentan

Irina de Matei

PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Gugu asta e caruciorul care il am eu http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4172
Doar ca al meu este 2 in 1: landou si sport
Nici Daria nu prea mai are loc in landou, dar cred ca inca o luna, mai merge. Si pe urma, la 5 luni, cred ca o pot muta in varianta sport.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput