Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Alina..tot la mama..din pacate insa ea nu sta la curte..sta tot la bloc..la parter insa...
Din fericire ai mei stau la parter..iar noi la bucuresti stam la bloc cu lift..asa ca nu prea ma chinui cu carutul..desi cand tre sa il urc in masina..ma taie toate apele..plus ca ma apuca niste injuraturi...(Mitsu stie)..e cam mare si cand e pliat..e o hardughie destul de nasoala...abia astept sa stea in fund bine si sa iau unu din ala de panza ..super sport...

Alina..sa stii ca am vazut eu niste mesaje ale fetelor pentru tine..asa ca...nu fi supi...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Ereena,...baga baga..cum s-ar spune..:D

Cat despre soacra..las-l sa tipe la ea..stiti ce am obs...si fii-mea tipa cand nu era cu mine..insa acum am lasat-o si in compania altor oamnei..si s-a mai dat pe brazda..face ea un pic figuri..apoi ..intra in joca..si e ok...
sapt viitoare am si eu nunta la un var..iar Mircea s-a certat cu maica-sa ..as aca nu stiu cu cine las pitik..ca maica-mea vine si ea la nunta...mare dilema...offff

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Gugu..am vazut si eu poze cu LUca cel maricel...maaaamaa..ce baiat mare si frumos ai..sa iti traiasca..

Alina..am vazut si pozele bubulinei tale...e o dulce..

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Gugu asta e caruciorul care il am eu http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4172
Doar ca al meu este 2 in 1: landou si sport
Nici Daria nu prea mai are loc in landou, dar cred ca inca o luna, mai merge. Si pe urma, la 5 luni, cred ca o pot muta in varianta sport.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

E foarte fain. La mine problema e ca saracia aia de varianta sport se lasa pe spate cu totul, nu numai spatarul, asa ca soricelul meu sta pe spate cumva dar cu picioarele ridicate in sus. Tare aiurea. Asa imi vine sa cumpar altul.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

alinaa, nu am niciun chef sa invat... Ca nici nu stiu cu ce sa incep! Afara e naspa, cand soare, cand furtuna, iar baby mic si rau nu doarme deloc in casa! A atipit de vreo 2 ori, cate 10 minute...

Ereena, merci de pont! Ma apuc si eu de blog-arit, da'ntai sa imi vina ceva la deshte mai interesant...

kalosalina, frumos carutul D'ala am si eu, varianta gri cu lila...

gugu!Am vazut pozeee!!! Frumos s-a mai facut Luca, chiar ca raza de soare! Si are si el creasta, mai mai! Si noi avem, da' ne-a mai luat popa din ea la botez... Ce ma bucur ca a taiat de acolo, si nu din frunte, unde nici nu prea are...

Cred ca ma bag la un somnic cu Conrad, ca daca stau langa el doarme bine.. Ieri am dormit 3 ore si ceva asa! Plus ca ma odihnesc si eu, poate invat la noapte... Daca nu si nu, cred ca o chem pe tanti sa stea cu el si eu ma bag la invatat... Va pupinstein!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am mai pus si noi niste poze, dc aveti timp sa vizionati: http://community.webshots.com/album/562345278bKpraC?start=60

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Mie mi se pare ca asa e mozaicul pe jos,nu pare a fi covor(tu stii mai bine) da uite ce reflecta lumina in poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2237107350103156433FSxtgz

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Hihihi, oricum pe mine ma atrage mult astrologia, ce or sa mai rada prietenii mei care nu au participat la botez cand or sa vada! Ca eu cum cunosc o persoana o intreb Ce zodie esti?

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna,fetele!Va salutam si noi,suntem in vizita,computerul de acasa nu merge si profit din plin de vizita...Eu sunt racita cobza si i-am dat si copilului,care tusise 2 zile si isi revenise...Imi vine sa-mi dau palme,mai ales ca nu stiu ce sa-i dau.Am fost la dr,dar acolo a n-a tusit,stranutat,curs mucii,etc,deci mi s-a recomandat panadol doar daca are febra,bine ca n-are,in rest sa-i scot mucii cu batista si sa-i dau sirop.Iar copilul plange,stranuta,se ineaca cu tusea si-i curg mucii,eu behai rau si-mi crapa capul...Cred ca ma lasa nervii curand!
Si inca ceva,dr de la Medicover,unde am fost la control,ne-a recomandat calduros fara cereale,fructe,legume,ceai(daca nu e cald afara),pana pe la 5 luni jumate-6.DOAR lapte,pe cat posibil mai mult tatza decat formula(daca bebe nu suge la juma de ora,ci la 2-3 inseamna ca am lapte,desi eu ma tem ca e putin si nu-l satur),chiar daca bebe a luat doar 650 gr,in medie,pe luna!Cica are timp sa se ingrase mai tarziu,important e sa lasam stomacul sa se pregateasca bine pt.diversificare.
Va pup si vreau sa citesc numai de bine

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Carmilia ma bucur ca ne-ai mai dat de veste, desi nu sunt prea bune. Insanatosire cat mai rapida tie si lui bb Alexandru! Cat despre laptic, ai incercat sa-i dai numai lapte de la san sa vezi cat ia intr-o saptamana, doua? Poate ii ajunge...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Alina,multumim,iar in ce priveste masa...in ultimele 15 zile a luat 300 gr cu vreo 300 ml formula/zi pe langa san...Ma mai fac ca uit de bibe si trage uneori de tatza de zici ca-i de gumilast si se enerveaza si plange,mi-e clar c-ar mai vrea si nu mai are de unde...

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput