Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ginette, rectific: m-am oprit, nu mashina s-a oprit. cretinu ala ma lasa de capul meu dupa ce veci nu mai intalnisem o chestie d-aia.plus ca iondicatiile date in franceza de balta nu m-au incalzit. dar vorba aline, stres mare acu, floare la ureche dupa. doar ca eu 3 luni tre s amerg pe strazi. si teoretic am voie singura! examenul e doar peste 3 luni!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:

camy

fetelor, iaca ce era in capitolul trecut la pg. 13

Camytu, noi vorbim multe si des, vezi ca primele 10 mesaje apar mai tarziu, noi pana atunci dechidem inca 3 capitole!!
mai zi-ne despre bolfosica mica si aparent suparata pe aparatul de pozat (sau manuitorul sau)

a, si am uitat sa zic doo lucruri (pe langa o alta replica memorabila de aseara din seria "adolescenta, varsta grea", cand am zis ca as vrea sa aflu cum se gateste si sa fac gazpacho: "tu nu stii sa gatesti si vrei sa faci gazpacho?" sa vezi ce mai mananca ea numai cand ii gateste tat-su, din duminica in duminica!!):
unu: eu ma uit la poze, scuze ca nu spun pe forum, stiu ca nu e frumos, da' uit ades, asa ca la cele care au poze pe flickr las acolo comentarii subversive la cate o poza care-mi place mai mult. poate imi fac si cont pe webshots si las si pe acolo vorbe. daca nu vreti, ca le poate vedea oricine si se intreaba apoi cine-i doctoru' de cap, sa-mi ziceti!!
doi: sa ma dau si eu mare, ca mi-a adus aminte miri : pentru cine mai are timp de lecturi semi-psihologice, uite aici rodul muncii mele de'ntelectuala -adica traducerea, inca nu scriu carti cu totul, nu am timp : http://www.humanitas.ro/carti/carte.php?id=2511# .

Mitsule, te inteleg perfect, eu am trait aprinderea becurilor in casa pentru o fractiune de secunda la miez de noapte, la 3 luni fix de cand a murit bunicul, mama a trebuit sa se calmeze cu apa cu zahar, si cred ca nu era exact un mesaj de 'te iubesc'...

va pupic si un we minunat, in special tinem pumnii pentru Ereena, asteptam o cronica acida a unei taieri de mot in Gr!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Mitsu si eu i-am dat mai intai suc de mar,apoi mar cu morcov si i-am facut supita de legume si a acceptat-o. Am si eu o intrebare stiu ca se da mar cu biscuiti, dar ce biscuiti ca toti au zahar?

OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Uaaa, docdecap, stiu cel putin o persoana careia o sa ii cumpar cartea asta! Meriti felicitarile noastre sincere!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Ah, Ereena, vazut una bucata blog! Splendid! Vreau si eeeu! Cum procedez?

miri, tari ipostaze, da' nu ai pozat taman partea interesanta a bulgarului, si anume ceafa...

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Mitsu e prima biserica care o vad care are cele 12 zodii pe jos!!! mi se pare cam ciudat nu prea se impaca religia cu astrologia.

OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna zuzici! ma foiesc si eu prin casa in incercarea de a face putina curatenie si am zis sa mai arunc un ochi si pe DC.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Am si eu o intrebare: cum dorm bebeii vostri noaptea? Luca ma scoate din minti, intruna da din cap, maini , picioare. stau si ma intreb cum poate dormi in stilul asta. Ce sa fac?

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

cynthia_, da, si eu am observat abia in poze Da' stii ca la biserica se fac donatii asa ca... Probabil ca au primit covorul de undeva si nu l-au aruncat, ca arata destul de nou... Eu stiu?

gugushtiuc, pai daca doarme noaptea... Nu ai de ce sa iti faci griji, zic eu... O fi el mai agitat, asa, poate viseaza mult... Cat timp se odihneste, cred ca e ok, nu?

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Sunt varza de oboseala, dupa petrecerea de aseara si, cand ma gandesc ca ma asteapta una mai obositoare azi, imi vine sa ma tot duc in lume
LauraD o pupam si noi pe Eleni (tare frumos nume) cea cu cheliuta. Las ca are de unde-I lua preotul acu un pic de par, dar ma gandesc la un an de unde luam motz
Ancab, nici macar alocatia?! Asta-I culmea! Poate tre s-o iei de la posta? Eu o primesc pe card, ca asa am depus cerere.
Irinuca, inca o data pe Rares cel care nu are niciun balaur. Ma bucur tare pt voi. SI Thea ma solicita tot mai mult, tzipa tare (parka striga) cand o las singura…deci au o perioada in care nu le mai place singurei? Ups! Nu am depus cerere pt stimulant, ptc nu vreau sa ma intorc la munca mai devreme de 2 ani.
Honey isi spune numele…Anguuu dragul de el
Ce chestie cu cardurile astea! Eu am la Transilvania sin u a fost problema.
Doamne, Elenuta, ce tampiti! Saracuta de tine, imi imaginez ce shos si ce dervi ai avut! Sper din suflet sa-ti iasa frumoasa rochita…oooffff! Pupici
Ramonab asa face si Thea cand papa: zici ca are morisca la manuta, ma prinde de tot ce apuca, mai ales de bluza Si-mi vine sa o mananac cu totul Saracutul Razvanel, macar de i-ar trece cu injectiile astea. Imi imaginez ca plange mititelul
Ereena asa-s cam toti barbatii, vad. Pupici sa treaca nervii Frumos copil ai Chestia aia de pe capul lui e o pernuta sau o jucarica? Razi de copil? De fapt si eu fac tot felul, dar or creste ei si s-or putea impotrivi
Miki distractie placuta
Mitsule chestia aia e de pus pe un vas cu apa, cel putin asa cred. Mey, ce ti-e si cu preotii astia batrani! Nu trebuie sa te inversunezi asa din cauza unuia….saracutul Conrad, l-a lovit pe mititel Mama lui de popa!
AlinaT nu se vad pozicile pe link-ul pus de tine. Ahaaa, stai ca le vad acu, pe link-ul pus de Mitsu! Doamne, ce fetita frumusica, ti-am mai spus, dar s-o repet mereu! Ce-mi place poza asta, cat de frumos se uita la tine (e mana ta sau a nasei?).
Angi esti bine?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput