Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
anca.b spune:
Fetelor, uite ce am gasit citind din urma!~!!!!!
Diana, bine ai venit! sa nu crezi ca esti invizibila, insa primele mesaje iti apar cu intiziere pt ca sint moderate. scrie repede 10 mesaje ca sa putem discuta in timp real...
dupa cum vezi, sintem in plina discutie despre diversificare. eu zic ca poti sa-i dai si altceva daca vrei. insa la fel de bine poti sa mai astepti o luna. cel putin eu asa vreau sa fac. vad ca bebeii nostri sint cam deodata...
quote:
Originally posted by pdianna
Buna .Ma numesc Diana si am si eu un baietel din 12 feb 2008.As vrea sa va intreb daca iati dat si altceva de papa inafara de lapte? Eu ii dau l;apte praf si nu stiu daca este bine sa incep sai dau si altceva Imi poate raspunde cineva? Va multumesc
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
ginnette spune:
Asa, acum: buna dimineata (ca am raspuns la niste postari fara sa va salut).
La multi ani printzeselor: Mara (de Greta), Daria (de Alina-kalos), Nicole (de Neda) si Pipetzica Iulia (de Shose)!
Anca.B - saru'mana de aprecieri!
Si eu m-am hotarat: peste doua saptamani incepe cu suc de mere + morcov; dar mai mult mar si mai putin morcov.
NataliaS, ce-ai facut la dr cu little Fanny? Parca trebuia sa mergi pe 10 mai !? (sau am retinut eu in boschetzi )
sper sa fie totul in regula si sa fi fost doar alarma falsa (cu piciorul).
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
anca.b spune:
IRINOUKA, AL MEU SE ZGIRIE PE FATA IN FIECARE DIMINEATA!!!!
din momentul in care se trezste incepe sa-si frece fata, nasul, ochii, si inevitabil isi trage cite o dunga de toata frumosetea. cind e nervos si agitat se zgirie atit de tare ca ii da singele...si oricit incerc sa-i tai unghiutele de scurt, pina in carne, tot gaseste un coltisor cu care sa opereze!!!
iar de balutze, ca sa mai zic, isi uda bluzele pina la piele daca il ridic. daca sta culcat pe spate isi inghite saliva.
quote:
Originally posted by irinouka
salutare!
am icnercat sa scriu mai devreme. citeam cu greu cate o pagina, din camera alaturata razbateau urlete de bebelus mancat si curat...si vroiam sa ma concentrez sa scriu ceva dar nu reuseam. pana la urma, m-am dus la el, plangea de-i sarea body-ul de pe el. i-am zis doua vorbe, aveam lacrimi in ochi de la oboseala si neputinta, iar el a inceput sa zambeasca si sa chitzaie. l-am lasat acum pe masa de infasat, cremuit si destul de binedispus. nu stiu ce sa mai inteleg.
de trei nopti, balamucul e total. nu se mai trezeste la 2:30, cum ma plangeam inainte, ci la 12:30-1! si din nou la 4 si din nou pe la 7. iar ziua plange mult. nu mai inteleg daca il doare ceva, daca da, atunci ce, sau daca doar se alinta si ma vrea mai mult langa el decat de obicei. in orice caz, totul s-a combinat misto de tot cu raceala mea care de la zi la alta e mai furmoasa, si cu raceala mamei mele - motiv pt care ea nu poate veni aici ca sa stea cu el iar eu sa dorm putin.
gata, m-am mai varsat, ma simt mai bine. iar a inceput sa se smiorcaie...frate, el nu facea asa inainte, de la ce l-a luat asa, de ceva timp?
a, inca ceva, poate s-a mai intalnit vreo zuza cu "fenomenul" asta. cand plange, isi da cu mainile peste fata, peste urechi...isi trage inclusiv zgarieturi. se freaca de zor ba pe la ochi, ba peste obraji, ba se trage de urechi. la urechi stiu exact ca nu are nimic. ma mai intreb daca il mananca pielea? il creia o pauzasc la greu toata ziua. si isi mai baga intens pumnii in gura, trage de ei, ii scuipa, tipa, ii baga la loc in gura...iar boticul ii e adesea plin de balutze, cu care, in momentele bune, se joaca facand balonase.
so, ce credeti? ai vostri isi pun mainile pe fata la suparare? oare ei stiu ce fac cu mainile in peiroada asta., indica ceva cu ele? sau ele sunt pur si simplu pe zonele alea pt ca altceva n-ar avea ce face cu ele?
sper ca are putina logica ce am scris. ma duc la el, scancelile au devenit urlete. nu stiu de unde s-o mai apuc. frate, parca e alt copil. :-) dar am mai vazut ca si alti clopotei au avut perioade mai aiurea, asa ca incerc s-o iau asa cum e si sa sper ca va trece repede.
va pupez!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
jelimoni spune:
AM REVENIT SI NOI DUPA O PAUZA CAM LUNGA..DIN MOTIV DE EXAMENE, LICENTA, SI ZIUA MEA, SI BOTEZUL CARE L-AM FACUT IERI
N-AM APUCAT SA VA CITESC DIN URMA, SPER SA APUC AZI
AM PUS AICI NISTE POZE DE LA BOTEZ, ROBERT A FOST TARE TARE CUMINTE N-A PLANS DELOC!IN SFARSIT L-AM CRESTINAT!
POZICI POBEZ http://good-times.webshots.com/album/563389694KcakYB
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
Miri, Ema, Mitsu, Creata, Ellenuta, multumim de laude la adresa "plimbaretului". sa speram ca se va repeta minunea!
LA MULTI ANI!!!!!
David Alexandru,Maria,David,Mihnea, Daria Maria, Eduard Cristian, Mara, Bianca, Daria, Nicole si Pipetzica
Alina, e absolut ok sa incepi diversificarea la 6 luni, mai ales ca ii dai tzitzi mult.
Ellenuta, felicitari pentru nashica si pentru finutzi! Vreau si eu la zbintuiala!!!!
Mitsu, succes la scoala! Nu stiu ce sa-ti zic de lasatul copilului singur in camera…al meu mai mult asa sta…l-am obisnuit de mic. Citeodata imi e si mila de el, ca asa se bucura daca ne vede pe unul din noi intrind la el in camera! Da’ el e cuminte singurel, se joaca cu miinile, cu jucariile, vorbeste cu ele…insa, e adevarat ca daca ma vede sau ma aude pe mine ii trebuie instant papa (n-a uitat puiul de unde venea lapticul)
Ereena spune:
jelimoni, ai optiune de rotire a pozelor. ma amagesti asa sa nu il vad bine pe puiul mic?
Irina de Matei
EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
cynthia_ spune:
Neatza !!!
Anca.b eu sigur o sa renunt la biscuiti cu mar, vestitii biscuiti cu mar.
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
aweya spune:
Buna dimineata!
M-am delectat cu pozele de la botezul micutului Robert de Jelimoni, care mi-au placut la nebunie. Sa creasca mare micul crestin!
LA MULTI ANI! pentru Mara, Daria, Nicole si Iulia. Sa creasca mari, frumoase ca mamele lor si cuminti. Citesc din urma si revin!
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Multumim pentru urari! Urez si eu la multe lunite clopoteilor Mara, Nicole si Pipetzica, sa fiti sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!!! Ce frumos...am observat ca sunt numai fetite nascute pe 12!
Mitsu nu-mi vine sa cred . Deci pana la urma voi erati ieri in parc la Crangasi...Ce rau imi pare ca nu am intrat in vorba, dar nu eram sigura ca sunteti voi si mi-a fost nu stiu cum sa merg la voi...Altadata, daca s-o mai intampla sa mi se para ca vad o zuza intru in vorba cu tupeu
Jelimoni am vazut pozele de la botez...ce marisor este bb Robert! Felicitari pt crestinare!
Ellenuta ma bucur mult ca a iesit totul bine! Abia astept sa vad pozele!
Ma duc sa ii fac un tort Dariei. Am cumparat un blat si trebuie sa fac crema si sa-l ornez putin...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
emabucuresti spune:
La multe lunite si la multi ani pentru printesele pentru Mara, Daria, Nicole si Iulia!Sa fiti sanatoase,norocoase si fericite!!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/