Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
nemary spune:
neatza si de la noi. am avut 2 zile agitate, sambata a fost botezul, duminica prima baitza, a plans Daria de nu ne-am inteles cu ea si dupa ce a bagat-o in cazan (atunci de somn) si ieri la baita(de foame). dar au trecut, azi noapte a dormit de la 22.30 pana la 4.30 si apoi de la 5.20 pana la 9. asa ca zic"Tine-i Doamne naravul!"
Uram si noi la multe lunite clopoteilor Daria, Mara, Nicole si Pipetzica
poate intram si mai pe seara, o zi buna tuturor!
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by jelimoni
AM REVENIT SI NOI DUPA O PAUZA CAM LUNGA..DIN MOTIV DE EXAMENE, LICENTA, SI ZIUA MEA, SI BOTEZUL CARE L-AM FACUT IERI
N-AM APUCAT SA VA CITESC DIN URMA, SPER SA APUC AZI
AM PUS AICI NISTE POZE DE LA BOTEZ, ROBERT A FOST TARE TARE CUMINTE N-A PLANS DELOC!IN SFARSIT L-AM CRESTINAT!
POZICI POBEZ http://good-times.webshots.com/album/563389694KcakYB
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
felicitari pentru botez si pentru ziua ta
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
emabucuresti spune:
AncaB l-am vazut pe bebe Stefan in pozele de la botez, un frumos cu o culoare deosebita la ochi! ce serios a stat el acolo la ceremonie!Pupici!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
emabucuresti spune:
Jelimoni primeste si felicitarile mele pentru botez si pentru ziua ta!
Nemari felicitari pentru botez!Acum incep sa ma uit pe albumele voastre sa vad poze e la botez.
Lavi am vazut poze super frumoase cu bebe Conrad la studio si la ceremonie!
grati.ela spune:
iarasi sunt ingrijorata: Tudor a luat doar 130gr sapt asta...e drept ca a fost (si inca mai este un pic) bolnavior dar de mancat a mancat si inca la 2 ore zi si noapte. Speram sa ia macar 200gr...Daca merge in ritmul asta incheie luna cu 250gr si la 4 luni nu-si dubleaza greutatea. Laptele meu pare bun...se ridica destula smantanica atunci cand il tin la frigider... In plus este un agitat si jumatate...
Mary felicitari pt micutza crestina Dariutza! Si Tudor a plans in biserica...ii era foame (desi plecase mancat!).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ginnette spune:
Am vazut poze de la botezul lui Robert (Jelimoni); o minune!
Gratiela, si buburuza mea a luat doar 70 gr saptamana trecuta; in schimb s-a lungit.
Pediatra mi-a zpus ca are perioade de crestere in lungime si atunci toate resursele se "duc" pe inaltime.
Eu zic sa nu-ti faci griji.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ereena
jelimoni, ai optiune de rotire a pozelor. ma amagesti asa sa nu il vad bine pe puiul mic?
Irina de Matei
EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
offf acum vad....zapacita!!!o sa le fac..."))
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
nemary spune:
Grati felicitari si voua pt.micul crestin. un pupic dulce pentru Tudor din partea Dariei.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
anca.b spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
AncaB l-am vazut pe bebe Stefan in pozele de la botez, un frumos cu o culoare deosebita la ochi! ce serios a stat el acolo la ceremonie!Pupici!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Shose spune:
Pdiana bine ai venit. Ai baietelul nascut in aceeasi zi cu bblusa mea. Scrie'ne mai multe despre tine...si nu in ultimul rand la multe aniversari...ca azi face 3 lunitze.
Ginette multumim. Dupa ce mi'ai zis de bblusa ta ca e pe laptic praf, ca si Pipe acum si ca incepi diversificarea mai tarziu...am hotarat sa o trec si io pe Pipetzel la sucutz de mar si morcov dupa botez...adica 4 luni si.
Jmoni frumoase poze...cred ca ati avut botez frumos!!
BB e si a fost imbracat ca un ingeras mi se pare. In alb tot...nu?
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii