Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza si de la noi. am avut 2 zile agitate, sambata a fost botezul, duminica prima baitza, a plans Daria de nu ne-am inteles cu ea si dupa ce a bagat-o in cazan (atunci de somn) si ieri la baita(de foame). dar au trecut, azi noapte a dormit de la 22.30 pana la 4.30 si apoi de la 5.20 pana la 9. asa ca zic"Tine-i Doamne naravul!"

Uram si noi la multe lunite clopoteilor Daria, Mara, Nicole si Pipetzica

poate intram si mai pe seara, o zi buna tuturor!

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jelimoni

AM REVENIT SI NOI DUPA O PAUZA CAM LUNGA..DIN MOTIV DE EXAMENE, LICENTA, SI ZIUA MEA, SI BOTEZUL CARE L-AM FACUT IERI
N-AM APUCAT SA VA CITESC DIN URMA, SPER SA APUC AZI
AM PUS AICI NISTE POZE DE LA BOTEZ, ROBERT A FOST TARE TARE CUMINTE N-A PLANS DELOC!IN SFARSIT L-AM CRESTINAT!

POZICI POBEZ http://good-times.webshots.com/album/563389694KcakYB

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

felicitari pentru botez si pentru ziua ta

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

AncaB l-am vazut pe bebe Stefan in pozele de la botez, un frumos cu o culoare deosebita la ochi! ce serios a stat el acolo la ceremonie!Pupici!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Jelimoni primeste si felicitarile mele pentru botez si pentru ziua ta!
Nemari felicitari pentru botez!Acum incep sa ma uit pe albumele voastre sa vad poze e la botez.
Lavi am vazut poze super frumoase cu bebe Conrad la studio si la ceremonie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

iarasi sunt ingrijorata: Tudor a luat doar 130gr sapt asta...e drept ca a fost (si inca mai este un pic) bolnavior dar de mancat a mancat si inca la 2 ore zi si noapte. Speram sa ia macar 200gr...Daca merge in ritmul asta incheie luna cu 250gr si la 4 luni nu-si dubleaza greutatea. Laptele meu pare bun...se ridica destula smantanica atunci cand il tin la frigider... In plus este un agitat si jumatate...
Mary felicitari pt micutza crestina Dariutza! Si Tudor a plans in biserica...ii era foame (desi plecase mancat!).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am vazut poze de la botezul lui Robert (Jelimoni); o minune!

Gratiela, si buburuza mea a luat doar 70 gr saptamana trecuta; in schimb s-a lungit.
Pediatra mi-a zpus ca are perioade de crestere in lungime si atunci toate resursele se "duc" pe inaltime.

Eu zic sa nu-ti faci griji.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Ereena

jelimoni, ai optiune de rotire a pozelor. ma amagesti asa sa nu il vad bine pe puiul mic?

Irina de Matei

EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

offf acum vad....zapacita!!!o sa le fac..."))

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Grati felicitari si voua pt.micul crestin. un pupic dulce pentru Tudor din partea Dariei.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

quote:
Originally posted by emabucuresti

AncaB l-am vazut pe bebe Stefan in pozele de la botez, un frumos cu o culoare deosebita la ochi! ce serios a stat el acolo la ceremonie!Pupici!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Pdiana bine ai venit. Ai baietelul nascut in aceeasi zi cu bblusa mea. Scrie'ne mai multe despre tine...si nu in ultimul rand la multe aniversari...ca azi face 3 lunitze.

Ginette multumim. Dupa ce mi'ai zis de bblusa ta ca e pe laptic praf, ca si Pipe acum si ca incepi diversificarea mai tarziu...am hotarat sa o trec si io pe Pipetzel la sucutz de mar si morcov dupa botez...adica 4 luni si.

Jmoni frumoase poze...cred ca ati avut botez frumos!!
BB e si a fost imbracat ca un ingeras mi se pare. In alb tot...nu?

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput