Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ufff, hai mai Lala, ca nu i-ai zis sa faca chirurgie pe crerier. poate sa fiarba singur doi crenvurti, ce naiba.
data viitoare pune-i fata in brate sa-i faca laptele si sa o hraneasca pina ii pregatesti lui mincarea...n-o sa mai aiba ce sa comenteze!

quote:
Originally posted by LaLa_20

NEATZA!!!
Miri...am descoperit-o...da il baga el al loc...si sincer in 2 ani decand stam impreuna deja am obosit sa ma cert...asa ca am descoperir cu cine sa vorbesc...cu Bibi...daca e treaza ma asculta cu ochisorii ei gogonati,daca doarme mai imi raspunde cu cate un part
Domnu sot mai imi tranti una de dimineta...Bibi nu prea a mancat azinoapte...si ciudat a si dormit pana la 9.30 si eu langa ea...cum a facut ochi am fugit sa-i fac lapte...si in buimaceala mea ma izbesc de sos...venise acasa cu niste crenvusti,statea cu ei in mana:Ce faci nu mancam?!eu il rog sa-si faca si el singur ca eu tre sa hnesc bebe...si suparat ca mereu trebuie sa-i dau lu bebe sa manance cand vrea si el sa manance,a trantit usa si dus a fost...tre sa apara el la 2 nu rezista fara hrana(e de munca)...da nici eu nici bebe (evident)nu o sa fim acasa

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Mitshule.... si mie imi plac pozele tale. 44 e preferata mea.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by Ereena

'neatza

sa nu fiu inteleasa gresit ,eu am e am cu andreea marin pe care nu o cred nici cat negru sub unghie ca mai alapteaza in conditiile astea,dar sa trecem peste subiect. va pup pe toate si va admir fie ca alaptati sau nu

ginette, o lista de la adrabell citire,poate te ajuta
Sucuri:
Morcovi - Intareste
Caise - Normalizeaza
Mere - Inmoaie
Banane- Normalizeaza
Pere - Inmoaie
Piersici si ananas - Inmoaie

Piureuri de fructe
Piersici - Inmoaie
Caise - Inmoaie
Pere - Inmoaie
Morcovi si mere - Intareste
Mere, banane si piersici - Inmoaie
Caise si banane - Normalizeaza

Legume
Morcovi cu cartofi - Intareste
Morcovi - Intareste
Crema de spanac cu cartofi - Inmoaie
Dovleac cu cartofi - Normalizeaza

Irina de Matei

EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Ereena saru'mana pt lista; am si salvat-o

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Mitsu, oau, scary movie!!!! foarte nasoale senazatiile astea...nici nu stii ce sa crezi.

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Cu totul offtopic, azi de dimineata m-am trezit cu un sentiment de relaxare totala desi nu dormisem prea mult; nu am mai avut sentimentul asta din dimineata in care a murit tatal meu... Asa ca... le-am sunat pe mama si pe sora-mea sa vad daca-s bine... Si sunt ok.... Dar ... A murit bunicul copiilor astora la care stau in gazda... Asta nu ar fi tot dar simteam o prezenta straina in camera... Adica e asa, ca atunci cand dormi si intra o persoana in camera si nu o vezi, nu o auzi, dar simti ca e acolo, ca ocupa spatiu. Si ce credeti ca s-a intamplat?? A inceput catelusul ala vorbitor sa zica "Picior galben" si "Te iubesc" de am zis ca o rup la fuga! Doamne, daca se intampla si deseara, dorm afara! Catelul nu vorbeste decat daca e strans de labute/ burtica/ nasuc... Ce sa cred?! Are we haunted?!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

ginette, asa da aniversare! in fundulet. ii sta bine acolo! mama mama ce diferenta intre bebele mik si scump si domnishorica adelutsa! manca-o-ar mirika!

azi e ziua lu' maman! si de ziua ei au inflorit bujorii in petecul meu de gradina. i-am cules de dimineata unul, si i l-a oferit bruno. e floricica ei preferata. sis titi ceva? cu tote frecushurile si neintelegerile, tot am o mama extraordinara!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Miri, eu cand ma uit la poza "de 3 zile" si la asta de-acum ma minunez de fiecare data.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cynthia_

Sunt si la noi biscuiti de la nestle dar sunt recomandati de la 8 luni, in cazul in care vorbim de aceeasi si nu exista si altii.

OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Cynthia, probabil sunt aceeasi; recunosc, nu m-am uitat de la ce varsta sunt indicati.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Ginnette, foarte frumoase pozele cu printesica la 5 luni!

Ereena, felicitari pentru blog!

Miri
, am vazut poze cu micul bulgar. Hihihihi. Si cu bruno fara cirlionti…ce mare pare sacha!! Imediat il ajunge din urma pe bruno!.

Monica-doc, felicitari pentru carte!

Cynthia, felicitari pentru diversificare. Cu biscuitii sa mai astepti. Poti sa-I dai numai daca gasesti fara gluten. La noi se gaseau la un moment dat, insa fetele cu bebei mai mari mi-au zis ca au disparut din magazine. Sau poti sa-I faci tu niste biscuiti, daca vrei neaparat, din faini care nu contin gluten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata!!
Si Bibi a avut limbarnita azi da pe la 5...a tinut-o o jumade ora(ca si ieri de altfel)si apoi a mai bagat un somn pana la 8.45...acum a papat si sta in leganut si ce cearta cu jucariile
anca.b
Daria
Pipetzica

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Jelimoni, la multi ani!!!!

Iulia, curaj!

Gugu
, si eu am patit vineri la fel, cu vremea…peste tot era soare…eu la plimbare pe alee, cu bebe…si vine frate o ploaie, din singurul nor care era pe cer, de m-a facut fleasca. Pe carucior am pus husa de ploaie. Cind am ajuns la capatul aleii, parcul plin de mamici care se uitau la husa mea de ploaie ca la felul 13…daca nu o vedeau uda, nu m-ar fi crezut ca m-a ploat la 100 m de ele….

Lala, am vazut ca si tu ai inceput diversificarea. Felicitari si sa creasca mare bibi!

Miki, ce frumos ca ati plecat in vacanta. Si ca puiutza e cuminte! Abia astept sa plecam si noi undeva cu bebe, sa vad cum se comporta.

Mai am putin si ajung la zi!

Mergi la inceput

Ereena, multumim pentru listutza. am salvat-o pe computador...in virtutea celor de mai jos, cred ca si eu voi incepe diversificarea cu mar si para, pt ca daca-i dau morcov cred ca ajungem la supozitori...

quote:
Originally posted by Ereena

'neatza

sa nu fiu inteleasa gresit ,eu am e am cu andreea marin pe care nu o cred nici cat negru sub unghie ca mai alapteaza in conditiile astea,dar sa trecem peste subiect. va pup pe toate si va admir fie ca alaptati sau nu

ginette, o lista de la adrabell citire,poate te ajuta
Sucuri:
Morcovi - Intareste
Caise - Normalizeaza
Mere - Inmoaie
Banane- Normalizeaza
Pere - Inmoaie
Piersici si ananas - Inmoaie

Piureuri de fructe
Piersici - Inmoaie
Caise - Inmoaie
Pere - Inmoaie