Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Lavinia, multumesc mult de aprecieri, chiar mi-ai laudat-o pe Mariuca peste masura. Da' mai spune-mi, c-asa-mi place ce auuuud! Slava Domnului ca a luat macar ceva de la mine si anume veselia. Si e taman pe gustul meu, pentru ca sunt o tipa inzestrata cu mult umor (ai vazut si din titlurile pozelor), iar unei femei ii sta extraordinar de bine cand zambeste sau rade. Am convingerea ferma ca treci mult mai usor peste multe probleme cotidiene cu putin umor si un zambet aruncat unuia care da peste tine pe strada.
A propos de consideratii filosofice... si de blog-ul Ereenei... Eu am blog de ceva vreme, pe yahoo 360 grade, am scris o gramada acolo. Am si o idee la care tin foarte mult, dar pe care nu vreau sa o discut cu voi, fiind destul de macabra, ca sa zic asa, dar extrem de pretioasa: donarea de organe. Fac lobby in mod constant si apel la cunoscutii mei sa se gandeasca serios la aceasta idee. Ma rog... am dat-o in alte chestii.
In o cu totul alta ordine de idei, am vazut si noile poze ale lui Matei, Ereena, ca erau putine. Haiosel-foc!
Alinatudor, sunt inca in stand by cu ale tale... Si am citit ca ai pus inca unele noi. Ti-am promis ca le voi vedea, si cred ca se va intampla maine.
Ellenuta, imi pare rau, dar eu nu sunt chiar asa de intelegatoare... referitor la rochie. Dar pana la urma nu ai ce sa faci, si mai bine ti-o repara cu alte pietre decat sa te duci sa iti cumperi alta. Eu cred ca toate se intampla cu un motiv si iti va placea mai tare rochia cu celalalt tip de pietre, dar vei fi prea suparata pe aia ca sa recunosti. Hai, capul sus si enjoy the party! fata ca sa zambeasca!
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Cretulina, exact asta ma preocupa si pe mine de mai mult de 1 an...
I-am innebunit pe ai mei cu atentionarea ca daca - daca , Doamne Fereste!!!, se intampla ceva... sa dea tot de la mine
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
si daca pagina 10 a fost a lui cretulina... (desi m-am bagat si eu in sema pe sfarsit...) pagina 11 este a mea!
hai ca ma opresc aici.
ma pregatesc sa plec la ploiesti la botezul lui ioana a lui sora-mea
Am uitat sa spun LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE LUI JELIMONI !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
LaLa_20 spune:
neata zuzici!!!
Laura dimitris vaz ca postarea mea nu ai zarit-o...biscuiti fara zafar exista...am auzit ca exista si fara gluten...nu ramane decat sa-i gasim unii si fara gluten si fara zahar...
A si promit ca azi ajung cu pozele la zi am ramas in urma rau...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ginnette spune:
Neata fetelor,
Creata, Laura_D, multumesc de-aprecieri - n-o prea tin des in fund; asta a fost asa, sa mnarcam momentul festiv (implinirea celor 5 luni)
Alina(kalos), o papusica Daria - si mie-mi place cel mai mult poza "doorm".
Laura_I, da' se rostogoleste nu gluma, printzesa Thea (a mea dak se intoarce o data, e minune; ea vrea sa se ridice)
Am vazut ca vorbearti de pro-alaptare (si eu sunt pro-alaptare, chiar dak n-am alaptat decat doua saptamani, si cu chinuri, c-am vrut neaparat s-o alaptez - si-acum m-apuca plansul ca n-am putut sa-i dau nici macar o luna); dar, referitor la Andreea Marin, n-as baga mana-n foc c-a alaptat mai mult de-o luna; si chiar si-asa, la cat s-a laudat ca fetita asta e viata ei, sa plece si s-o lase cu bona? asa mica??? Dar in viata totul se plateste (o sa vedem ce surprize o sa-i rezerve fiica'sa).
Biscuiti fara zahar si gluten exista (cel putin in Buc) - i-am vazut in Carrefour - de la Nesle.
In doua sapatamani incerc si eu cu suc de morcov - mie mi-a zis pediatra sa incep cu morcov, si apoi sa-i bag mar sau piersica. Dar baza sa ramana morcovul.
Insa cum ea face kk cam odata la 36 de ore, dak ii dau si morcov o sa fie dezastru )adik se 'betoneaza').
Voi ce ziceti?
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Ereena spune:
'neatza
sa nu fiu inteleasa gresit ,eu am e am cu andreea marin pe care nu o cred nici cat negru sub unghie ca mai alapteaza in conditiile astea,dar sa trecem peste subiect. va pup pe toate si va admir fie ca alaptati sau nu
ginette, o lista de la adrabell citire,poate te ajuta
Sucuri:
Morcovi - Intareste
Caise - Normalizeaza
Mere - Inmoaie
Banane- Normalizeaza
Pere - Inmoaie
Piersici si ananas - Inmoaie
Piureuri de fructe
Piersici - Inmoaie
Caise - Inmoaie
Pere - Inmoaie
Morcovi si mere - Intareste
Mere, banane si piersici - Inmoaie
Caise si banane - Normalizeaza
Legume
Morcovi cu cartofi - Intareste
Morcovi - Intareste
Crema de spanac cu cartofi - Inmoaie
Dovleac cu cartofi - Normalizeaza
Irina de Matei
EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
pdianna spune:
Buna .Ma numesc Diana si am si eu un baietel din 12 feb 2008.As vrea sa va intreb daca iati dat si altceva de papa inafara de lapte? Eu ii dau l;apte praf si nu stiu daca este bine sa incep sai dau si altceva Imi poate raspunde cineva? Va multumesc
miri_mik spune:
creata, mare adevar ai scris! legea junglei! dar in mashina cu insemnele scolii de soferi, toti ma luau de tuta, se uitau la mine ca la un mats jigarit, sau imi faceau semne de da-te-ncolo de tuta, sau vai de capul ei saraca. io zic ca atitudinea mea e totushi una buna. prefer sa fiu prevazatoare (nah, 20 de ore nu sunt suficiente sa stapanesti sis a simti o mashina d eimprumut) mai ales in zonele pline de scoli si copii. cred ca totul vine cu timpul. e nevoie de rulaj, de vreo cateva situatii total neprevazute. nush cat de bun sofer am sa fiu intr-o zi, dar ma stradui sa nu ii fac caruiva vreun pocinog:)))
cu jobul suna foarte interesant ce spui acolo. desi e cam criptat. si cu donarea de organe... count me in. dar in be esti automat donator de organe, doar daca specifici clar ca nu accepti, abia asa nu se ating de tine.
quote:
Originally posted by creata2008
Anca, felicitari pentru mersul de-a tarata! Eu o gasesc constant pe Mariuca mutata mult, perpendicular pe pat, intoarsa 180 grade, mers cam 30-40-50 cm in sus, dar totul pe spate. Bravooo, incep bebeii nostri sa se miste. Sa ne demonstreze ca, pe langa frumusete, sunt si destepti.
Miri, proba n-a fost proba, a fost de fapt lucru la un proiect extrem de important, pentru o companie aflata in primele 3 in Romania, proiect care este "on going" si care trebuie predat saptamana viitoare, dar intr-o forma schimbata. Deci, deocamdata, chiar daca i-a placut "sefei" mele ce am facut, nu are timp sa-mi spuna, dar imi va da refac toata structura, ca aia vor alt tip de raport, sub o alta forma. Eu zic ca raspunsul va fi pozitiv, mai ales ca m-am intrecut la capitolul creativitate. Dar sa vedem!
Si cum zici ca e cu autostrada aia?? Bine ca au defrisat aia terenul inainte... La volan cel mai important lucru este sa nu te panichezi. NU vreau sa dau sfaturi, ti le zic cu draga inima. Complimentul suprem pe care l-am primit de sute de ori a fost si este "conduci ca un barbat". Nu te panica, nu te enerva, gandeste totul inainte, nu actiona pripit, priveste masina ca pe o extensie a trupului tau si nu te speria de ce vezi pe strada. Traficul e o jungla: trebuie sa te uit in ochii cainilor si sa ii infrunti, altfel isi dau seama ca ti-e frica de ei. Intri cu tupeu in trafic si toata lumea ca pleca capul cu respect. Trust me! Iar cand vei fi la volanul "jipului", nimeni nu o sa-ti mai stea in cale. E respectul pentru cel mai mare. Tot ca in jungla.
Alinus, bine ai revenit! 2 copii si home alone cu ei, zici? Las' ca trece si vine iar alta perioada!
PS: am dat si eu strigare de mult timp dupa Gina si nimic. Sa ii dam un mail?
PS2: Alinatudor, ti-am scris la poveste.
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Shose spune:
Buna dimineatza!
E asa urata vremea aici la noi...de nu ti vine sa iesi din casa.
Am ramas in urma cu cititul pt ca am fost plecata o zi la Buccuresti.
In mare am vazut ca sunteti bine si ca Palugelu' e bine si nu e bolnavior.
Poze nu am avut timp sa vad deloc...dar recuperez.
Ereena pt mesajul referitor la fructe si legume. Noi ne'am hotarat sa'i dam cate putzin suc de mar si morcovel de la 4 luni...adica peste o luna si ne era necesar.
De unde credetzi ca as putea cumpara trusou de botez frumos de la Buc?
M'am hotarat sa'l aleg io. Nu pt ca nu as avea incredere in gusturile nashei ci pt ca vreau a stiu io cum si in ce fel e pregatita Pipeta.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
miri_mik spune:
ereena, aia e o lista super! sa traiasca adrabell! io evit subiectul diversificare pen'ca e o piatra de hotar. la noi se decide totul marti. daca ma angajeaza aia - uuuuuf - ne vom diversifica la 5 luni, probabil, cu 3 sapt mai devreme decat bruno. nu ma incanta ideea...
ginette, asa da aniversare! in fundulet. ii sta bine acolo! mama mama ce diferenta intre bebele mik si scump si domnishorica adelutsa! manca-o-ar mirika!
lauraI, io vroiam sa vaz filmuletul cu burtica dar nu poci sa-l vaz. de ce oare?
kalosalina, pai... ma uitat eu la dariuta, si nu pot sa spun ca seamana cu tine. dar nici cu tati nu prea mi se pare... hmm, astept evolutia sa zic, dah! am ghicit!:))
miky, ashea va sa zica, vin roshu? sssssssssssst! de 3 zile copilu meu serveste in ordine cronologica: cafea ratata cu caramel si vanilie - au facut aia abuz de lichior de vanilie, bere din cirese si vin alb. mama denaturata, da-mi place dupa:d
lauraD, cu mancarea... voi nu-l stiti pe bruno pitic. era fomistu din bloc. de cand umbla e dezastru. si de cand s-a nascut sacha, e catastrofa. e o ascutitoare. inca intra pe el haine de raion de un an juma... dar il las in amarul lui. cere el ceva d ehalit cand nu mai poate. aaaaaaaaa, azi am inceput s apurtam chilotei d ematerial d-aia normali, fara scutec. pe motiv ca e foarte cald. si sa-si dea seama ca face pishu pe el. si... m-am suparat, ca s-a scapat in chilotsei - evident si perfect normal - si reactia lui a fost: mamiiiiiiii, mono cochon! (mami, bruno e un purcel).ooooooooooooooof. nu-mi place... dar cred ca is e trage d ela ceilalti copii carora parintii le spun ca sunt purcei daca se scapa pe ei.
si la final: LA MULTI ANI JELIMONI! sa te bucuri de aniversarea ta, inca o zi! pusici si tie si lui robertino!
azi e ziua lu' maman! si de ziua ei au inflorit bujorii in petecul meu de gradina. i-am cules de dimineata unul, si i l-a oferit bruno. e floricica ei preferata. sis titi ceva? cu tote frecushurile si neintelegerile, tot am o mama extraordinara!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Shose spune:
La multi ani mami de Miri!!
Vazut poze de Bruno, Sacha si Dariutza de Alina. Frumosi copii. De ce ma uit la poze d'aia mi se pare ca seamana Pipetu' nostru' cu totzi. M'am tzacanit de tot.
p.s. Pipetzu' a devenit cel mai cuminte bblush noaptea si cel mai prostutz ziua. Vrea intr'una sa socalizeze si sa se joace...somnik nu'i mai place in timpul zilei.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii