Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Lorich bine ai facut ca ai scos-o (verigheta), eu cred ca nu mai am nici o sansa…Si ma manaca pielea!

elenuca, si eu am mancat din toate la nunta, simteam ca nu mai pot!!!
Esti norocoasa ca sotul tau face curatenie. Al meu m-a tras pe sfoara si a plecat de acasa… si eu vad un somn si o lene... Felicitari pt. achizitie (patut) sa pui poze.

O sa pun si eu poze de aseara sa vedeti ce munte sunt!!!!Sunt imensa! Dar mai tarziu ca nici nu le-am descarcat.
Maine merg si eu la medic, abia astept poate imi spune si cum o sa nasc (cred ca cezariana o sa vreau).

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Doamne, FELICITARI MULTE-MULTE PROASPETELOR MAMICUTE!!!
Ce rusine e sa intri asa rarut dar ce frumos e cand gasesti atatea sufletele de puiuti micuti si sanatosi!!! Stiam eu ca am gura aurita si ca tititza lui Cleo va veni pe lume de ziua Europei,ca si ceilalti dulcici pitici... abia astept sa vad poze!

Eu una le multumesc tuturor mamicutelor pentru detaliile legate de nastere, le citesc cu sufletul la gura fiindca m-a apucat asa o frica... desi sunt la a doua nastere. Ma bucur ca burticile se mai si distreaza la o nunta/botez, tare-as mai merge si eu undeva dar abia ma lasa sotul sa ies afara cu bebele asta fara rabdare... din asta dau in depresie, incepe sa ma doara iarasi jos si rezulta o burtoasa mare, drogata cu pastile la 8 ore si fara chef de nimic, sa tot traiesti cu mine . Ma bucur insa ca va pot citi aici side foarte multe ori ma ajutati cum nu stiti

Va pupacesc acum si va doresc o duminica frumoasa, iar pentru GD si burticile care vor naste zilele urmatoare - curaj si sanatate multa, sa aveti bebe rapid la iesire si laptic mult la purtator!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna fetelor!

In primul rand felicitari noilor mamici, refacere cat mai rapida, sa le traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si mancaciosi!

Iar celor care urmeaza: nasteri usoare, refacere rapida si multa sanatate! CURAJ!

Am fost si eu ieri la dr, am mai facut o ecografie si am stabilit data pt cezariana: in principiu, pe 20 mai. Singura problema ar fi ca bebelina e cam mica dupa unele masuratori: adica greutatea, pe care a estimat-o la 2740 g, circumferinta craniului 31.8 cm (de 35s+2z in loc de 37s+2z), circumferinta abdomnelui 31.4 cm (de 35s+3z in loc de 37s+2z).
Femurul si diametrul cranian sunt normale pentru 37s+2zile cat aveam eu ieri. Placenta are grad de mauturitate G2.
M-au cam pus pe ganduri masuratorile astea...voi ce parere aveti?

De maine incep si eu sa-mi fac bagajul si sa pregatesc camera...la cat de mica pare bebelina, nu cred sa-mi faca vreo surpriza si sa vina mai devreme...

Sa aveti o duminica placuta!
toate mamicile si bebeii

Lumi 37s+3z Elena Cristiana

AMR 8 zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luminel

Buna fetelor!

In primul rand felicitari noilor mamici, refacere cat mai rapida, sa le traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si mancaciosi!

Iar celor care urmeaza: nasteri usoare, refacere rapida si multa sanatate! CURAJ!

Am fost si eu ieri la dr, am mai facut o ecografie si am stabilit data pt cezariana: in principiu, pe 20 mai. Singura problema ar fi ca bebelina e cam mica dupa unele masuratori: adica greutatea, pe care a estimat-o la 2740 g, circumferinta craniului 31.8 cm (de 35s+2z in loc de 37s+2z), circumferinta abdomnelui 31.4 cm (de 35s+3z in loc de 37s+2z).
Femurul si diametrul cranian sunt normale pentru 37s+2zile cat aveam eu ieri. Placenta are grad de mauturitate G2.

De maine incep si eu sa-mi fac bagajul si sa pregatesc camera...la cat de mica pare bebelina, nu cred sa-mi faca vreo surpriza si sa vina mai devreme...

toate mamicile si bebeii

AMR 8 zile

Si mititica mea iese asa la masuratori, adica circumferinta capului si nu numai sunt cu 2-3 sapt mai in urma fata de varsta sarcinii iar femurul a iesit mereu ok. Medicul spune ca nu e nimic ingrijorator ca asa sunt fetitele, mai micute. Eu zic ca nu ar trebui sa iti faci griji. Hraneste-te bine si odihneste-te!

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andora

Doamne, FELICITARI MULTE-MULTE PROASPETELOR MAMICUTE!!!
Ce rusine e sa intri asa rarut dar ce frumos e cand gasesti atatea sufletele de puiuti micuti si sanatosi!!! Stiam eu ca am gura aurita si ca tititza lui Cleo va veni pe lume de ziua Europei,ca si ceilalti dulcici pitici... abia astept sa vad poze!

Eu una le multumesc tuturor mamicutelor pentru detaliile legate de nastere, le citesc cu sufletul la gura fiindca m-a apucat asa o frica... desi sunt la a doua nastere. Ma bucur ca burticile se mai si distreaza la o nunta/botez, tare-as mai merge si eu undeva dar abia ma lasa sotul sa ies afara cu bebele asta fara rabdare... din asta dau in depresie, incepe sa ma doara iarasi jos si rezulta o burtoasa mare, drogata cu pastile la 8 ore si fara chef de nimic, sa tot traiesti cu mine . Ma bucur insa ca va pot citi aici side foarte multe ori ma ajutati cum nu stiti

Va pupacesc acum si va doresc o duminica frumoasa, iar pentru GD si burticile care vor naste zilele urmatoare - curaj si sanatate multa, sa aveti bebe rapid la iesire si laptic mult la purtator!

Pogonici mic
Gogoasa

Din ce am auzit, la a doua nastere e mai usor, deci tu ar trebui sa iti faci mai putine griji. Ai grija de tine si odihneste-te, gandeste pozitiv!!! Ca sa nu mai trebuiasca sa iei pastilute. Si eu mai cad cateodata in depresie din cauza casei in principal, ca mai am putin si nasc si astia n-au mai terminat, dar imi trece la fel de repede pe cat ma apuca . N-am incotro .
Tu nasti natural? Prima nastere cum a fost?

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by monik16

quote:
Originally posted by Luminel

Buna fetelor!

toate mamicile si bebeii

AMR 8 zile

Si mititica mea iese asa la masuratori, adica circumferinta capului si nu numai sunt cu 2-3 sapt mai in urma fata de varsta sarcinii iar femurul a iesit mereu ok. Medicul spune ca nu e nimic ingrijorator ca asa sunt fetitele, mai micute. Eu zic ca nu ar trebui sa iti faci griji. Hraneste-te bine si odihneste-te!

37+ Sara-Maria

Si mie la fel mi-a zis dr sa nu-mi fac griji, intr-o sapt. mai creste s oricum si ecograful da erori...pana la urma poate asa fac eu copii mai micuti...si primul desi e baiat a avut 3 kg si 50 cm, deci n-a fost f. dezvoltat, dar a fost ok...

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

In primul rand vreau sa le felicit pe toate mamicutele si sa le doresc refacere rapida !!!Si sa le creasca mari puiutii!!!!

Lorich merci pt griji!Sunt bine,numai ca de 2 seri asa si nu stiu de la ce!!In rest totul e bine,bebe sta la caldurica!!!

Va pup si va doresc un weechend placut!!!

Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, abia acum reusesc sa intru, am o groaza de calcat si e musai ca nu mai am haine pt matei...plus ca voi spala si azi, duminica, pe ale lui e adevarat...

Elenuca, sa-ti fie de bine conversatia cu fetele...intr-adevar e tare placut sa te revezi cu cineva cu care-ti face placere sa vb.
Monik, elenuca sa va fie de bine tortul si mincaricile bune de la nunta, botez.
Lorich, ce bine ca dormi fara probleme...vreau si eu

Monik, si eu am scos verigheta, nici acum nu ma incape, bine am 8-9 kg in plus...mai astept, sper sa imi revin mai repede, dar as minca numai dulciuri...oof.

Luminel, cind ai termenul? Oof, nu te grabi cu ceza, e asa de bine, sa fie puiul mai mare la nastere...Al meu a fost mare dar tot mic si fragil mi se pare si vreau sa creasca mai repede, macar inca o luna doua...

Puputi, misto pozele, si Lulu e un dragutz, are niste okisori...

Lilirusu, felicitari, sa te refaci repejor si bb mincacios sa fie!

GD nastere usoara si bb sanatos sa dea DUmnezeu, sa vii cu vesti

Gabitzam, mi-am notat reteta de papricas, ce-mi placea cind eram mica...am sa fac si eu curind!!!

Lui Matei nu i-a cazut inca buricul, sunt un pic ingrijorata, se mai tine intr-un loc, dar abia astept sa cada odata, imi fac griji...Dr cind l-a vazut a zis ca-i ok, dar eu, mama sefa a grijilor cind e vorba de bb...Ooof

Ma duc sa calc, pupici fetelor, aveti grija de bbici

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

va pup, rapid-rapid, ieri am sosit acasa cu veverita ....multumesc mult pentru toate urarile frumoase !!! Felicitari tuturor noilor mamici, sa fiti fericiti !!!
Pentru cine urmeaza, va spun atat: ma rog la Doamne-Doamne sa va fie bine, sa va refaceti usor de tot, sa treceti peste dureri repede si bebelushii sa va fie sanatosi si frumosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Intai vreau sa o felicit pe Lilirusu. Sa se faca mare Ilincuta si sa fie p bucurie pentru parintii ei!

Doloress of, draga de tine si de Patrick cel cumintel, mi se rupe sufletul de voi!

Abia la 13:00 m-am trezit astazi.
Am rezistat super bine la nunta, pana la 4 dimineata, cu taiere de tort, scos de voal si tot tacamul!!! Pe tocuri de vreo 8cm asa...Am si dansat..M-am mirat eu insami, dar se pare ca asa a vrut bb. Sciatica m-a suparat pret de vreo 3 crize-iarsi: laudabil!
cleo parca spunea ca in ultima saptamana nu mai avea nici o durere, nimic. Am ajuns la vorba ei.

Elenuca, Monik, am mancat si eu aproape tot, inclusiv tortul, fructe si fistic intre cele 4 feluri de mancare, iar cand am ajuns acasa ma infipsesem intr-un iepuras de ciocolata de la Lindt, de l-am socat pe sotul.

M-am purtat ca in vremurile cand stomacelul meu suporta multe...

O sa va pun poze cand vin de la fini ca noi nu am mai tarat aparatul dupa noi. Finii sunt niste super draguti, miresuca a fost de vis, nunta a fost de vis! Am fost numai cu zambetul pe buze toata seara.

Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput