Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)
Raspunsuri - Pagina 8
MissParker spune:
lilirusu, felicitari si numai bine pentru tine si pentru papusica Ilinca Maria!!!
Sa va bucurati una de alta, sa vina si lapticul cat mai repede si sa fiti fericite si sanatoase!! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea! Refacere rapida si toate cele bune!
Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
gabitzam spune:
Bravo Lili ! FELICITARI!!!! Sa creasca mare puiuca, sa fie frumoasa, sanatoasa si norocoasa!
Ma bucur ca ai mai scris, GD. Tinem pumnii pentru maine sa fie totul bine si mai scoatem agitatele la miscare ca au cam somat zilele astea!
Cine ii mai tine companie lui GD?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
puputi spune:
Buna dimineata fetelor si bebeilor!
Cam pustiu pe aici.
Lilirusu o bebita sanatoasa, mancacioasa si refacere rapida.
Doloress nu mai fi stresata ca nu esti o mama buna, daca nu erai o mamica buna nu te stresai. Nu este vina ta ca bebe Patrick a vrut sa te cunoasca mai devreme, el este un luptator si tu la fel si totul va fi bine, ai sa vezi.Noi suntem alaturi de tinesi Patrick chiar si doar virtual.
Miss multumesc pentru aprecieri. Si tu esti o fata frumoasa chiar si in vremurile tale mai rele (te-am mai citit pe ici pe colo si in mare stiu povestea ta de luptatoare).
Am mai multe poze frumoase din calatoriile mele prin Japonia dar pe atunci nu aveam camera digitala si acum nici sa ma pici nu stiu sa le scanez. Nu imi iese, eu si tehnica asata mai avansata nu prea suntem prietene bune
In Japonia sunt de 9 ani, dar japoneza la perfectie nu am sa reusesc sa o invat niciodata. Doar de la scoala nu ai sa poti invata sa comunici nici daca faci cursul de 24 de ore pe zi. Iti trebuie practica zilnica cu situati normale deci nu cred ca daca invatam in Romania japoneaza as fi reusit sa comunic cu cineva aici. Dupa vreo 2 ani de tocit mi-am dat seama ca mai bine imi fac prieteni care vorbesc numai japoneza si asa am invatat sa ma descurc cu limba. Chiar si dupa 9 ani o inteleg si vorbesc in proportie de 85% si numai in dialectul Kanto.
Este o limba tare ciudata, cu o gramatica usoara la prima vedere, dar foarte grea de pus in practica si o dictie tare greoaie.
Noroc cu sotul meu care sa mai obisnuit cu greselile mele de dictie si ma intelege ce vreau da spun.
Pentru ca tot suntem la capitolul Japonia sa va spun ca aici au ramas in feudalism la capitolul nastere. Ei sustin 99% nasterea naturala, bine nici o problema si eu, dar in Tokyo sunt doar 4 spitale care fac epidurala, si care spre nenorocul meu sunt departe de mine.
Deci va trebui sa ma chinui sa nasc natural fara epidurala, fara nici un calmant ca pe vremea strabunicii. Acum tot gandinduma cum am sa nasc am sa-i intreb data viitoare cand ma duc daca pot naste in apa!?
Of doamne sa fie bine si sa fie bebe sanatos ca pana la urma nu o sa fiu eu cea mai nenorocoasa sa am travaliul de 5 zile.
Am pus niste poze mai recente pe contul comun, pe picasa, dar mai am de adaugat.
Va pupic
Si maine va fi o zi
+33 mami de samurai in devenire Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi
c.myry spune:
Buna fetelor,
Chiar daca nu scriu des va citesc mereu si sunt alaturi de voi.
Cleo, Deeapui, Jackie, Alinutza, Diana79, lilirusu – FELICITARI DIN TOATA INIMA !!!
SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA VA BUCURATI DE EI SI SA VA UMPLE VIATA DE FERICIRE!
Refacere usoara mamicilor !
Pupici tuturor si sarcina usoara in continuare!
myry 37+ Sara Denisa A mai ramas putin: DPN 25.05.2008
Pozele mele
Mami si tati te asteapta
Mai e putin
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
c.myry spune:
Buna fetelor,
Chiar daca nu scriu des va citesc mereu si sunt alaturi de voi.
Cleo, Deeapui, Jackie, Alinutza, Diana79, lilirusu – FELICITARI DIN TOATA INIMA !!!
SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA VA BUCURATI DE EI SI SA VA UMPLE VIATA DE FERICIRE!
Refacere usoara mamicilor !
Pupici tuturor si sarcina usoara in continuare!
myry 37+ Sara Denisa A mai ramas putin: DPN 25.05.2008
Pozele mele
Mami si tati te asteapta
Mai e putin
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
Lorich spune:
Lilirusu felicitari si bine ai venit pe lume Ilinca Maria Sa fiti sanatosi si fericiti!
GD bafta multa maine!!!
Eu abia m-am trezit, fetelor (ma bucurc ca) inca dorm la greu, mai nou, fara treziri noaptea, poate din cauza ca bibi sta bagat la maxim in ficatelul lu' mami a lui. Am baut si eu un kofi cu tati, ca pe vremuri, sa vad ce mai fac mai departe pe ziua de azi; cred ca papricasul de Gabi-mersi!
Aaaa si mi-am facut si eu bagajul, mai am de pus in el doar un sutien de alaptat, 2 perechi ciorapi si pompita, pe care trebuie s-o fierb si mi-e cam frica. Si plicurile, normal.
Lori 36+ asteptand un bebe Robert
monik16 spune:
Buna Dimineata! (ca eu acum m-am trezit)
Felicitari noilor mamici! Sa le traiasca bebelusii si sa fie sanatosi.
Eu am fost azinoapte la nunta si am rezistat eroic pana la tort.
Nu reusisem sa imi cumpar nimic pt. nunta dar joi seara am fost in unirii si am gasit o bluza, cu o pereche de pataloni si m-am rezolvat. Noroc ca s-au uscat pana ieri ca nu le puteam lua fara sa le spal... A fost frumos la nunta!
Eu am mari probleme cu verigheta...m-am incapatanat sa nu o scot si acum ma strange groaznic... Am incercat sa o scot dar nu mai pot...nu stiu ce sa-i fac. N-am scos- de la nunta si nu vroiam sa o scot, era lejera pe deget si nu m-am gandit ca o sa ma umflu in asa hal.
36+ Sara-Maria
Lorich spune:
Monik bravo mami c-ai rezistat pana la tort, poate ai si pozici sa ne arati outfitu'; despre verigheta, eu le-am scos mai demult, tot de frica sa nu raman blocata cu ele si intr-adevar a fost crancena durerea, la scoatere.
Lori 36+ asteptand un bebe Robert
dorinutza82 spune:
Bine ai venit pe lume, Ilinca Maria!!!!. De-acum scoatem ma joretele la treaba, cat mai multe, ca de sapt ce vine sunt DPN-uri every day . Deci:
Dorinutza82 38+
elenuca spune:
Buna dimineata !
Ne-am trezit si noi si dupa un mic deun copios, parca ar maimerge un somn acum... dar tati e harnic, s-a apucat sa dea cu aspiratorul si nu pot sa nu-l las, mai ales ca eu de mult nu mai particip la asa ceva...
ieri am fost la botez la o prietena s a fost foarte frumos, copilul a fost incredibil de cuminte si cooperant, a avut o rochita din voal o minune, iar la restaurant m-am intalnit cu alte prietene si colege de la birou, am stat la povezti pana la juma, nu stiu cand a trecut timpul... E adevarat ca ma cam durea fundul de la scaunul ala pacatos, dar fetele au strans pernele si mi le-au dat mie sa le pun sub fund si taaare bine a fost... ma simteam ca un pasha turc . Am mancat de toate si nu am rezistat sa nu gust si tortul care a fost bestial, tort de ciocolata... mmmmm, o nebunie de tort, bun rau tare .
Ieri ne-am dat cmanda si de patut de la baby design, foarte mistox, pe noi ne-a incantat ca se poate transforma ulterior in pat de tineret, practic pana la 4 ani il poate folosi asa cum e, iar apoi se poate extinde pana la 1,80 m. E si scum intradevar, 11 mil, dar noi am zis ca merita, am luat si salteluta si accesorii de pat cu ursuleti ... tare incantati suntem, intr-o sapt max 2 vin cu el si ne apucam sa-l montam si o sa facem poze.
Laurica cum a fost la nunta, sper ca nu foarte obositor pentru tine, te asteptam cu poze de nasica sexoasa .
Simonel, sarna pentru urari, a fost foarte frumos la botez, e adevarat ca nu a fost cu dans cu nebunie, dar faptul ca m-am reintalnit cu prietenele si colegele de la birou si am povestit, a fost un lucru extraordinar. Face nemaipomenit pentru psihic.. si asa, simteam ca imi rugineste neuronul. Abia astept sa se nasca bebelina si sa mergem la plimbare prin parc
Felicitari Lilirusu ! Bine ai venit pe lume bebe, sa fii cuminte, mancacios si sa o asculti pe mami !.
Va las fetele, ma pregatesc pentru restaurant, e ziua lui tata socru si ne-a invitat la pranz la restaurant. Ma duc sa ma fac bella !
Va pup si va citesc mai pe seara !