Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dordiabravo lui Tudor!! ce baietel cumintel si pus pe treaba!
Diana_d, chiar ma gandeam la tine aseara, ce mai faci? cum esti cu psihicul?? Ai mai facut aranjamente pentru dupa ce nasti?

Laurita 40, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Vazut potoroasa mica si ffrrrruuummmoaaaasaaa!
Seamana cu tine, Cleo!!!
Si tu arati obosita dar foarte fericita, iar tati nu mai poate de mandrie de fetele lui!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

dar sa ziceti lui tati ca seamana si cu el, da?

Uof. Cand ma adun, scriu. Acum sunt agitata si fericita, confuza dar implinita.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata !

M-am trezit si eu cu maaare greu, suna telefonul de nu mai putea...Vad ca acum s-a trezit si cel mic din burtik.

Cleo am vazut printesa frumoasa! Si mie mi se pare ca seamana cu tine, sa va traiasca, dulce foc!

dordia felicitari pentru intoarcere !

Miss foarte dragute pozele, amandoi sunteti asa de fericiti! N-ai cum sa nu te molipsesti d ela pozele alea, fericire in stare pura!

Lori 36+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

La multi ani, CAdina !!!
Sa fii sanatoasa mamico, sa te bucuri de bblush si sa ai numai bucurii in viata!

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

la multi ani si de la noi. Multa multa sanatate, si sa aveti parte de nopti frumoase si zile senine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'neata

cleo, bine ai revenit ! sa-ti traiasca frumusetea de fetita!

Cadina, La multi ani !

fetelor va rog ajutati-ma si pe mine cu o chestie : am luat pana acum concediu 60 de zile din cele 126 prevazute. as mai avea de luat inca 66 de zile. dar contabila de la firma mi-a spus sa am grija cu cele 42 de zile, de unde vreau sa le iau. mi-a fost jena sa intreb mai mult, dar nu inteleg? 42 de zile tre sa le iau de la primarie , sau cum / please help!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

in 10 cuvinte, ash dori sa povestesc putin despre nastere. Si sa incurajez pe fetele care nu au nascut, ca fieare nashtere e unica, si minunata, si altfel!
Deci... la 24 ore de dop pierdut, cu 41 sapt incheiate, cu uleiul de ricin si 1 calciu efervesent baut, contractiile erau neregulate, la 4 min, 7min. M-am dus la spital, era 6 dim. pana sa fie nebunie in buc. pe strazi: dilatatie 0, col sters. Internare.... Dr a fo anuntat de moashe pe la7, cand a zis ca vine ca mai avea o pacienta in travaliu (care a nascut in 15 min de la internare....!!!!). La 10 eu aveam o dilatatie amarata, 3-4 in timpul contractiei, dureri ca la un ciclu mestrual de pubertate (unu urat, urat..), contractii la fel de neregulate ce durau 20sec, si ma plimbam prin salon. Dr ma cearta: ca imi consum energia (ce energie, ca de 15 ore nu am mancat mare lucru de rushine sa nu ma cac pe mine de frica- la propriu - cea mai mare prostie a vietii mele). La 10 ma suie pe masa, imi rupe membranele, si imi baga o perfuzie de glucoza + occitocina. Si incep contractii mai dese, mai lungi, maaaiii dureroasseee, dar tot neregulate (nasol ca din cauza asta nu am vazut anestezia peridurala). SI mai nasol: capul lui bb nu era angajat...tot undeva sus era, si dr ma punea sa ma screm, macar sa coboara bb. 45 min de chin- (io am zis ca am urlat 1.5 ore, dr zice doar 45 min, il credem, da? ca e un om nemaipomenit). Am urlat ca nu mai pot, ca nu e alta pozitie sa stau, ca mor, ca vreau epidurala, ca vreau cezariana, ca sa imi dea aer (criza de panica/astm/nu stiu ce o fo..dar am zis ca mor, fiind bb mare imi fortsa oasele bazinului care m-au durut enorm).
Cand am simtit ca tre sa ma screm (pana atunci a fo fortsat), m-a suit pe masa, m-a taiat sa nu ma rup, si din 3-4 scremeturi instinctuale in care nu am simtit NIMIK (dupa durerile de pana atunci...cand luptam sa coboare bebe-loi-ul)... a disparut burtica si vad toata fatsa dr-ulului si o mogaldeatsa agitata in bratsele lui. la 11 35. 9 mai..ziua capitularii Germaniei - am capitulat si io. Sau potoroasa mea!
Si am tacut io...speriata ca -"de ce nu plange?"
A luat-o dr neonato, a curatsat nascuc + co, a scancit un pic (dr a zis ca dincolo de meseria de injinera, e sigur ca sunt si soprana la opera...). A luat 9 (poate si ca nu a tipat, poate ca era rosh-vinetie), si 3850gr...si 52 cm. Cea mai mare din materniattae!!!
SI cea mai frumoasa.
A cusut la greu dr-ul, dilatatia incompleta si contractiile partial eficiente au dus la ruperea colului. Alt bonus - hemoroizii. Dar astea se vindeca- si nici nu le mai simt cand vad comoara:

http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/UltimaNoapteDeDragoste
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/IntaiaNoapteDeRazboi

Si acum imi vine sa plang, de fericire, de emotie, si sa zic la toti: sa fii mama e cea mai mare implinire a vietii mele. Chiar daa asta noapte nu am dormit...si am plans si plans. Ne obisnuim noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

CLEO FELICITARIIIIIIIIIIIIII PT AIA MICA, E O SCUMPA FOC, IMI PLACE DE EA SI DECLAR CA SEAMANA CU AMANDOI( NA CA AM IMPACAT SI CAPRA SI VARZA)
Gata, sa nu te incuscresti cu nimeni ca uite acum vine si baiatul meu si cred ca tare mult i-ar placea fifita ta , E DULCE DULCE DULCE si a meritat toata asteptarea.
Pupici la amandoi si la fifitza si abia astept sa pove sum a fost nasterea, asa cum numai tu stii sa pove.
Pupici
Lavi+34 cu bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Na ca deja ai pove ceva , gand la gand ce sa faci..........
Bravo , bravo esti o eroina Cleo scumpa
Pupici
Lavi+34 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo Doamne cat e de frumoasa !!! Ce nasuc si gurita! Sa fie sanatoasa si fericita!

Am citit si "povestea", am scris frumos acolo, asa cum sa nu ne speriem noi, restul, deci ai nascut fara peri! Ce sa zic, bravo mami !

Lori 36+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, contabila aia a voastra e nitel dusa...
Care e problema ei cu cele 42 de zile?
Trebuie sa ai minim 42 de zile dupa nastere, dar e treaba ta cat peste cele 42 de zile ai pina la urma. Poti sa le ai si pe toate dupa nastere, daca te tine forta sa mergi la servici pina nasti. Tu te incadrezi foarte bine, ai minim 42 de zile dupa nastere, care e treaba ei?
Se platesc la fel cele 126 de zile si inainte si dupa nastere, fie ca sunt 42 sau mai multe, e acelasi tip de certificat pre si post natal, dat de medicul de familie.

Mergi la inceput