Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)
Raspunsuri - Pagina 17
chinabulina spune:
cleo, felicitari din nou. iar mara e absolut superba!!!!! sa fiti sanatosi toti 3 si sa va simtiti mereu asa de impliniti ca acum.
MissP, super poze, imi place tare mult de voi 
reallaura, emycor, eu am DPN 17 mai (dr meu zice ca 19, dar cred ca a notat asistenta aiurea la primul control, pt ca sambata se fac exact 40 sapt). mai e atat de putin si mie mi-e o frica de nu mai pot
... as avea programare la control miercuri, pe 14 si tare as vrea s-o prind, nu prea as vrea sa nasc pana atunci. oricum visez mereu numai spitale si doctori si bebelusi. iar azi-noapte am visat ca gogoasa mea era asa de mare, ca nu aveam hainute potrivite pt ea. si alysh imi spunea "ti-am zis eu sa iei mai mari, dar n-ai vrut sa asculti"
... deci m-am tampit definitiv si irevocabil
...
intrebare de 1000 de puncte (sa nu radeti prea tare de mine
): ce faceti cu buricul dupa ce cade? (hai, ca v-am dat gata
)
felicitari bebelusilor care au ramas fara buric, care se intorc singuri de pe o parte pe alta si care isi bucura parintii in fiecare moment 
georgiana, 39+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
aimee79 spune:
Salutare fetele,
am intrat si eu sa va zic ca suntem acasa de joi, dar cum am intrat in casa am facut temeratura....si seara a facut si tati....doi bolnavi sa ingrijeasca un bb....azi imi este mai bine, dar ce conteaza cel mai mult BB E OK, E UN PAPACIOS SI UN CUMINTE. Am pus cateva poze pe cont.
Va pupam, felicitam noile mamici si tinem pumnii la cele ce asteapta.
Sper ca sa am mai mult timp sa citesc din urma acum ma duc la bb.
de Alexandru
Alexandra
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
Reallaura spune:
Cleo, multumim ca ai rupt putin timp si pentru noi, care suntem cu sufletul la gura dupa povesti incurajatoare...
Am mai vazut restul de poze cu Mara. Mai, este o papusa!!! Sa nu-i fie de deochi asa copil frumos...
Nu conteaza cu cine seamana! Cu tine!!!

Chinabulina, deci te bagi si tu in campionat cu noi! 
! Da Doamne sa fie biiiine! 
Aimee, imi pare rau ca sunteti bolnaviori, sanatate multa!!
Ar trebui sa te acoperi la gura cand stai cu Alexandru! Un tifon ceva sub forma de bentita...
Laurita
40,
, Mircea
AMR: 2 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
emycor spune:
flore07 eu o sa nasc la maternitatea veche, cu dl dr Gliga Marius. Din cate stiu medicii de la spitalul nou nu vin la nasteri numai daca sunt de garda pentru ca nu ar avea voie sa intre in sala de nasteri daca nu sunt la program......din cate stiu si am auzit la maternitatea veche nu este aceiasi regula. In legatura cu actele....din cate stiu ar trebui sa ai dosarul medical, adeverinta de la servici si buletinul:).......
Cleo felicitari inca o data pentru printeza....este o dragutza...pacat ca e departe ca am veni cu Rares la curtat
doridaoauuuuu ce voinic e baiatul tau deja!!! bravo!!!
emycor
39+ 
gabitzam spune:
Alexandra, ti l-am vazut pe gogoshel, dulce tare ![]()
Georgiana, eu am pastrat buricutul
Am o cutie in care am testul de sarcina pozitiv, bentitele de la mana de la maternitate a mea si a lui Andrei, buricutul, biletelul care a stat la patutul lui Andrei in maternitate, cruciulita de la botez.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Cadinuta, La Multi ANi, multa fericire si sanatate si sa te bucuri de puiutul Cosminel, si sa mai faceti unul, ca sa fie bucuria voastra de parinti mai mare...
Miss, super pozele, ce dor imi e si mie sa ma plimb prin soare, pe la umbra, prin iarba, pe sub pomi, pe oriunde, sunt ca si sechestrata in casa de 3 luni ...SI ma mai mir ca tot dulce as minca...Ca si tine
. Mey, o scuza tb sa am si eu pt cantitatile de cioco pe care le halesc, nu??? Statul in casa..
Luminel, ecografiile nu-s relevante pentru mine, cum spuneau si fetele te pot insela cu muuult, dar totusi din experienta e bine ca bb sa stea cit mai mult in burtica...
Monik, vazut si placut pozele cu burticutza frumoasa!!!!
Dordia, pai deh mami, baiatul hranit cum trebuie, exclusiv san(eu sunt cu invidia cit casa pe voi care n-aveti nevoie de completare
)...normal ca mai are putin si face tumbe..
Alysh, contabila aia e dusa putin, le iei normal, tot de la medicul de familie...
Sis, Chinabulina, Emycor...cine mai era??? 

, hai fetele!!!!!!!!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
socrate spune:
Cleo bine ati venit acasa. Imi pare rau ca nu ai apucat anestezia. Asa din ce am patit eu si ce am citit de la alte mamici, un lucru e clar, noi planificam si ne agitam, iar la final nastem cum se nimereste.
Important e sa fie bb bine, restul trece.
Sa va spun de Sebastian si de noutatile din viata noastra:am descoperit suzeta. O inventie divina, divina, sa ii dea Dumnezeu sanatate cui a inventat aceasta minunatie. Ma lasa si pe mine sa respir. Nu mai stiu care dintre fete mi-a zis ca ma foloseste pe post de suzeta, dar a avut dreptate. Acum incerc sa il obisnuiesc la un program oarecare da mancat.
Apropo de biberon si refuzul sanului. Azi pe la 3 noaptea, dupa ce a mancat un biberon de supliment, a tb sa il pun la san ca nu se mai linistea altfel. Si biberonul l-a refuzat, insa a cerut la tzitzi. Destept baiat am nu?
Noemi,
simonacip spune:
Socrate, ce tip de suzeta ii dai? Al meu o refuza pe asta de silicon, tb sa iau una de cauciuc...Felicitari pt bb din ce in ce mai cumintel
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
iulia83 spune:
neatza fetele! m-am trezit si eu intr-un final! uof! am citit putin din urma! cleo bine ai revenit!!! mumoasa foc bucalata ta/ se vede treaba ca a vrut sa mai stea putin sa mai pape din burtica lui mamica. sa-ti creasca mare, sanatoasa, frumoasa si glumeata ca voi doi!!! 
am o nelamurire!!![]()
![]()
prietena mea care a nascut acu 2 ani zice ca in maternitate n-au lasat-o deloc cu hainute de bebe la ea decat cand a scos copila din spital. in rest a stat numai infasata. eu am vazut de la cele care au nascut de aici de pe forum pozici cu bbei imbracati...nu stiu ce sa mai cred.
eu am bagajul gata, am reusit sa-l fac in 2 zile cu ajutorul sotului, mai am de luat numai 2-3 camasi d-alea lungi cu nasturi pt spital si budigai XXL ca ai mei mi-au ramas cam mici.
citesc din urma si revin
Pozici Iulia
35 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”