Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)
Raspunsuri - Pagina 15
Reallaura spune:
Cadinutza, eeei, Sa traiesti, mamica fericita!! sa ai o zi superba alaturi de sotul si de Cosmin, de data asta!

Mai povesteste-ne si noua ce faceti. Multi 
Emycor, deci e campionatul nsotru.. pai hai sa scoatem 

. Eu aseara am avut niste impunsaturi, impingea bb cu capul si ma durea sciatica de muream.Am zis ca aia e...oricum mereu zic...asta e...
Nici nu m-am mai demachiat aseara, am spus ca n-are rost, ca plec mai tarziu la spital ![]()
Tu cum nasti si cum te simti??
Laurita
40,
, Mircea
AMR: 2 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
emycor spune:
Reallaura eu am sa nasc natural....fara epidurala ( din pacate nu este alegerea mea---la noi inca nu se face) si deja sunt ingrozita de ce o sa ma astepte....dar asta e
In rest sunt bine, mi se unfla picoarele de parca cand ma ridic in picioare imi si pleznesc...
iar joi o sa ma internez sa vedem ce zice bb...vine ori ba.
.....burtica sa cam lasat......asteptam

emycor
39+ 
gabitzam spune:
La multi ani, CAdina !!! 
Sa fii sanatoasa mamico, sa te bucuri de bblush si sa ai numai bucurii in viata!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by emycor
Reallaura eu am sa nasc natural....fara epidurala ( din pacate nu este alegerea mea---la noi inca nu se face) si deja sunt ingrozita de ce o sa ma astepte....dar asta e
In rest sunt bine, mi se unfla picoarele de parca cand ma ridic in picioare imi si pleznesc...iar joi o sa ma internez sa vedem ce zice bb...vine ori ba.
.....burtica sa cam lasat......asteptam
emycor39+
Emycor, si eu sunt putin panicata, de ce sa nu admit?! Mai degraba ma scoate din sarite ideea ca epidurala exista, dar nu prea se poate (ca nu au anestezisti priceputi).
Am si o oarecare curiozitate sa vad ce fel de durere e...
sa fie bine. Eu nu cred ca ma mai duc la dr pana la momentul respectiv. Atunci imi va face o eco pentru ca, desi bb e cu capul in jos nu se stie sigur daca e cu spatele la spatele meu sau cu fata in jos...
Laurita
40,
, MirceaAMR: 2 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
flore07 spune:
Buna dimineata tuturor
Nu v-am mai scris de mult dar mai citesc cand am timp
Foarte impresionant nu-mi vne sa cred cati BEBE au venit pe lume le doresc tuturor mamicilor si mai ales la BEBICII MICI multa multa sanatate ,ca-i mai buna decat toate
Ce bine e de voi care ati nascut eu mai am aproape 2 saptamani dar sper sa nasc mai repede ca sunt mai speriata ca la prima sarcina atunci nu am stiut ce inseamna dar acuma cand ma gandesc imi vine sa plang sper sa fiu tare.
emycor tu unde nasti la ce spital si cum se numeste doctorul tau ca eu sunt inscrisa la dr KISS dar mi-a zis ca nu vine la spital daca nu este de garda eu as fi vrut sa nasc cu el.
Sper sa am noroc sa fie un doctor, ca nu-mi plac stagiari
Cine a venit de la spital puteti sa-mi ziceti si mie ce acte mai trebuie acuma ???
38
+ Denisa 6 ani
flore07
pupici si putere tuturor
monik16 spune:
Am reusit sa scot verigheta! A fost ffffff greu...
Acum imi pare rau, imi lipseste de pe deget dar stiu ca era nasol rau daca nu o dadeam...deja se cam facuse rana...![]()
37+
Sara-Maria
gabitzam spune:
Flore, bine ai revenit ![]()
Bine ca mi-ai adus aminte, sa trec pe la birou sa iau o adeverinta ca platesc asigurarile sociale.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Cadina...

si sa fii sanatoasa si fericita!
Fetelor...anunt prima intoarcere a lui fi'miu. Sambata seara s-a produs evenimentul...dar am crezut ca e o intamplare. Eram la baitza...de fapt dupa baitza...si ne ungeam de zor. L-am intors pe burta...si era crizat de foame si nervos nevoie mare ca ii era fooooame si cand sa ma apuc de uns...tzust pe spate la loc. Ii zic lui Doru:"Ai vazut? Cum s-a intors?" Am crezut ca l-am pus pe o parte...asa ca...l-am mai pus o data, i-am pus si manutele...si...iar s-a caznit pana a reusit. Deci....avem un baiat fortos..care maine-poimaine o ia de-a busilea...ca de tarat se taraste ca o rama. Il pun in patutz si il gasesc de-a curmezisul. Deci...are mama baiat mare!
Gata cu lauda...
Eritemul fesier e spre bine, adica mai e un pic deci...declar invins eritemul cu Neopreol.
Va poop si o zi superba va doresc!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
diana_d spune:
Este extraordinar! Nu-mi vine sa cred cati bebelusi frumosi si papaciosi s-au nascut deja... Le doresc tuturor mamicilor si bebicilor multa multa sanatate, sa fie fericiti si sa se bucure unii de ceilalti!
Va pup cu drag,

Diana 37+