Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)
Raspunsuri - Pagina 13
chinabulina spune:
felicitari noilor mamici si bun venit pe lume puiutilor de lilirusu si dflavia!!!
GD, multa bafta maine, nastere usoara!
doloress si simonix, sunteti niste mamici foarte puternice si curajoase, va admir foarte mult iar puiutii vostri sunt niste scumpi, dragii de ei
cleo, puturoasa ta e superba, iar parintii ei nu-si mai incap in pene de bucurie . abia astept povestea nasterii...
MsBB, cum mai esti? ai ramas la spital? hai o pentru orice eventualitate.
georgiana, 39+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
gabitzam spune:
Vazut potoroasa mica si ffrrrruuummmoaaaasaaa!
Seamana cu tine, Cleo!!!
Si tu arati obosita dar foarte fericita, iar tati nu mai poate de mandrie de fetele lui!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
dflavia, din inima felicitari pentru scumpisoara ta Stefania
Sa-ti traiasca, sa fie mancacioasa si necolicoasa si sa aveti parte de multa fericire impreuna!!!!
Fetele-cucuietele, va salut si eu pe ziua de azi... Tocmai am venit din excursia la manastirea Arnsburg, pe care mi-o recomandase prietena mea cea mai buna, cica e mult de vazut pe acolo, de fotografiat, ruine frumoase etc. Vreau sa va spun ca am fost sa-i luam pe prietenii nostri (Raluca si Cristi si baietelul lor Jamie) si am ajuns la manastire pe la 12, unde ne-am plantat mai intai in gradina restaurantului si am stat vreo 2 ore, am mancat bine de pranz, am vorbit etc. Apoi cica hai sa incercam un mic tur turistic: am luat-o pe un drum gresit si dupa 15 minute de mers pe langa un zid, prin padure, am ajuns de unde plecasem. Nu-i nimic, mi-am zis eu cu vezica plina, oricum voiam sa merg iar la toaleta... Apoi am luat-o pe un alt drum, tot de padure, mergand pe langa un raulet etc., dar iar nici urma de ruine, de castel, de manastire. Se pare ca baietii au acolo o zona imensa, pe care iti trebuie doua zile s-o parcurgi cu totul (www.kloster-arnsburg.de – pt. cine stie germana). In fine, ne-am intors de pe la jumatatea drumului, fiindca nu cunosteam zona si eu ma temeam ca n-o sa mai pot face drumul la intoarcere daca mergem pana la capatul padurii... plus ca era full de populatie si nu as fi avut unde sa ma ascund sa fac pipi prin padure... Oricum, la un tur mai mare nu as fi rezistat, au fost cam 27° si pentru prima oara in sarcina asta mi s-au umflat si mie mainile si picioarele, la un moment dat mi-am dat verigheta jos (monik si Lorich, eu de obicei imi dau jos toate bijuteriile cand stau acasa, dar pana acum inca imi venea fara probleme verigheta, azi insa probabil din cauza caldurii si efortului fizic n-a mai mers; sa vedem cum ma simt maine, daca ma mai incape). In fine, bine a fost ca am stat la aer curat, desi pe Bogdan l-au usturat ochii si a stranutat ca la balamuc, saracul, cu alergiile lui... La intoarcere am trecut pe la ei ca sa luam patutul lui Jamie, pe care-l mosteneste acum David. Maine il monteaza Bogdan.
Am pus deja 4 poze pe linkul comun, incep de aici:
Excursie la manastirea Arnsburg cu burtica de 34 de saptamani in cap.
A fost per total o excursie relativ obositoare (si pe cuvant ca din manastire nu am apucat sa vedem absolut nimic), dar macar am fost la aer curat... iar acum ma simt de parca m-ar fi batut cineva cu maciuca de baseball peste fund, peste coapse si gambe, totul cantareste trei tone...
monik16, am vazut pozutele de pe picasa, tare frumoase si tu esti sexy foc! Eu sunt cu 3 saptamani in urma ta si burta mea e mai mare, asa ca tu inca te tii extraordinar de bine. Asteptam pozici si de la nunta
elenuca, si tu tot pe la petreceri, vad eu... iar de tortul ala de ciocolata sa nu aud, ca salivez deja... Culmea, am mancat azi o inghetata cu capsuni proaspete, am baut si o ice chocolate si tot la dulce mi-e gandul...
andora, iesi si tu virtual, stai la taclale pe aici cu noi, ca-ti mai trece depresia, ai sa vezi Tin’te tare si pastreaza-l pe bebe in burtica atat de mult cat poti, e cel mai bine! Nu te stresa, stai relaxata, ai sa vezi ca totul va fi bine!
Luminel, nu stiu ce sa-ti zic de masuratori, decat ca niciodata nu sunt exacte, marja de eroare este uneori chiar 600-800g in sus sau in jos... Bafta multa si optimism, o sa fie bine!
puputi, foarte interesante impresiile tale despre Japonia. Mai vrem si mai vrem si poze Ce slabuta ai ramas tu si ce burtica delicata ai, in comparatie cu a mea, de hipopotam
simonacip, bafta la caderea buricutului si nu te mai strofoca atata sa-i calci hainutele, pentru 10 cm² eu nu o sa ma chinui, le voi baga la spalat cu mai putine rotiri, apoi le pun frumos la uscat ca sa nu se sifoneze si i le pun asa...
DanaM, ne bucuram sa mai auzim si de tine! Bine-ai venit acasa si poate in curand vei avea timp sa ne relatezi experienta...
Laurita, ce bine ca te-ai distrat ca lumea si nu ai avut nici un fel de probleme!! Abia asteptam pozicile de la nunta!
Simonix, bine-ai revenit! Tare mi-era dor de tine! Ma bucur sa citesc ca bebe Robertzel e excelent (ce poze frumoase ai pus, sa le pui si pe contul comun!!), o sa-i treaca lui sigur si iritarea la fundulet, tu lasa-l cat poti de mult la aer, asta face tare bine. Si bravo tie ca esti inca sexy – te invidiez de pe acum, dar eu pe bicicleta nu ma voi urca, pt. asta sunt prea lenesa. Ma bazez pe alaptat si pe agitatia din casa cu bebe mic care sa ma tina ocupata... Hai ca m-ai linistit si cu miopia, am ras cand ai scris „oricum nu impingi in ochi“, caci asa ma gandeam si eu, dar tot citisem pe forum ca la miopie e un risc sa nasti natural, bla-bla-bla... Ah, da, daca as avea dioptrii -14 si probleme cu retina, as mai zice, dar in fine, o sa dau totusi telefon la dr. care m-a operat s-o intreb.
iulia83, n-ai nevoie de pernita, mama draga, ii pui o carpa alba de sifon impaturita sau un prosopel, ei oricum la inceput nici nu trebuie sa doarma cu pernita... iar la plapumita la fel, o paturica subtire ajunge, sa vezi ca pe caldurile alea mari o sa-l lasi doar in salopetica/pijamaluta aia cu picioare, ca o sa-i fie suficienta...
Uite ca am citit acum ca gabitzam iti daduse si ea acelasi sfat, dar mai rapida ca mine, deh...
GD, nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios!! Se stie ca a doua nastere e intotdeauna mult mai usoara. Bafta!!
Andree27, cred ca incet-incet se apropie nasterea, scumpica, am citit ca in ultimele saptamani dinainte de nastere se prea poate ca unele din noi sa avem stari de rau si de voma, chiar daca nu le-am avut nici in primul trimestru... Tin’te tare, stai cuminte, nu intra in panica, incearca sa mananci putin si des si chestii care iti plac, poate iti mai revii.
Lilly79, cum ai reusit sa racesti tocmai acum, saracuta de tine... Insanatosire grabnica
Alysh, trebuie sa te impui si tu sa inchizi putin poarta la „gara de nord“ Oamenii sunt bine intentionati, dar consoleaza-i sa mai astepte vreo luna, sa va intrati si voi mai bine in ritm... Sunt sigura ca vor intelege. Le zici ca le trimiti poze pe mail.
Cleo, ti-am vazut micuta potoroasa, e scumpica foc, rotunjoara si bufleiuta!! Sa-ti traiasca! Seamana cu tine!! Si ce usurat rasufla tati Vino sa ne povestesti cu lux de amanunte cum a fost nasterea, stii bine ca nu scapi!
V-am pupat, ma duc sa ma uit la "I, Robot" cu Will Smith... Da, l-am vazut de 3 ori, dar ma intelegeti, e Will Smith
Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
simonacip spune:
Ne-a cazut buricul!!!!!!!!!!!!
ma bucur ca eram cam ingrijorata...uooof Ma bucur cum ma bucuram de kkteii lui david (care era cam constipat)
Cleo, ptiu da frumoasa e potoroasa asta micuta, are o gurita superba....
Alysh, ce bine ca ti-a venit lapticul...Ma bucur mult pt voi, dar te si invidiez un picut... Eu mi-am comandat azi sterilizator cu abur de pe net, ca vad ca eu tot am nevoie de completare...Asta e!SUnt fericita ca ne-a cazut buricul!
Ce ai facut cu okisorii alysh, spuneai ca are ceva...si Matei a avut putin alb la un okisor, i-am pus lapte de la mine si nu mai are nimic...ma gindeam la tine.
Chinabulina, hai ca nici la tine nu mai dureaza mult. Ia sa bagam fetele .
Sis
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Luminel spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Buna fetele, abia acum reusesc sa intru, am o groaza de calcat si e musai ca nu mai am haine pt matei...plus ca voi spala si azi, duminica, pe ale lui e adevarat...
Elenuca, sa-ti fie de bine conversatia cu fetele...intr-adevar e tare placut sa te revezi cu cineva cu care-ti face placere sa vb.
Monik, elenuca sa va fie de bine tortul si mincaricile bune de la nunta, botez.
Lorich, ce bine ca dormi fara probleme...vreau si eu
Monik, si eu am scos verigheta, nici acum nu ma incape, bine am 8-9 kg in plus...mai astept, sper sa imi revin mai repede, dar as minca numai dulciuri...oof.
Luminel, cind ai termenul? Oof, nu te grabi cu ceza, e asa de bine, sa fie puiul mai mare la nastere...Al meu a fost mare dar tot mic si fragil mi se pare si vreau sa creasca mai repede, macar inca o luna doua...
Puputi, misto pozele, si Lulu e un dragutz, are niste okisori...
Lilirusu, felicitari, sa te refaci repejor si bb mincacios sa fie!
GD nastere usoara si bb sanatos sa dea DUmnezeu, sa vii cu vesti
Gabitzam, mi-am notat reteta de papricas, ce-mi placea cind eram mica...am sa fac si eu curind!!!
Lui Matei nu i-a cazut inca buricul, sunt un pic ingrijorata, se mai tine intr-un loc, dar abia astept sa cada odata, imi fac griji...Dr cind l-a vazut a zis ca-i ok, dar eu, mama sefa a grijilor cind e vorba de bb...Ooof
Ma duc sa calc, pupici fetelor, aveti grija de bbici
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Simona, DPNul e pe 29 mai deci ceza ar fi cu 9 zile mai devreme. Si dr mi-a zis ca vedem pe 19 cand ma interneaza daca ramane ceza pe 20 sau mai asteptam, de-asta am si scris in mesaj "ceza in principiu pe 20 mai". Numai ca mie mi-e cam frica sa mai astept, daca ma apuca nasterea normala?!?!...as vrea sa scap de stresul asta...si daca fetita nu mai creste??? Nu stiu ce sa fac...ma intriga faptul ca pana acum la acelasi ecograf toate masuratorile erau in standarde si acum...!!! Eu sper totusi sa se fi inselat...
mami si baietel frumos (si fara buric)
Lumi 37s+3z Elena Cristiana
AMR 8 zile
dordia2000 spune:
BUna seara fetelor...
Flavia...felicitari si refacere rapida!
Cleo....dar e o bucalata potoroasa mica. Sa va traiasca...si astept impresii si relatarea nasterii.
Fetelor...si noi avem frumusete de cur de maimutza...asa ca..am incercat bephanten, ulei fiert, ...mai multe unguente...si nik. Ne-am oprit la Neopreol...sa vedem daca ii trece...iar daca nu...ne intoarcem la pudra de la niveea cu care vad ca ii merge f.bine.
In rest...ne pregatim de baitza....si va poop...si poate revin dupa baita...sau maine...
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Luminel spune:
quote:
Originally posted by andora
Si euzic la fel, Luminel, nu te mai gandi la masuratorile astea fiindca si eu m-am speriat nefondat cand era femurul mai mic, ca sa merg la alt ecograf si sa fie alte valori; depinde mult de cum sta bebe si la urma urmei conteaza ritmul de crestere si nu valoarea absoluta.
Monik pup pt incurajari, intr-adevar am avut o nastere usoara si n-ar trebui sa ma sperii acum, dar nebunia vine de la diverse temeri: ca are bebe Doamne fereste ceva (n-am facut TT),ca se poate naste oricand (eu tre sa stau lapatca am colul deschis si nu mai am nici dop de o luna), ca nu e gata totul pt nastere pe acasa, ca acum fac curat si in 5 minute face iar fii-mea zapaceala prin casa... aolica maica da stiu ca ma plang nu gluma, iertaciune
Cu buricul eu stiu ca nu e nici o problema atata timp cat nu e infectat locusorul. La fii-mea m-am si speriat cand a cazut, la o saptamana si stiu ca a zis dr ca e devreme.
Pup fetele,ma duc sa inhat o inghetata ca zici c-au dat iar iama poftele si greturile-n minewww.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Merci de incurajare Andora...asa o sa fac, n-are rost sa ma stresez mai ales ca nu e chiar asa de mica...
Si tu, stai cumintica la patutz cat trebuie, nu te stresa inutil..si ia-ti ajutoare...o sa fie toutl bine!
AMR 8 zile
Luminel spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Luminel, nu stiu ce sa-ti zic de masuratori, decat ca niciodata nu sunt exacte, marja de eroare este uneori chiar 600-800g in sus sau in jos... Bafta multa si optimism, o sa fie bine!Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
AMR 8 zile
Andree27 spune:
Miss super pozele!!Si tu si BOgdan radiati de fericire!!!!!Esti o burtica super!!! Si merci de tot!!
Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 4 saptamani!!!
mcoca spune:
Buna fetelor,
Desi sunt la odiseea iulie-august va citesc si pe voi in fiecare zi. VA doresc nasteri usoare si bebei sanatosi si papaciosi la toate.
Nu mai stiu exact cine a dat o reteta de briose pe care am copiat-o si eu, caci pare delicioasa. Asa avea nevoie de o lamurire : ouale se bat intregi, sau numai albusele? Merci mult.
Vicky 33+ si Maya
AMR +6 saptamani
Bebele casei