Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Flavia Felicitari!!!!Sa-ti traiasca printesa si refacere rapida!!!!

Fetelor please help!!!!!Atat de rau ma simt !!!Nu pot manca nimic ca si vomez,si daca beau lapte sau orice mi se face rau !!!!!Ce sa fac???Numai marti am programare la dr!!!Initial am crezut ca sta asezat bebe pe fiara sau ceva!!

Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Flavia sa-ti traiasca puiutza! Refacere rapida si bebitza sanatoasa si mancacioasa!

Andree27 nu prea stiu eu ce sa-ti zis, nu merge cu lamai, portocale, chestii acre (castraveti, gogsari)? Si eu mai am crize de greata, dar sunt rare si le ignor;

Simonix ma bucur ca Robertez e voinice si ca ati ajuns acasica! Multa, multa sanatate!

Lori 36+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

simonix si anasol, pentru bebei cu fundu rosu:
spalati-i la funduleata cat de des cu putinta, la fiecare pampers schimbat eventual cu apa si gel de dus de bb. cu multa apa.

simonix, in be ti-au dat de la maternitate eosine, o chestie al naibii de rosie, e un antibacterian, merge folosita sigur de la nastere. mai exista la farmacie "Daktozin", un unguent antimicotic. eu nu am reusit sa tratez fundul laurei decat cu combinatia eosine + daktozin (aas mi-a zis pediatra), dar avea 9 luni cand am avut probleme, daktozin habar n-am de la ce varsta poate fi folosit, intreaba dr.

oricum ideea e crema antimicotica + un antibacterian si cel mai important e spalatul des.

inca ceva, la noi merge numai pampers baby dry, orice alta marca, chiar si de la pampers ii strica fundu in 5 zile.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari lilirusu, Jackie si dflavia . Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si papaciosi si sa va aduca numai bucurii.

Eu is racita cobza, asa ca nu scriu prea mult ca ma duc in pat.Sper sa recuperez zilele urmatoare si sa scriu mai multe.
Multa sanatate tuturor si nastere usoara celor care vor naste maine-poimaine (poate voi fi si eu una din ele )

Lilly 38+
AMR 1 saptamana si cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Simonix, Doloress, cu asa mamicute puternice si grijulii, Atit bb Robert cat si Patrik vor creste mari si sanatosi. Aveti incredere in ei, ca bblusii au o putere mare de recuperare.
In ce priveste eritemul fesier, probabil ca bb l-a facut de la antibiotice, si david mi-a facut dupa ce a luat antibioticul imediat supa nastere. L-am dat cu bepanthen, penaten, bubchen...nimic, a mers insa cu putina pudra de la Sanosan, a doua zi era ca nou...Oricat ar fi criticata pudra , face minuni, cel putin la david, dar si acum la Matei vad ca functioneaza super...

Simonix, asa cred si eu cu laptele, ori ai ori nu ai....Beau, maninc, mai putin somn e adevarat, dar asa-s eu de fel...si totusi nu-mi ajunge laptele meu la fiecare masa, i-am bagat si completare...Macar sa o tin asa, cit mai mult timp, chiar si putinul pe care-l bea la fiecare masa tot e bine pentru el...Pe dav l-am alaptat (cu completare) un an si 2 luni...

Simonix, nu-mi vine sa cred ce usor ai nascut, si fara epiziotomie...cind imi amintesc ce teama iti era...

Flaviarefacere rapida si bb mincacios!

Andree 27, si eu am avut greturi in ultima parte a sarcinii...Papa ceva uscat poate ai aciditate mare la stomac.

GD Doamne Ajuta miine, lasa ca burta mica nu inseamna neaparat bb mic..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele,

Am venit si noi de la plimbarica de seara, dar ne-a apucat ploaia in parc asa ca ne-am intors destul de repede.

Azi a fost destul de marait mai ales dupa ce au plecat ai mei.....am observat ca musafirii il agita. Nu stiu cum sa fac sa rarim vizitele, practic la noi e cam ca la gara de nord, vin si pleaca o gramada de oameni. MAi ales ai mei si socrii......si saracii vin cu mancare, cu de toate sa ne ajute....cum sa le spun eu sa nu mai vina? Plus colegi de la servici, prietene care doar ma anunta: "maine vin sa-l vad pe bebe"..., nu: pot sa vin sa-l vad pe bebe? se poate? nu esti obosita, ocupata? Nu stiu cum sa procedez.
Stiu ca eu fac parte din mamicile norocoase, ca reusesc sa dorm noaptea. Si cu toate astea ziua sunt obosita, nu stiu ce Am. Am ramas cu hormonul asta al somnului activat din timpul sarcinii. Pur si simplu am impresia ca nu ma refac. Vorba Dordiei, nu stiu ce m-as fi facut cu un bebe plangacios sau care sa ma trezeasca noaptea....

Socrate, stai linistita, procedezi f bine cu suplimentul Pai gandeste-te, al;tfel ar fi si bebe nesatul si tu obosita. Asa am facut si eu in prima perioada, i-am dat supliment seara. Acum vad ca a venit laptic cuim trebuie si nu mai e necesar.

Lilirusu, felicitari!!!

Am fugot la un dush ca dupa aia urmeaza programul de sera : baitza, schimbat, uleiat, tzatzici.

Pupici

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip

Simonix, Doloress, cu asa mamicute puternice si grijulii, Atit bb Robert cat si Patrik vor creste mari si sanatosi. Aveti incredere in ei, ca bblusii au o putere mare de recuperare.
In ce priveste eritemul fesier, probabil ca bb l-a facut de la antibiotice, si david mi-a facut dupa ce a luat antibioticul imediat supa nastere. L-am dat cu bepanthen, penaten, bubchen...nimic, a mers insa cu putina pudra de la Sanosan, a doua zi era ca nou...Oricat ar fi criticata pudra , face minuni, cel putin la david, dar si acum la Matei vad ca functioneaza super...

Simonix, asa cred si eu cu laptele, ori ai ori nu ai....Beau, maninc, mai putin somn e adevarat, dar asa-s eu de fel...si totusi nu-mi ajunge laptele meu la fiecare masa, i-am bagat si completare...Macar sa o tin asa, cit mai mult timp, chiar si putinul pe care-l bea la fiecare masa tot e bine pentru el...Pe dav l-am alaptat (cu completare) un an si 2 luni...

Simonix, nu-mi vine sa cred ce usor ai nascut, si fara epiziotomie...cind imi amintesc ce teama iti era...

Flaviarefacere rapida si bb mincacios!

Andree 27, si eu am avut greturi in ultima parte a sarcinii...Papa ceva uscat poate ai aciditate mare la stomac.

GD Doamne Ajuta miine, lasa ca burta mica nu inseamna neaparat bb mic..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Orice pap mi se face rau!Si daca beau apa !!!Stau cumintica in pat asa imi e ma bine!!!Multumesc si tie si lui Lorich pt sfaturi!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

cea mai frumoasa potoroasa , chiar daca nu sunt asha de fotogenica.

41 sapt asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

cea mai frumoasa potoroasa , chiar daca nu sunt asha de fotogenica.

41 sapt asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Bun venit acasa!!Si sa-ti traiasca fetita ca e tare dulce!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

DFlavia, felicitari!!
asteptam pozici.
Am vazut si eu minunatia de Mara alui Cleo si bucalacenia lui Anasol pe care -ti vine sa o papi!
GD bafta multa! Ai vorbit de epidurala? iti fac sigur?
Gabitzamai dreptate, inca nu mi-am revenit dup anunta, imi vine sa vomit...de la mancare oboseala, nu stiu
Alysh, iubita, pai ai toate scuzele sa nu primesti pe nimeni. Cand suna le spui ca ti-a recomandat pediatrul sa opresti vizitele. Eu le-am spus inca de pe acuma, ca se abonasera toate, si sunt tare multe.
Am spus ca 2 luni vreau sa fiu doar eu si bb sa ne obisnuim. atat.

Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput