Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)
Raspunsuri - Pagina 11
anasol spune:
simonix- si pe ianis l-am scos din spital cu un ertem fesier destul de urat, carne vie, l-am dat deja cu un tub de bephantene si nu functioneaza , nus ce sa mai fac, ii schimb f des pampersul, il spal cu apa il creia o pauzas si degeaba, maine merg sa iau niste ulei de catina si cutaden, sa mai incerc si altceva....
ancaurn spune:
Mesaj de la dflavia:
Azi la ora 15 fix a venit pe lume pui de om Stefania, nota 8/10, 3,250 kg, 50cm.Suntem bine amandoua.
Felicitari Flavia, Sa te refaci repede si sa va bucurati alaturi de fetita voastra scumpa.
Poze
36+1zi cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
ancaurn spune:
Felicitari Lilirusu! Sa creasca Ilinca mare, sa fie sanatoasa,papacioasa si fara colici!
GD tinem pumnii maine. Am inteles ca va fi o nastere indusa? Nu-ti fie teama, asa am nascut-o si eu pe Cezara si am nascut foarte usor, in 6 ore. Si durerile au fost suportabile. Curaj!
Simonixsi bebe Robertzel. Ma bucur ca sunteti acasa si sunteti bine.
Iulia si eu stiu la fel ca si Gabitza ca bbii nu au voie pe pernuta. Nici Cezara nu doarme nici acum pe perna, la aproape 5 ani. In ceea ce priveste plapiumioara, nu te pot sfatui, ca nu am folosit deloc. Am obisnuit-o de la inceput in sac de dormit (am si mai groase, si mai subtiri) si asa doarme si acum, asa ca nu imi fac niciodata griji ca ar fi dezvelita. Eu iti recomand sacul de dormit.
Poze
36+3zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
gabitzam spune:
Felicitari, Flavia !!!
Sa creasca mare puiutza de om, sa fie sanatoasa si frumoasa, cu mult noroc si multe bucurii!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
GD spune:
Multumesc tuturor pentru incurajari! Am niste emotii !
Prima nastere a fost destul de grea cu un travaliu de 15 ore, asta fiind si motivul pentru care am ales sa declansam cea de-a doua nastere. Sunt stressata sa nu fie copilul prea mic (am burtica mica)dar si sa mai astept mi-e teama. In plus, am acasa totul organizat, am cu cine sa-l las pe Matei (baietelul meu), sotul meu si-a luat liber trei zile, mama a venit... suntem gata.
Numai cand ma gandesc am un gol in stomac!
Va pup
Gabi
gabitzam spune:
Gabi, o sa fie bine, trebuie. Daca lasi totul in ordine acasa si organizat, ti-ai luat de-o grija!
Cum ne anunti si pe noi sa stim de tine? Ai luat vreun telefon de pe contul comun sa ne dai un SMS?
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Iulia, nu-i trebuie perna lui bb! Andrei si acum la 3 ani doarme tot fara pernuta! Trebuie sa pui ceva sub saltea, un prosop indoit, sa faca un unghi cam de 10 grade. Gatul lui si coloana inca sunt fragile, nu se pune perna sub cap primul an in nici un caz.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
vai bine ca mi-ai zis!! eram inebunita ca nu gasesc pernuta de bebe
sar'na
Pozici Iulia 35 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Praise God!!!”
iulia83 spune:
monik chiar te rog s-o intrebi si daca a vazut pe undeva sa-mi spui si mie ca mi s-a luat de cat am intrebat si cautat peste tot...oricum, daca nu se gasesc in comert, n-am decat sa ii fac..decat sa fac drum la Buc salele mele nu mai rezista la inca un drum de Buc, oricat de tentant ar suna sa ma plimb prin mall-uri si hipermarket-uri ..yam yam
ajunge o paturica d-aia moale sa acopar copilul? sau iau plapumioara? ooofffffffffffff
ce mai stiti de fetele noastre?? cleo, alina?? nimik?
Pozici Iulia 35 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Praise God!!!”
GD spune:
Gabitzam, nu am nici un nr. de telefon , nici parola de la contul comun nu o am, dar cand ajung acasa sigur o sa va anunt.
Inca o data multumesc pentru incurajari !
Gabi
gabitzam spune:
Iulia, aici prin magazinele de copii gasesti si asternuturi pentru patut de bebe, in supermarket parca n-am vazut.
Plapumioara o sa-ti trebuiasca mai la toamna-iarna incolo, cred ca paturica este suficienta acum.
Gabi(GD), ti-am trimis mesaj cu parola de pe conturile comune si nr. meu de telefon