Puiuti de Randunici 2008!! (8)
Raspunsuri - Pagina 12

nicol_conte spune:
Si la noi baitza propriu zisa dureaza tot cam 5 min
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici

mihatp spune:
merci naty, inseamna ca suntem in grafic, se vede ca n-am mai crescut un copil si nici bb-i mici nu am tare avut prin jur, ma stresez pe orice tema
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

luny spune:
miha cam 5-7 min dureaza,daca il pun in cadita lui, daca ii fac dus in cada mare, mult mai putin,udat, sapunit, clatit,daca stam mai mult ii e frig lu' bebebila..o sa dureze mai mult cand mai creste
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

mihatp spune:
nicol, luny
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

luny spune:
quote:
Originally posted by nicol_conte
Fetelor, voi ce ceaiuri beti pt stimularea lactatiei? Ca eu nu prea mananc si n-as vrea sa se reduca laptele.Nu de alta, ce-i drept nici pofta de papa nu prea am, dar nici n-as vrea sa patesc ca la Alexia, ca dupa ce am nascut m-am ingrasat in loc sa slabesc,din cauza ca ma indopa mama ca pe curcan.
Mami deAntonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Ceai de chimen cu anason, cel putin un litru pe zi!
LUNY

Life is to precious to worry about stupid Shit!

nicol_conte spune:
Mersi Luny- da e 2in1 sau sunt pliculete separate de chimen si separat de anason?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici

lyvy spune:
Salutare fetelor!!
Inca nu am reusit sa recuperez, sunt foarte frustrata de chestia asta, am de citit de la cap 3, dar sper sa reusesc azi.
Mi-e un dor nebun de voi, de bebei vostri si de toate povestile cu bebei.
Abia astept sa vad ce s-a mai intamplat pe crengutza.
Am si eu o gramada de lucruri de spus, sper sa nu le uit cand va ajung din urma.
Deocamdata va zic unul care m-a socat putin, am aflat din surse sigure ca laptele Nan, vine de unde vine in saci, si se imbunatateste si ambaleaza intr-un satuc de aici de la noi din Harghita. Alte amanunte nu stiu , dar sper sa mai aflu.Eu tot pe Nan sunt.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele

lyvy spune:
Ma duc la cumparaturi,si-apoi vin la recuperari.
pa
Nu-mi vine sa cred, cap 8
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele

amira_roxana spune:
nicol nu e deloc putin cat ai scos. cu perseverenta...umpli biberonul. si eu beau ceai de chimen si anason care e separat si le impreunez eu in oala in care fac ceaiul. insa mai nou am descoperit de la fares ceai pt stimularea lactatiei la pliculete, care are si anason, chimen, fenicul, menta si nu mai stiu ce. deocamdata nu am baut, dar o sa beau in curand. eu mai iau si galagtogil dizolvat in lapte, cam o data la 2 zile, ca vreau sa am lapte macar 6 luni pt pitik. si cu mancatul, incerc sa am 3 mese pe zi, chiar daca eu as cam intra la regim, ca nu se mai poate, dar o sa am timp dupa ce nu mai alaptez.
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi