Puiuti de Randunici 2008!! (8)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
nicol sunt separate la cutie, nu lua pliculete, am avut eu si-s proaste si naspa,zici ca-i chimic ceva in ceai.. ia la cutie mare, de la plafar in general, dar au si la farmacii, numa la pliculet sa nu iei..asa il faceam si eu, cum a zis cumatra Amira_roxana!
lyvy
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Nora mea frumoasa ce face, colici mai are? Mufa a cam scapat..mai putin azi dimineata..
natynic spune:
Am indopat puiul ca pe curcan, vorba lui Nicol, si acum sughite! Vad ca de cand cu 2 feluri de lapte nu prea se mai omoara cu HN 25; bea intai tot biberonul cu Humana, il tine ca o ventuza, apoi cand trece la HN se cam plictiseste si impinge tetina afara cu limbuta .
Lyvy...ce sa mai comentez despre Nan? doar ca imi confirma banuielile. Ma rog, daca lui Iris ii e bine cu el, las-o asa; la Iulia insa e clar ca a fost un dezastru. Pana si celebrele bubite de pe fata, pe care le credeam de la lapte+saliva, au disparut complet de cand am oprit si Prenan-ul, nu mai are nimic...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
bai, naty, si restul, am o cutie de NAN 1 desfacuta de cand am venit de la maternitate si-i dadeam supliment..il tin acolo, sa fie, dar cat poate sa stea de la deschidere, mai mege sau s-o arunc, ce ziceti?..
underqueen spune:
in afara de impresia ca tuseste cand se trezeste, raportez o zi linistita cu strumful...nu a mai dat afara deloc-deloc...doar putin aer, lapte deloc acum a atipit iar...
naty, tu dupa ce fierbi biberoanele in ce le tii? sau ce faci cu ele?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
CristinaGoji spune:
Luny - 3 saptamani de la deschiderea cutiei.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
natynic spune:
Exact cum a zis Cristina. deci, Luny, OUT!
Maria, le tin in oala in care au fiert, cu capacul care e destul de etans. Pana cand am nevoie de ele.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Nicol,vad ca ti-au raspuns fetele...eu am fost la plimbat copilu!e soare,e cald...acum astept sa se trezeasca ,papa si o luam iar din loc
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
asa ,deci Naty,cu bubitele...oare erau de la Nan?ca si al meu are iar si nu papa Nan...deci,de la ce or fi?ma bucur ca Iulia a scapat.Luny,Mufa cum mai e?mai are bubite?
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
quote:
Originally posted by Simo27
asa ,deci Naty,cu bubitele...oare erau de la Nan?ca si al meu are iar si nu papa Nan...deci,de la ce or fi?ma bucur ca Iulia a scapat.Luny,Mufa cum mai e?mai are bubite?
Iti dai seama ca n-am cum sa bag mana in foc. Ce e clar insa e ca de cand am oprit si Prenan, fara sa o mai dau cu absolut nimic pe fata nu mai are NICI O bubita!...
Naty
Iulia mea