Puiuti de Randunici 2008!! (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nicol sunt separate la cutie, nu lua pliculete, am avut eu si-s proaste si naspa,zici ca-i chimic ceva in ceai.. ia la cutie mare, de la plafar in general, dar au si la farmacii, numa la pliculet sa nu iei..asa il faceam si eu, cum a zis cumatra Amira_roxana!
lyvy

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Nora mea frumoasa ce face, colici mai are? Mufa a cam scapat..mai putin azi dimineata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am indopat puiul ca pe curcan, vorba lui Nicol, si acum sughite! Vad ca de cand cu 2 feluri de lapte nu prea se mai omoara cu HN 25; bea intai tot biberonul cu Humana, il tine ca o ventuza, apoi cand trece la HN se cam plictiseste si impinge tetina afara cu limbuta .
Lyvy...ce sa mai comentez despre Nan? doar ca imi confirma banuielile. Ma rog, daca lui Iris ii e bine cu el, las-o asa; la Iulia insa e clar ca a fost un dezastru. Pana si celebrele bubite de pe fata, pe care le credeam de la lapte+saliva, au disparut complet de cand am oprit si Prenan-ul, nu mai are nimic...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

bai, naty, si restul, am o cutie de NAN 1 desfacuta de cand am venit de la maternitate si-i dadeam supliment..il tin acolo, sa fie, dar cat poate sa stea de la deschidere, mai mege sau s-o arunc, ce ziceti?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

in afara de impresia ca tuseste cand se trezeste, raportez o zi linistita cu strumful...nu a mai dat afara deloc-deloc...doar putin aer, lapte deloc acum a atipit iar...

naty, tu dupa ce fierbi biberoanele in ce le tii? sau ce faci cu ele?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Luny - 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Exact cum a zis Cristina. deci, Luny, OUT!
Maria, le tin in oala in care au fiert, cu capacul care e destul de etans. Pana cand am nevoie de ele.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nicol,vad ca ti-au raspuns fetele...eu am fost la plimbat copilu!e soare,e cald...acum astept sa se trezeasca ,papa si o luam iar din loc

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

asa ,deci Naty,cu bubitele...oare erau de la Nan?ca si al meu are iar si nu papa Nan...deci,de la ce or fi?ma bucur ca Iulia a scapat.Luny,Mufa cum mai e?mai are bubite?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo27

asa ,deci Naty,cu bubitele...oare erau de la Nan?ca si al meu are iar si nu papa Nan...deci,de la ce or fi?ma bucur ca Iulia a scapat.Luny,Mufa cum mai e?mai are bubite?

Iti dai seama ca n-am cum sa bag mana in foc. Ce e clar insa e ca de cand am oprit si Prenan, fara sa o mai dau cu absolut nimic pe fata nu mai are NICI O bubita!...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput