Puiuti de Randunici 2008!! (8)
Raspunsuri - Pagina 11
tuchita spune:
Ariel, habar nu am ca nu l-am mai folosit de mult!
Mi-am amintit ca in sarcina am luat mult Decasept!Sunt niste buline albastre,ieftine pe care le gasesti doar la farmacii noname, nu in lanturile mari!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Seb s-a trezit dar nu vrea sa mananca desi a mancat la 7 jumate!
Sta si se hlizeste!
Naty, nu crezi ca vine ploaia? Ca pe-aici iar s-au strans nori negri!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Aici e soare...Oricum, nici Iulia nu da semne de foame, stau dupa fundul ei.
Am gasit pe net recipient special pt lapte praf, nush de ce naiba e asa scump (22 ron) dar o sa-mi iau ca in cutie obisnuita tot risc sa se verse pe langa. Am si eu un stres...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ccris_ccris spune:
N-a fost chip sa dorm...
S-a trezit ba de burtica, ba de foame... Acum doarme la mine in brate, iar eu scriu cu o mana. As vrea sa iesim cu totii in Herestrau, o fi bine?
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Off, si randunoiul a adormit si mi-e mila sa-l trezesc! E obosit, ca numa pe drumuri a fost sapt. asta. E si soacra-mea internata in spital!
POZELE MELE
luny spune:
naty noi tinem caruciorul in masina, din lipsa de spatiu in casa!Da, ai citit bine, lipsa de spatiu in apart de 2 camere, gen garsoniera, de fapt....plus ca e greu de coborat carutul pe scara melc...dar acum ca-s mai pe picioarele mele, din nou, o sa-i zic randunoiului sa mi-l lase pe undeva, totusi...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
randunici am o intrebare... la voi cat dureaza baita, strict baita, ca avem tot timpul impresia ca "ceva" nu facem, ca prea putine ne ia.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
ccris_ccris spune:
Din ce-am mai citit:
Maria, stai linistita, n-a fost sa fie sa ne-ncuscrim
POZELE MELE
natynic spune:
Bai, fata asta face greva foamei sau face misto de mine??? Ca vroiam si eu pe afara si ea nu se scoala...Culmea! Plang eu si ma rog de copil sa ma "scoata" afara!
Mihatp, baita efectiv in apa cica nu trebuie sa dureze mai mult de 5-7 minute; noi ne incadram. Si mai e masajul dinainte, care dureaza in functie de dispozitia Iuliei, daca e relaxata si rade ma intind mai mult cu masajul; daca ii e foame sau e miortzaita, il fac repede. Iar dupa baita o imbrac repede-repede ca e taaare friguroasa. Una peste alta, toata operatiunea e sub 30 min.
Luny, te cred ff bine, si noi suferim cu spatiul, carutul sta in bucatarie dupa usa , ma gandisem si eu la masina dar parcarea nu e chiar la iesirea din bloc si ar insemna sa o car de fiecare data. Asa ca si eu ma lupt cu carutul pe scari, 2 etaje...
I-auzi, a inceput sa urle!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
nicol_conte spune:
Roxana multumesc de raspuns. Deci sa nu ma panichez ca am strans doar 50ml in 20 min.
Ma mulg pt ca vreau sa mai plec si eu cu randunoiul incolo-ncoace( azi a plecat singur la Sinaia, de ex) si sa pot sa-i las in bibe lu' mama .
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
nicol_conte spune:
Fetelor, voi ce ceaiuri beti pt stimularea lactatiei? Ca eu nu prea mananc si n-as vrea sa se reduca laptele.Nu de alta, ce-i drept nici pofta de papa nu prea am, dar nici n-as vrea sa patesc ca la Alexia, ca dupa ce am nascut m-am ingrasat in loc sa slabesc,din cauza ca ma indopa mama ca pe curcan.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici