Mamici norocoase de sept-oct2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Clau_geo, nici noi nu am mai plecat in Austria..unde trebuia sa fim acum..iar eu sunt in pat si al meu la serviciu.Si asta desi dr a zis ca nu e nevoie de repaus total, ca ne putem plimba dar cu mici restrictii....si zau daca mai avea rost.

Si sa stii ca si daca plecai si stiai ca ai "mici probleme" te gandeai mereu cum sa faci sa stai mai cuminte....si deci nu vedeai nimic...cum am fi facut si noi.
Lasa ca asa o sa fie bine pana la capat!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Sinziana, felicitari pentru bebelus rusinos si miscator.
Eu stateam ieri seara pe canapea si ma uitam la burtik si efectiv vedeam cum mi se ridica putin burtica unde dadea cu piciorusele. aproape ca mi-au dat lacrimile.

voi ati vazut acea poza, care a fost nominalizata la nu stiu ce premiu, in care arata burta unei femei gravide cu urma unui piciorus care impinge, evectiv se vede talpa, se vad cele 5 degetute, e o nebunie. daca o gasesc, o sa o incarc in albumul meu

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by piolica
voi ati vazut acea poza, care a fost nominalizata la nu stiu ce premiu, in care arata burta unei femei gravide cu urma unui piciorus care impinge, evectiv se vede talpa, se vad cele 5 degetute, e o nebunie. daca o gasesc, o sa o incarc in albumul meu

Piolica, uite aici un link catre poza si catre comentarii: http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/comments/1382/P20/ Parerile sunt ca e un fals, multi au urlat "fake". E draguta, dar nu stiu ce sa zic...Vezi si tu comentarii de mamici!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

clau, imi pare rau. stai ca uitasem ca tu esti tintuita la pat. sper sa fii cit mai bine si sa poti pleca pe iundeva.
tzitziri, si tie iti urez la fel.

fetelor am gasit poza de care va spuneam in mesajul precedent.

o vedeti in albumul Piolica Enceinte din semnatura, e prima poza.
este de-a dreptul uluitoare poza aia.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Tzitziri ase ca si voi trebuia sa plecati, poate ca asa a fost sa fie, sa dea Domnu sa fim bine si noi si bebei ca, concedii o sa mai avem

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by EvaF

quote:
Originally posted by piolica

Piolica, uite aici un link catre poza si catre comentarii: http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/comments/1382/P20/ Parerile sunt ca e un fals, multi au urlat "fake". E draguta, dar nu stiu ce sa zic...Vezi si tu comentarii de mamici!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

da, asta este poza. nici eu nu stiu ce sa zic, insa e de-a dreptul impresionant. si chiar daca e fake, pe mine tot m-a dat peste cap!

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

si eu cred ca poza este un fals deoarece oricata putere ar avea bb nu are cum sa i se vada talpa as bine prin placenta, uter si muchi abdominali :) eu cred ca se vedea ceva asemanator piciorului si a fost retusata sa se vada asa clar.

21+

Mergi la inceput

clau, fals, nefals nu stiu ce sa zic. retusata clar, nici nu incape discutie. poate vine Mimihoo sa ne spuna ca ea se pricepe mai bine la fotografii.
dar cind vezi asa ceva, chiar stiind clar ca e fals, nu te da pe spate?
eu efectiv vedeam cum mi se ridica burtica unde impingea bebelina aseara, era ca o zvicnitura exact unde dadea ea cu piciorusul.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumesc Piolica pentru urari....noroc ca eu deocamdata nu sunt chiar tintuita la pat..sper sa nici nu fie cazul.

Poza e intr-adevar foarte frumoasa..si eu cred ca e un fals, dar oricum ca impresie artistica e chiar frumoasa....

18+

Mergi la inceput

E adevarat ca te misca profund poza mai ales cand sti ca ai un bb in burtica care se misca la fel.

21+

Mergi la inceput