Mamici norocoase de sept-oct2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
sanziana27 spune:
Fetelor nu are cum sa fie adevarata poza, eu l-am pus pe Dragos la un an sa calce cu talpa piciorului pe un mulaj de gips sa-i imprim talpa. Era in picioare si l-am apasat si eu si abia s-a imprimat, am facut eu conturul cu scobitoarea sa ramana urma impregnata. Asa ca....prin atatea obstacole, nu are cum sa se vada chiar asa.
Monica ma mai duc saptamana viitoare la control, de data asta la dr care imi urmareste sarcina. trebuia peste 3 sapt, dar nu mai am rabdare si e chiar o luna de la ultimul control.
17+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
piolica spune:
eu ma duc usurel home, m-a cam luat si oboseala dupa atita pe aici.
sa aveti un weekend cit mai placut.
22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
clau_geo spune:
weekend placut si insanatosire grabnica celor racite ca si mine.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
sanziana27 spune:
Am pus si eu poze in albumul comun, multumesc fetelor de PM!
17+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
andreea_and spune:
Sanziana vazut poze de mamica frumoasa cu burtica micuta. Si imi vine sa-l mananc pe Dragos, e tare frumusel!
Felicic si Kid va astept cu vesti de la doctor, sper ca sunteti bine!
Multa sanatate fetelor racite, sa va faceti bine!
21+ mami de Alexandra Mina
Poze
claudinna spune:
Pupici pt toate fetele!!
Nu am apucats a citesc din urma, imi cer mii de scuze ca n-am mai intrat
ieri am fost la eco, va pove mai multe maine dimi, ca acum ma grabesc sa ma duc la o plimbare cu al meu sot
vestea cea mai importanta este ca vom avea un BAIETEL!!!
m-am trecut deja pe lista:))
se pare ca la odiseea asta predomina baieteii!
o sa va pun si filmuletul tot maine
o seara frumoasa!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
23+ Florin Razvan
nushulica spune:
salutare fetele!!!
multumesc frumos celor care ati intrebat de mine,...ca prin minune azi dimineata m-am trezit ca noua fara durerea aia groaznica in piept care aseara m-a bagat in toate boalele si n-am luat nimic decat am baut un ceai si o cana cu lapte si miere...ma rog...poate mi s-a tras de la gura de pepsi pe care am baut-o ieri la petrecere
monica, clau geo eu cred ca ne-am luat toate 3 acelasi barbatal meu tot inginer si tot uituc e....aaa si romantism 0!!!! da eu il iubesc pentru altele aaaa dar de cand sunt gravida mi-a adus flori deja de 2 ori in afara de martie deci....
piolica stai linistita si eu conduc si am citit de multe "vedete" care au condus pana au nascut si n-au patit nimic
anca felicitari pt carla grasunica si activa!!!!deja ai maritat-o!!!! luca e un norocos
foarte frumoase povestile voastre de dragoste...a mea e ciudata dar romantica nu prea ne stim de 5 ani casatoriti de aproape 3, ne-am cunoscut la serviciu , si dupa 2-3 zile am realizat ca suntem vecini in aceeasi scara mama soacra sta la 2 si mama mea la 4 misto, nu??noi nu ne stiam fiind studenti de fapt abia iesiti de pe bancile scolii nu prea ne-am intersectat pe scara plus ca el statea in bloc doar de 4 ani si eu de vreo 10...ma rog a fost o situatie f amuzanta...dupa 2 saptamani ne-am mutat impreuna...unde???ne-am luat apartament in scara cu parintii si aveam si mama si soacra aproape...tare bine ne-a mai fost pana cand al meu inginer a simtit nevoia de aer si am vandut apart si ne-am mutat la casa la 15min de mers cu masina de parinti
despre greutate...cred ca e o aberatie ce a zis dr aia cu 5kg!!!! eu deja ma apropii de 4 chiar daca nu-s mandra de asta daaaar asta e,,,,,cand mi-e foame mananc in rest doar nu mananc aiurea, nu??
aaaa...azi implinim 17 sapt
tzitziri fain ...si tu cu inginer felicitari pentru numele alese la bebe david si eventual daca pica putza sara frumoase numele amandoua
aaa...eu nu prea l-am mai simtit pe bebe...oare cand o sa miste si el clar ca sa ma prind si eu??
17+ DAVID
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claudinna
Pupici pt toate fetele!!
Nu am apucats a citesc din urma, imi cer mii de scuze ca n-am mai intrat
ieri am fost la eco, va pove mai multe maine dimi, ca acum ma grabesc sa ma duc la o plimbare cu al meu sot
vestea cea mai importanta este ca vom avea un BAIETEL!!!
m-am trecut deja pe lista:))
se pare ca la odiseea asta predomina baieteii!
o sa va pun si filmuletul tot maine
o seara frumoasa!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
23+ Florin Razvan
felicitari clau!!! sa va traiasca micutul barbatel!!!!
17+ DAVID
andy.p spune:
Hey fetelor.Eu nu am intrat zilele astea ca am fost prinsa cu tot felul de treburi.Am reusit doar sa va citesc asa ca sunt la curent cu vestile.
Si eu conduc si sper sa pot cat mai mult,am avut cunostinte care au condus pana in ultima zi asa ca...Ira legat de centura exista un fel de clama care se prinde sus ca sa nu stranga .
M-au emotionat povestile voastre ,eu nu prea am cu cema lauda ca sotzul meu si romantismul nu prea au nimic in comun.La origini e inginer asa ca....le inteleg pe celellalte fete cu ingineri.
anca felicitari pentru Carla cea activa.Asa va fi si dupa
claudinna felicitari pentru baietel!!!!
20+
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
nusha ma bucur ca esti mai bine ,ceaiul si mierea si-au facut treaba
20+
laura si andy (07.04.2002)