Mamici norocoase de sept-oct2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

dya, ma gandesc non-stop la acest subiect, desi sunt convinsa ca nu e bine, ca e prea devreme
as vrea sa nasc normal din mai multe considerente, adica: poti sa-ti alaptezi mai repede copilul si se diminueaza riscul ca el sa nu accepte sanul dupa ce a baut cu biberonul lapte praf, rafacerea este mai rapida...

imi este teama de nasterea naturala, insa cred ca in momentele alea nu prea mai stai sa te gandesti si trece oarecum repede, daca ai noroc:)

cert este ca experienta este unica si nu seamana cu cea a altor femei
trebuie sa fim curajoase si sa ne gandim ca trece repede. eu asha ma gandesc ca sa nu-mi fie f frica:)

ma duc sa-mi fac manichiuraaaaaaaaa, nu ma mai tineti de vorba:PP

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
23+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Claudinna, doctora ta s-a cam grabit. Eu stiu ca prezentatia se observa ca fiind relevanta incepand cu saptamana 32, atunci se face special o eco pentru a vedea pozitia lui bebe.
Luca al meu e cand pe transversala, cand pe diagolana, cand cu capul in sus cand in jos. E in toate pozitiile. Nu s-a fixat nicicum, nu stiu ce are doctorita ta...

Dyanira, parca tu intrebai...eu sunt pro nastere naturala, sper sa se si poata, sa nu apara pe parcurs cine stie ce...Sunt multe motive pentru care as vrea sa nasc natural, si ca ma refac eu mai repede, si ca laptele vine mult mai repede decat la cezariana dar mai ales legate de BB si de plamanii lui. Acum sa vedem ce da Dumnezeu...Si eu ma gandesc uneori la dureri...o sa le suport...nu as fi nici prima nici ultima, nu?

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

dar cand nasti prin cezariana nu poti sa alaptezi repede ? eu imi aduc aminte ca am alaptat a doua zi dupa nastere. la nasterea normala se poate alapta mai rapid ?

ps: am atasat una bucata burta de 23 de saptamani. plus cele 15 kg in plus fata de acum 5 luni

23+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mie va spun sincer mi-e frica si de nastere naturala din cauza tensiunii mele dar si de cezariana din cauza anesteziei si apoi a durerilor de dupa...Doamne ajuta sa fie bine!Ca si eu ma gandesc in fiecare momnet la nastere si va spun chiar involuntar!si tocmai de aceea visez noaptea ca nasc si de fiecare data e ingrozitor(stau pe masa aia cu picioarele in sus cu orele)Doamne fereste stiu ca e doar un vis.
Feteleor numi-ati spus ce gatiti bun ca poate ma inspir si eu mai ales ca m-au apucat deja arsurile....

Diana
23+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

dyanira niste pilaf cu pui la cuptor am eu pt pranz. avand in vedere ca nu e nimik prajit cred ca nu provoaca arsuri
plus ciorba de loboda cu stevie.

23+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0& view=1& page=1& sort_order=0& albumsperpage=& navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hi hi, au mai trecut putin durerile si pot sa stau cu calculatorul in poala
Apropos de contractii....of nu mai stiu deloc ce se intampla la mine in burtica, simt niste lovituri puternice, dar nu stiu daca o fi Mikul sau...contractii, oricum nu mai iau initiativa de a umbla prin casa ca nu-mi face bine. Aseara a pus tati mana pe burtica si Mikul jap jap i-a dat cateva pacat ca nu prea reusim sa ne bucuram de miscarile astea ale lui, de frica sa nu fie contractii.

Eva, te intelg, si eu vreau sa-l tin cat mai mult in burtica, mai ales acum cand stiu ca poate iesi oricand.
Hi hi, sper macar la starea civila sa pot sta acolo 20 de minute pana spunem amandoi DA ,parca am avut un feeling cand am zis ca nu vreau party la cununie .
Pe Mikul il va chema Constantin, ca pe ambii lui bunici si va mai vea inca un nume...sotu' rade zice Denis (rimeaza cu penis) si Mikul tocmai l-a aratat.

claudinna, eu imi fac probleme ca Mikul meu e cu capul in jos aproape de iesire, sper sa isi revizuiasca comportamentul, sa nu mai stea in cap Cat despre cezariana...din cate stiu eu se face si daca bebe s-a angajat deja, cand nasterea nu se poate face altfel. Asa s-a intamplat cumnatei mele, i-a s-a rupt apa la miezul noptii, dr a venit pe 7 dimineata, bebe deja se angajase, dar ea nu putea naste natural, e foarte scunda si nu i se dezvoltase bazinul deloc in timpul sarcinii. Practic, bebe de 3.200 nu avea nici o sansa natural, dar l-au scos ei cumva chiar daca se angajase deja.

A...al meu tot inginer este

20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

M-ati omorat cu inginerii!!!
Al meu e bancher, adicatelea Key Account Manager intr-o banca! Invarte credite pe degete, credite pentru corporatii!
Si uite ca tot e romantic! :))))

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Aoleu..al meu nu vrea sa fie manager si pace, zice ca nu e genul lui...de fapt eu cred ca i-ar placea sa fie manager daca ar fi numai el in echipa hi hi , adica..cam ca mine asa... ia manager, dar nu am o echipa, eu sutez, eu dau cu capul, eu fac treaba Ba und mai pui ca am si o sefa care de cand sunt inspital m-a sunat de vreo 1o ori...de ce credeti..sa vada cand vin la munca, cand vreau sa imi mai iau concediu, cand intru in prenatal si cand ma intorc la munca , ieri m-a sunat de 2 ori sa ii spun, ca face nu stiu ce planificari si sa ma gandesc bine cand mai vreau concediu, ea a planificat ca o sa am concediu din septembrie pana in decembrie si in ianuarie...back to work. Deja se enervase sotu ca si pe el l-a sunat sa-l chestioneze cand ma intorc la munca, asta cat eram in spital...unii oameni chiar nu stiu sa se abtina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

M-a apucat paranoia si pe mine...nu stiu daca de fiecare data sunt miscarile lui BB sau contractii.Fetele care sunteti la a 2-a sarcina cum facem diferenta?

Diana
23+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

cd si o sa te intorci la serv cd te-a programat sefa ?

23+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0& view=1& page=1& sort_order=0& albumsperpage=& navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput