Mamici norocoase de sept-oct2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna fetele!Noi am fost la plimbarica si la masa,ca ne-a chemat mama,asa ca ...am profitat.
dya ce ma bucur sa te vad.Hai ca nu mai avem mult.Contractiile sunt atunci cand se strange burta ca o minge mica si te tine asa cateva secunde.
eva esti o norocoasa ca ai un sot asa romantic.Si eu sunt chiar daca nu e romantic,compenseaza cu altele.
Eu nascand prin cezariana va spun ca vine laptele .oricare varianta o alegi e la fel de dureroasa.Nasterea naturala atunci,iar cezariana dupa.Dar supravietuim ca nu suntem nici primel nici ultimele.
claudinna bb se mai poate intoarce,nu e inca pozitia definitiva.Al meu Andy a stat tot cu capul in jos pana am nascut.BB-lina vad ca tot asa desi ea parca se mai intoarce.Stai linistita.Si cezariana se poate face si daca a inceput travaliul.

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

ce tot aveti cu injinerii? Si eu sunt injiner si am si sprivirea inteligenta.

freshanana si cu burtica si cu kilogramele in plus si tot esti mai subtirica decat mine. Oricum frumoasa burtica ta.

CD eu stiam ca este chiar indicat sa ai contractii inainte de cezariana, asta inseamna ca bb este gata sa se nasca si nu e un soc prea mare pentru el sa fie adus pe lume.

ma duc la cumparaturi... chiar nu pune nici o harnicuta ceva idei. Eu habar nu am ce sa mai fac de mancare. Nu ca as fi mare bucatareasa, dar ...

Ieri am mancat cam sarat si mi sau umflat seara picioarele si azi de dimineata aveam cu un kilogram un plus fata de ieri. Sper sa fie numai de la apa si nu incep sa ma ingras chiar asa. Am pus deja aproape 6 kg. Si eu aveam si multe, multe in plus . Acum am 72 kg la 1.62. Mi-e frca de sanatate, nu de alta.

19+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

freshanana, nu ma intorc cand vrea ea, ce-s prosta...zic si eu ca ea si fac ca mine , cand nu mai pot plc acasa si ma mai intorc cand..pot si cand vreu...eu as sta pana la 2 ani cu bebe dar...sa vedem, e drum lung pana acolo, nici nu ma gandesc acum cand o sa ma intorc.
Irina, din ce stiu e normal sa ai contractii inainte de cezariana, unii dr chiar le tin pe paciente in travaliu o ora 2, dar....cumnata mea a stat cam vreo 6 ore in travaliu pana la operatie, unele mamici nac natural dupa cateva ore de travaliu.

dyanira, n-am vrut sa te sperii, bucura-te de miscarile lui bebe, eu vin din spital, de sub tratament si acum am dureri, d-aici paranoia, stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

irina poate par mai subtirica pentru ca am 1,74

claudinna la mn la serv toti si-au programat concediile pt vara luand in csiderare faptul ca eu voi sta la serviciu pana in ultima zi. asta eu inca nu am hotarat-o, dar vad ca ei au hot pt mn

toate amicele mele care au stat acasa 2 ani mi-au spus ca au inceput sa o ia razna si sa se urce pe pereti la un moment dat(dupa 1 an). eu nuj cum e , am stat 6 luni minunate acasa cu primul copil, regret ca nu am stat mai mult.

23+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0& view=1& page=1& sort_order=0& albumsperpage=& navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Apropos de stat acasa cu bebe si urcat pe pereti, o colega a stat cu bebe 1 an, dar cum nu avea pe nimeni, a stat non stop cu bebe, probabil se urca si ea pe pereti, dar si din lipsa de bani, s-a desic sa vina la munca, sa-l lase pe bebe cu o tanti. Cand s-a intors acasa dupa prima zi de munca, astepta ca bebe sa o ia de gat, sa ii sara in brate, sa se bucure...ce credeti ca a facut bebe?! Nici n-a bagat-o in seama pe mamai si a plans fata....dar e de inteles,copii foarte mici nu au notiunea de mama si se ataseaza de cine petrece cel mai mult timp cu ei. Asa ca...facem si noi ce putem ca mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Claudina felicitari pt baietel sa fie sanatos si vois ca mami a lui.Sa ai o sarcina usoara si frumoasa.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!!!
multummesc de cuvinte frumoase si pupicii trimisi la mine!!!

freshana multa sanatate baga ceaiuri multe cu lamaie si miere!!! apropo frumoasa burtica si mare

anca stai cumincioara in pat cat poti tu de mult sa dea Dzeu sa nu mai ai contractii!!!

irina nu mai manca sarat deloc daca poti!!!si mie dr mi-a recomandt sa nu mananc sarat sii chiar am observat cand mananc sarat mi se umfla si mainile si picioarele!

eu azi nu l--am simtit deloc pe bebe si pe deasupra m-a apucat si paranoia cu sanii ca nu mi se mai umfla deloc eu de unde o sa am laptic???

va pup pe toate di vb diseara acum pplec la un gratar

17+ DAVID

Mergi la inceput

Claudina am vrut sa scriu voios dar mi-a iesit vois

21+

Mergi la inceput

Nushu nu e panica, sanii mai cresc si in ultima luna si imediat dupa nastere asa ca nu-ti face griji ca o sa ai sigur laptic.Iar legat de simtit pe bb la fel nu trebuie sa te impacientezi ca are zile si zile, o sa miste el pana la finele zilei sau la noapte ca sa te trezeasca

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

clau tu cum te mai simti ? ti-a trecut raceala ?

23+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0& view=1& page=1& sort_order=0& albumsperpage=& navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput