Mamici norocoase de sept-oct2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

a propos de carcei, trace se varful piciorului in sus!!
am auzit ca sunt normali in sarcina, sau ma rog, ca apar frecvent in sarcina
stiu ca indica o lipsa de calciu
cred ca tr sa tragi de varful piciorului imediat cum simti ca ti se instaleaza carcelul

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
23+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Claudinna, asa e si fetita mea, in prezentatie pelvina. E cu funduletul in jos si cu capul aproape de buricul meu. Insa mai e timp sa se intoarca, nu? Eu oricum cred ca voi face cezariana din cauza pelvisului ingust, mai ales ca am o grasunica.

Eva, la fel simt si eu. Asa m-a cuprins si pe mine o nostalgie ieri seara, de fapt de la eco m-a luat si am inceput sa acolo de fata cu doctorul cand am vazut-o pe Carla atat de sanatoasa si jucausa. Spre deosebire de tine insa, eu astept cu sufletul la gura sa treaca cat mai repede saptamanile si sa o tin pe Carla in brate. Si asta pentru ca ma simt foarte vinovata pentru ca nu-i pot oferi siguranta maxima acolo in burtica, din cauza contractiilor. Daca as fi avut o sarcina normala, m-as fi bucurat mai mult de ea.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

aaaa si eu sunt nevasta de inginer!! insa este fff romantic!
dya, acum incarc filmuletul, ca e cam mare
o sa-l pun la semnatura si o sa scriu pe el filmulet! nu-ti fa probleme, ca nu va las in ceatza

eu ma duc acum sa ma pregatesc ca azi am uin pranz la o fetita la care sunt moasha si spre seara ma duc la botezul fetitei unui coleg de serv, deci va dati seama....o sa va pun poze maine sa vedeti cum m-am imbraca:) nu-s foarte incantata de toaleta, insa e singura pe care am putut-o avea, date fiind conditiile...

fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
23+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

claudinna crede-ma ca am tras vful piciorului (citisem aici pe forum de trucul asta) dar carcelul nu a vrut sa treaca si pace
fi-miu doarme in camera cu noi si mi-am muscat mainile de durere (ca sa nu il trezesc). eu asa durere la carcei nu am mai avut in viata mea. credeam ca o sa innebunesc si ca nu o sa mai treaca. oricum au fost cateva zeci de secunde groaznice

23+

puiutz
pui

Mergi la inceput

anca, daca dr nu te-a speriat cum m-a speriat pe mine, inseamna ca va fi bine! Doamne ajuta!!!

cum sunt contractiile alea pe care le simti? eu de azi dimi simt asha o durere intensa in partea de jos, ma tine catreva secunde si ma lasa. ma gandesc sa nu fie contractii, ca nu-mi vine sa ma duc la toaleta...
ufff, deja m-au luat grijile...

fff important!!
totul pentru bebe
23+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

poate ca nu asimilez calciul desi eu mananc zilnic 500 g de lactate sub varii forme : fagaras, branza cu perlutze, telemea, br de capra, lapte, sana sau iaurt
o sa iau elevitul ala poate are vitamina D sa ma ajute sa asimilez calciul
as face orice ca sa nu se mai repete episodul de aseara

23+

puiutz
pui

Mergi la inceput

te cred, freshanana, ca am avut si eu si mama mea avea frecvent intr-o perioada. stiu ca ma punea sa o masez cu otzet...
s-ar putea sa fie si din cauza ca esti racita si organismul este slabit
eh, dsar important este sa-ti treaca, sa nu te mai doara asha

fff important!!
totul pentru bebe
23+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by claudinna

anca, daca dr nu te-a speriat cum m-a speriat pe mine, inseamna ca va fi bine! Doamne ajuta!!!

cum sunt contractiile alea pe care le simti? eu de azi dimi simt asha o durere intensa in partea de jos, ma tine catreva secunde si ma lasa. ma gandesc sa nu fie contractii, ca nu-mi vine sa ma duc la toaleta...
ufff, deja m-au luat grijile...

fff important!!
totul pentru bebe
23+ Florin Razvan

Nu mi-a spus nimic de pozitie, eu stiam ca nici nu conteaza pana in luna a 8-a sau chiar mai tarziu la prima sarcina, asa ca nici nu m-am stresat sa-l intreb.

Legat de contractii, se intareste burtica pentru cateva secunde, daca apesi in acel moment pe ea, doare. Du-te la pishu ca nu e bine sa tii vezica plina, mai rau faci.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Monica ...deci o sa fim amandoua mamici de Andrei.Distractie placuta la petrecre!
Claudinna merci de abia astept sa vad filmuletu tau!Cat despre copil si eu cred ca o sa se mai intoarca de multe ori pana la nastere.Si eu cand am fost la eco dr a zis ca sta f jos dar probabil o sa se mai ridice si sa stii ca si eu simt uneori niste dureri in partea de jos nu stiu daca sunt contractii...am inteles ca daca ti se intareste burta sunt contractii.Poate ar trebui sa nu ne mai gandim la asta si sa avem o atitudine pozitiva.Distractie placuta la botez.
Apropo de nastere tu ai vrea sa nasti normal?Ca eu sunt atre in dilema ... sincera sa fiu cred ca m-a apucat frica de nastere , nici nu stiu ce sa aleg:cezariana, nastere naturala?Voi ce ganditi despre acest subiect?

Diana
23+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

aha, inteleg
pe mine ma doare intens, ca atunci cand ai probleme su stomacul si nu mi se pare ca se intareste...sa vedem daca se mai intampla, cercetez mai atent

merci de raspuns

fff important!!
totul pentru bebe
23+ Florin Razvan

Mergi la inceput