Rochie nunta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Carrye, pentru mine arati ca o papusa. Simt impulsul sa te iau, sa te asez in raft si sa ma asigur ca nu patesti nimic Mi-au placut foarte mult toate alegerile tale pentru nunta.

arleena, nu veau sa iti stric bucuria de a fi gasit o rochie, dar ai avut dreptate ca nu te avantajeaza din cauza razelor pe solduri. Mai ai doar o saptamana si e greu sa gasesti altceva. Ar merge niste cercei lungi si nimic la gat ca eu una ma uit la decolteu . Nu ma intelege gresit, nu arata rau, dar nici "wow".

Asa ceva http://www.karenmillen.com/fcp/product/-/Dresses/Couture-Dress/903000051134?page=prod903000051134&view=_fr
ar arata bine pe silueta ta ca sa iti accentueze talia si sa echilibreze soldurile cu umerii.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Multumesc, Clover. Eu nu mai schimb rochia la nunta asta de sambata pentru ca din pacate, nu am gasit alta. Insa, mama si-a cumparat o rochie care ii vine tare bine, bine, ea are 44 ani si nici nunta nu este foarte pretentioasa.
http://www.yokko.ro/romana/products/1092/rochie-eleganta-din-voal-creponat-negru-card-bancar-ocazie-camasi/
Incaltarile le are negre si acum daca ar lua un plic dintr-ala mare gri petrol ar merge? Sa sparga putin monotonia...
Din pacate, Karen Millen nu au in magazim ceea ce imi place mie, si nu pot comanda de pe site decat daca sunt din UK. Asa ca...
Sunt aici niste rochii Party dar daca dau click pe una din ele ma scoate: http://www.karenmillen.com/fcp/categorycollection/range/PartyDresses?resetFilters=true
Mi-ar fi placut cea din dreapta de jos cu incaltarile aferente.
Pana atunci, Arleena, si eu tot niste cercei lungi si fini as vedea la rochia aia si nimic la gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Revin. Am inteles ca fetele de la Ersa Atelier (nu le merge site-ul, poate dai de adresa lor pe net) sunt foarte bune, dar nu stiu cat dureaza sa-ti faca rochia. In general, am inteles ca vreo luna jumatate. Sau La Fleur Maison de Couture, care e al unei tipe care a plecat de la Ersa. uite aici http://www.ersa-atelier.cabanova.ro/.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Fetelor, imi place tare mult prima rochita de mireasa din stanga..de la sectiunea WHITE ...http://www.ersa-atelier.cabanova.ro/.

Voi ce parere aveti?

Multumesc mult de tot!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg

Mergi la inceput

Rochia mea de mireasa cu siguranta va fi de aici:
http://www.pronovias.com/index_entrada.asp?idioma=es
De la Pronovias 2008 modelele nr.2 si nr.10 ma lasa fara rasuflare...
Nu mai vorbesc de rochiile lor pentru petreceri ca ma intristez foarte tare. Colectia pe 2009 este de-a dreptul pur si simplu.

Mergi la inceput

Carrye, frumosa rochia nr.10...insa nr.2 e modelul simplu?...intreb pt ca poate nu m-am uitat eu bine unde trebuie....am intrat la collection pronovias 2008...
Mie imi place modelul nr 8

Carrye, da-ti te rog cu parerea si despre rochita care imi place mie
http://www.ersa-atelier.cabanova.ro/.

Fetelor, o parere, plizzzz

multam!!!

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg

TARGET 57 kg!!

Mergi la inceput

Nu de alta, dar am nunta vara asta..in august...si ar fi cazul sa imi iau rochie!!

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg

TARGET 57 kg!!

Mergi la inceput

Si eu abia astept rochia mea de mireasa! Eu le-as lua pe toate de acolo acasa, atat de mult imi plac. Nr.2 este aceea Daifa.
Rochia aceea care iti place tie, daca te referi la cea de la White din stanga de tot, mi se pare prea galbena si nu imi place materialul parca e din perdea si nici crapatura nu imi place. Dar asta este parerea mea avand in vedere ca eu sunt o tipa clasica. Consider ca tot ce este simplu este de mare valoare. Am alte linii dupa care merg cand aleg tinutele in general.
In plus de asta, nu stiu ce inaltime ai, ce constitutie. Eu n-o sa port purta decat rochie pe langa corp desi visam la o rochie de printesa insa la 1,60 ai mei si 43 kg...as arata ca un dop.
Rochia trebuie aleasa cu foarte mare atentie mai ales rochia de mireasa :)
Si culoarea aia. Esti sigura ca te-ar prinde? Ce culoare are pielea ta? Daca esti rozalie? Nu se potriveste. O sa fii bronzata pana in august, ti se coloreaza pielea. Ce culoare are parul tau?
Una peste alta, rochia aia este prea complicata pentru mine si ca mireasa nu as purta niciodata crapatura aia pe picior. Asta este parerea mea.

Mergi la inceput

Carrye, iti multumesc pt parere!Asta am vrut...un raspuns sincer pt ca eu vreau o rochie mai indrazneata in partea de jos...Imi motivez preferinta prin faptul ca majoritatea modelelor au fusta lunga...si nu numai atat...sunt incarcate de mult material in partea inferioara...ceea ce inseamna o rochie dificila/grea..

De aici ideea mea spre o rochie mai "altfel" in partea de jos...

Nu vreau ceva exagerat.M-am gandit ca trebuie vazut modelul de pe site...dupa cum ai spus si tu, sa nu fie un material de perdea...culoarea sa se potriveasca(sunt satena, ten inchis)...

Insa modelele din strainatate se cunosc!Adica eu nu ador rochiile pe tiparul corset+fusta lunga, incarcata....insa cele de la pronovias m-au impresionat...

este ciudat ca am vorbit despre modele diferite....vreau sa spun ca nr 2 si 10...eu credeam ca sunt din imaginile de sus(cum intri la sectiunea colecction pronovias 2008....la "imagenes de colecction)...bine ca ai precizat tu modelul daifa-nr 2 ..si am cautat in alta parte..jos in stanga.

Nr. 8..care mi-a placut mie e de acolo...de sus ...nacar se numeste.

Si cum m-au lasat si pe mine fara rasuflare creatiile prezentate...te rog mult sa imi dai si mie (pe PM daca aici nu se poate) cateva detalii:cum pot comanda,cat dureaza, masura, mod de plata...si mai ales o idee despre tarifele la care sa ma astept!

Te inteleg perfect ca abia iti astepti rochia de mireasa!!!

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg

TARGET 57 kg!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Clover asteptam un raspuns sincer ca al tau, merci, deci nu era doar impresia mea....aveam dreptate.....da acum nu mai am ce face....asta e....am mai slabit un pic si mi=am luat si dres din ala de mai modeleaza corpul si parca arata ceva mai bine, merg si la solar sa-mi uniformizez un pic culoarea....abia astept sa treaca nunta
am tot stat si m-am gandit la celelalte rochii ce mi-au placut si oricare o alegeam nu cred ca eram multumita....n-am corp de fotomodel

Mergi la inceput

...Carrye, cand ai timp...sa nu mai uiti si pe mine...daca imi poti trimite detaliile...

mutumesc mult!

ps:diseara la ora 19 am programare la ersa atelier sa vad modelele live...insa preturile sunt destul de piperate...si de aceea as fi vrut sa stiu cat sunt modelele de la pronovias

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg

TARGET 57 kg!!

Mergi la inceput