Rochie nunta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Tatiana, astia sunt reprezentanti in Romania pentru Pronovias:
http://www.novias.ro/
Ii gasesti pe Calea Victoriei, cum te duci spre Magazinul Victoria dinspre Pizza Hut sunt undeva pe stanga unde incepe si o straduta. Ai pe site si adresa lor. Mergi acolo si vezi ca au si rochii, iti pot aduce si din Spania. Am citit undeva ca pretul ar fi pe undeva pe la 1000 euro dar nu pot sa iti spun ca atat este, oricum cine scrisese era prin ianuarie 2007.
Imi place si mie Nacar.
Dar acum mi-a picat pe Hamlet din colectia Pronovias 2009. Oricum, n-am nici inel pe mana, pana la rochia de mireasa mai am de asteptat :(
Arleena, nu mai fi supi! N-o sa iti fie cald cu ciorapi? Rochia e lunga oricum, ce ar mai putea face ciorapii? Incearca sa nu te incarci cu accesorii, cauta-ti un plic gri petrol, niste sandale cat mai simple, fara pietre si distreaza-te!
Eu m-am impacat cu ideea ca alta rochie nu capat pentru maine si o sa ma duc cu asta si o sa ma distrez. Chiar daca nu mai e asa infoiata pe mine s-a turtit ca dracu tot materialul ala, cred ca a intrat jupa la apa dar asta e. Ma duc sa ma simt bine, nu pe covorul rosu :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Carrye, esti o scumpa!!!la propriu si la figurat!!
Iti multumesc pt promtitudine si sfaturi

Ai dreptate, cel mai important este sa ne distram, sa avem o stare buna!Si eu merg in weekend-ul acesta la o nunta cu o rochita de la DIKA ...cumparata initial pt botezul din februarie....care acum dupa ce am slabit 7kg imi este cam largutza...insa parca e mai bine asa decat prea stramta!Poate reusesc sa pun poze :-)

In legatura cu nunta...eu nu prea cred ca mai ai mult de asteptat pana la rochita de mireasa...:-)..parerea mea...Cand te astepti mai putin...hop si inelul

Arleena iti doresc petrecere frumoasa!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg

TARGET 57 kg!!

Mergi la inceput

Cu mare placere!
Adevarul este ca l-am intalnit cand ma asteptam cel mai putin si acum am o viata...incredibil de frumoasa! Nu imi lipseste nimic si pentru asta multumesc in fiecare zi. Am invatat sa astept, sunt sigura ca o sa vina si inelul intr-o zi...
Daca te hotarasti sa mergi la Novias, sa imi spui si mie ca tare sunt curioasa de preturi. Eu am trecut aseara pe acolo dar era inchis.
Imi cer scuze pentru off topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carrye parca parca incep sa-mi revin.....cred ca de multe ori conteaza si atitudinea cu care porti o haine...asa ca vreau sa am o atitudine pozitiva.....nu sunt manechin si tre sa-mi accept formele. nu cred ca imi va fi cald cu ciorapi, mai ales ca este aer conditionat la restaurant, si e nunta de noapte....si asa evit sa se lipeasca rochia de mine(e din saten pe dedesupt si pe deasupra e voalul ala cu paiete si margele) si sa nu ma deranjeze nici incaltarile.

distractie placuta la nunta.....cat despre nunta ta, doamne ajuta sa fie cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Fetele, am urmarit si eu cu placere discutiile voastre din ultimile zile.
Carrye si tatiana, petrecere frumoasa miine.
Carry, imi plac gusturile tale, iar despre rochia putin mai strimta eu cred ca nu e cazul sa-ti faci probleme, sunt convinsa ca tot ca o papusa o sa arati.
Interesant subiectul oricum, mai aflam de o firma buna...

Mergi la inceput

Multumesc, Emma!
Fetelor, distractie placuta care mergeti la nunta astazi! Sa fiti frumoase si sa va simtiti ca niste printese.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

arleena, pai cate din noi suntem fotomodele? Eu una sigur nu sunt Eu zic sa nu-ti faci probleme mai ales ca ai mai slabit un pic. Nu stiu daca are sens sa te ambalezi in chestii care sa te subtieze, sa iti faci probleme ce se vede cand se vede prin rochie. Fa-ti o poza cu si fara subtiat si probabil vei constata ca arati la fel, ca nu ai kilograme intregi de subtiat. Ajuta mult si o postura dreapta. In rest, oricum cel mai mult se vorbeste de mireasa si de nasa. Daca nu esti nici una din ele distreaza-te cu incredere.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Uff, fetelor! Am ramas marcata pe viata dupa nunta asta din toate punctele de vedere! Cred ca nici nunta mea nu va fi atat de frumoasa oricat de mult mi-as dori. A fost ceva ca din povesti, o combinatie incredibila intre cultura romaneasca si cea libaneza. Iar libanezii stiu sa se distreze cu adevarat. Femeile, musulmane multe dintre ele, mi-au luat mintile. Mi-a fost dat pentru prima data in viata sa dansez alaturi de ele, o experienta incredibila. Nu va mai zic de decor, de mireasa cu trena ei de 7 kg, o splendoare!
Printre invitati a fost si Elena Basescu cu al ei Hrebe. A purtat o rochie roz cam strident pentru gusturile mele, lunga, cu corset in partea de sus si cu sutien negru care se vedea foarte urat daca stateai langa ea. Mi s-a parut de prost gust. In talie avea un brau din dantela, al rochiei. In picioare avea niste sandale cu platforma, foarte butucanoase. Nu mi-a placut deloc aparitia ei.
In schimb, femeile din Liban, aratau...intr-un mare fel! Toate rochiile lor erau lungi, foarte elegante, cele mai multe satenate, pe corp sau mai largi iar negrul a predominat in vestimentatia lor. Au dat clasa prin tinuta lor eleganta, toate erau coafate. Inca sunt impresionata de "spectacolul" la care am avut ocazia sa particip pentru ca nunta este un cuvant prea mic pentru ce s-a intamplat acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Clover din pacate sunt nasa din partea mirelui....deci nasa mare cum se zice.....si de aceea ma tot stresez ca daca as fi fost o nuntasa ca oricare alte nu ma ambalam deloc.....si se pare ca va fi o nunta cu pretentii si fite....acum am alta dilema.....cum sa-mi aranjez parul abia astept sa treaca nunta....si nu voi mai fi degraba nasa....ca ma streseaza

carrye incanta-ne si pe noi cu niste poze de la nunta....m-ai facut curioasa foc.

Mergi la inceput

Arleena, ce culoare are parul tau? Si cat de lung este?
Din pacate, am uitat aparatul acasa ca prostutii si nu ne-am mai intors dupa el. Insa, cand vom primi pozele de la mire am sa va arat. Avem si noi 2 poze facute de niste colegi, poate or sa le scoata ei mai devreme. Ca firma organizatoare pana o sa le dea, mai dureaza.

Mergi la inceput