Rochie nunta

Rochie nunta | Autor: louisea

Link direct la acest mesaj

Intrebare intrebatoare
Se obisnuieste in RO la nunta (ca invitat) sa schimbi tinuta? De ex dupa biserica si inainte de restaurant..

N-am mai fost la o nunta de 1001 de ani si pe vremea aia nu se obisnuia. Dar.. am auzit ca mireasa va avea 2 tinute. Si atunci ma gandesc,,,,,daca o sa fiu singura care nu se schimba?

Sau are mireasa fite si o sa fim singurele sau eu o sa fiu singura care-si schimba tinuta?

PS. nu cunosc prea multi din invitati iar pe cei care-i cunosc nu pot sa-i intreb ce fac ei
Si nici n-am chef sa ma car cu garderoba dupa mine in Ro

Merci de evt. raspunsuri

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

In partile noastre n-am auzit de asa ceva, poate in alta zona a tarii se obisnuieste.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

la noi se obisnuieste, sau ce putin la nuntile unde am fost eu, sa mergi la biserica cu o tinuta, de zi, iar seara la restaurant cu alta tinuta, o rochie de seara.

petrecere frumoasa, indiferent ce alegi!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Nici ca se putea mai bine subiectul! Maine plec la o nunta care e la Sinaia si sunt ingrozita! Da, trebuie sa iti schimbi tinuta. Depinde de programul nuntii. Daca isi face si Cununia Civila in aceeasi zi, unde si acolo ar trebui sa porti altceva. Eu maine ma duc la biserica la 3,30 si seara la restaurant. Am sa port o tinuta mai lejera la biserica, un deux-pieces iar pentru seara am ales o rochie crem:
http://www.karenmillen.com/fcp/product/-/Dresses/Mixed-Tailoring-Dress/903000051149?page=prod903000051149
Sorry, nu stiu sa il fac mic. La care nu am nimic. Nici de incaltat, nici poseta si nici de pus deasupra. Ploua incontinuu si as putea sa jur ca si maine acolo va ploua. Ma gandeam daca as gasi un trenci dintr-ala elegant dar oare ce culoare sa asortez la rochie pentru incaltari si poseta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Vai Carrye, rochia e superba!
Te-as sfatui sa asortezi tot ceva deschis la culoare(bej, argintiu)pt poseta si pantofi, dar am mai auzit ca e ok sa fie si in contrast tinuta cu incaltamintea si poseta...deci..eu la botez asa am avut...totul deschis la culoqare pe mine..nu mi-a placut cum venea tinuta cu negru..

ps:ce cadou ai cumparat pana la urma?

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

Doamne, ma bucur ca iti place! Ca eram in dubii legat de culoare, e deschisa dar eu sunt foarte slaba si este singura rochie care a venit pe mine dupa 5 ore de cautat. Problema este ca si eu m-am uitat la rochiile astora de la Oscar si la cremul asta au asortat argintiu. Insa eu trebuie sa port pantofi fiind frig, si mi-e groaza cand ma gandesc ca nu stiu ce as putea gasi azi, ultima zi in care mai pot cumpara restul :(
Iubitul meu va purta un costum negru cu dungi albastre, si-a luat o cravata albastru inchis simpla si ne gandeam sa isi ia o camasa crem. Ar merge sa ma asortez cu albastru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ar merge sa te asortezi cu bleumarin.Asa cum pare in poza rochia e un bej spre gri si merge cu albastru dar mai inchis.

Louisea daca megi la cununia civila/religioasa la o ora si la restaurant la alta ora, adica daca e un decalaj de ceva ore e bine sa ai doua tinute.La noi nu se obisnuieste sa schimbi tinuta.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Asi, da, la un bleumarin ma gandeam si eu, poate unul mai lucios putin. Si deasupra, fetele? Ar merge un trenci mai finut? Asi, ai nimerit la fix culoarea, este exact spre gri. :) Ma gandeam la trenci sa fie albastru sau crem, sau roz pal. Daca il gasesc albastru pun poseta ca rochia si raman incaltarile cu trenciul. Daca e crem, iau si poseta si pantofii la fel. Bine, eu visez multe, ca mai am cateva ore sa le gasesc pe toate.
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Carrye, rochia e superba dar eu as purta sandale, in nici un caz pantofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Louisea: Daca intre biserica si restaurant e un decalaj de timp, atunci poti avea doua tinute.

Carrye: eu mi-as lua pantofi inchisi in fata, cu barete peste glezne (exact ca cei propusi pe site la Mix & Match). Iar pe deasupra mi-as lua un sal.

Edit: Nu mi-as lua pantofi inchisi la culoare asortati cu trenciul si geanta deschisa la culoare. Ca la un moment dat trebuie sa dai trenciul jos si ramai cu o pata de culoare "neechilibrata" la pantofi. Parerea mea.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Carrye, rochia e de-a dreptul superba!Si pantofii pe care ei ii propun la Mix and Match la fel!O sa arati super, distractie placuta!Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput