Rochie nunta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Multumesc foarte mult. Pe viitor am sa incerc, acum nu mai am timp, nunta este in scurt timp.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Rochia am cumpara-o de la Massimo Dutti dar din pacate e din colectia de iarna, prezentata pentru revelion, insa eu am luat-o in solduri, mi-a placut foarte mult si am zis ca fiind din matase, cu maneca scurta ( mica de tot, defapt acopera doar umarul )si pana la genunchi o sa gasesc ocazia sa o port. Culoarea e mai specaila, un rosu coral, aprins dar totusi cald.

Mergi la inceput

Stiu culoarea, este superba. Oricum, tu ai si alte posibilitati in a iti gasi haine, la fel si fetele care nu locuiesc in Romania, tara nimanui.
A aparut recent Massimo Duti si aici dar este foarte slab magazinul. Am gasit o singura rochie, foarte draguta dar este singurul lucru cumparat din tot magazinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carrye ce sa mai zic de restul care nu stau in bucuresti....e un adevarat chin sa-ti gasesti o rochie calumea.....acum oscilez intre 2 modele http://www.lasposa.info/pdf/lasposa505463.pdf la a doua nu am link....ambele sunt la 2000ron, cea ce mi se pare enorm....da ce naiba sa fac daca nu am din ce alege...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Caryye ai fost superba Sunt sigura ca ai fost admirata :)

Chiar daca nu se vede asa bine in poze, mi se pare acum mult mai faina decat fata de cum arata singura pe site.. Te cred ca te oftici ca s-a stricat

Da sa sti ca eu n-am mai multe de ales intre fata de cum ai tu desi stau in al doilea oras ca marime din Dk e ff prost aprovizionat. Cred ca e si pt ca aici lumea nu se imbraca asa elegant la nunti ca la noi (ff putini o fac).
Ca sa nu mai zic ca ce gasesti de ocazie au niste preturi enorme (da ma gandesc ca poate le mai port si la alte ocazii)

In Copenhaga sunt multttttttttttt mai multe magazine si preturile sunt pe masura desigur, da e prea departe sa merg numa sa-mi cumpar rochie

Oricum cand va aud ma gandesc ca mai bine ca mi-am cumparat de aici si nu m-am gandit sa astept sa-mi iau din Ro (cum fui sfatuita de unii) ca sigur intram in panica

Apropos.. N-ai intrebat cand aduc iar marfa la magazinul unde ai luat-o pe Karen Millen sau la altele unde au de obicei rochii faine? Poate ai noroc ca aduc zilele astea si nimeresti ceva ce-ti place..

Arleena draguta rochia
N-ai gasit link si pt cealalta?

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Multumesc foarte mult! Sunteti niste scumpe, toate!
De asta am pus si pozele, pentru ca pe site rochia nu promite cine stie ce. Nici macar pe umeras in magazin nu imi zicea cine stie ce. Nu mi se potrivea culoarea, insa cand am vazut cum sta pe mine am zis asta e!
Chiar ieri am fost in magazin, pentru ca iubitul meu vroia sa imi cumpere alta identica, insa au disparut. Si ce au mai adus nu imi plac.
Le am vazut pe astea: http://www.karenmillen.com/fcp/product/-/Dresses/Jewel-Embroidery/903000051249?page=prod903000051249
http://www.karenmillen.com/fcp/product/-/Dresses/Glam-Satin/903000051247?page=prod903000051247
http://www.karenmillen.com/fcp/product/-/Dresses/Couture-Dress/903000051134?page=prod903000051134&view=_fr
http://www.karenmillen.com/fcp/product/-/Dresses/Ombre-Dress/903000051203?page=prod903000051203
Nu imi place nici una in mod deosebit, insa imi pare tare rau ca nu o au pe asta:
http://www.karenmillen.com/fcp/product/-/Dresses/Tonal-Tiered-Dress/903000051215?page=prod903000051215
Sunt sigura ca ar veni foarte misto, as vorbi la magazin poate mi-ar aduce-o.
Arleena, frumoasa rochia, dar intr-adevar foarte scumpa. Astea de la Karen Millen sunt in jur de 1000 lei si sunt extraordinar de bine lucrate, eu m-am indragostit instantaneu de hainele de acolo. Nu ai Irina Schrotter in Cluj? Pacat ca nu are site. Mare pacat ca nu avem de unde alege.
Fetelor, nu suntem noi prea pretentioase, oferta este redusa din pacate. Eu cred ca cei care se ocupa cu aprovizionarea, nu au cele mai bune gusturi din lume...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

Carrye mie imi plac foarte mult rochiile din linkurile 3 si 4 puse de tine (pt primele doua culorile imi strepezesc dintii )...Daca ar fi sa aleg as alege cu siguranta rochia din linkul nr 4: mi se pare incredibi de feminin#259;, cred ca materialul ala subliniaza discret linia corpului, iar manecutele mi se par foarte romantice...si cum tu pari miniona, cred ca ai arata absolut adorabil cu ea...

Bine mie imi si place griul la nebunie: cred ca as alege accesorii verde smarald sau un verde mai inchis sau roz vechi, patinat...

Mergi la inceput

Al treilea model seamana prea mult cu ce am acasa, iar aceea cu volanase nu arata chiar asa bine pe umeras.
Ideea e ca imi doresc o rochie mult mai vaporoasa, deja este foarte cald. Am sa mai trec pe la Irina Schrotter sa vad ce mai gasesc.
Sunt aproape sigura ca sambata parca ma vad tot in rochia aia, nu cred sa gasesc eu ceva care sa imi placa intr-o saptamana. Si am aflat ca am alta nunta pe 16 iunie la Mamaia. Acolo clar trebuie alta rochie

Mergi la inceput

carrie era magazin irina Schrotter in cluj acu 5 ani cand am terminat facultatea, pe vreme aia nu=mi permiteam o rochie de acolo....acum imi permit dar n-am de unde
mno, vad ca nu mai merge linkul cu rochia de mai sus....cealalta merg azi sa o probez din nou, sa ma vada si sotul....offf, asa e de greu sa gasesti o rochie...
eu nu as vrea asa de scumpa....ca mi se pare aiurea sa dai atatia bani pe o haina care o imbraci extrem de rar.problema cu rochiile astea de la Lasposa e ca sunt f grele, pline, groase....ieri cand am probat-o toata m-am incalzit.....mi-e ca voi muri de cald in ea, si sa mai dau si atatia bani!?!?! e frumoasa...dar eu nu-s convinsa ca merita sa sufar....tre sa mai tratez cu sotul....ca el vrea doar sa fiu cea mai frumoasa, si imi zice ca asa e cu femeile, tre sa sufere pt frumusete

louisea draga nu te baza ca gasesti ceva in romania.....mai bine ca iti pregatesti tinuta de acolo.....aici poti avea si ghinionul sa mergi la nunta si sa mai vezi o tipa cu rochie ca a ta.....asta e mania sotului si de aceea insista pe rochii scumpe....ieri am fost cu el prim magazine....primul lucru s=a uitat la pret...daca era sub 1000ron nici nu ma lasa sa ma uit la modele

Mergi la inceput

carrie ai dreptate ca oferta e f redusa....eu chiar nu sunt pretentioasa....am fost prin cluj in toata magazinele, am fost inclusiv in piata(nu mi-e rusine sa spun)si am vazut multe modele care erau in piata si prin magazine....inclusiv in polus mall, deci oferta clar e f redusa....si preturile in piata pot sa spun ca la unele erau mai mari ca in magazine sau in mall
marea majoritate a rochiilor sunt de prin china, turcia din pacate....ma tot gandesc, ca doar sunt in clujul asta o gramada de oameni cu bani, cum naiba nu sunt magazine cu rochii frumoase? adica sunt vreo 2-3 dar si scoruriele sunt pe masura...daca n-au concurenta....

am fost in weekend si in oradea si nici acolo n-a gasit. din pacate creatoarea gina butiuc pe care o stiu acolo nu era in tara

Mergi la inceput