Rochie nunta
Raspunsuri - Pagina 4
White Pisana spune:
Ooooh Carrye! Merci ca ai postat: si eu am un costum (fusta si top, cu un nod pe fusta destul de spectaculos ) de la KM, dintr-un fel de tafta groasa, bej-aurie si desi pe eticheta spune foarte clar ca trebuie duse la curatatorie (dry cleaning only sau asa ceva) ma batea o idee creata sa le curat eu... ma gandesc ce ar fi iesit...si tin grozav de mult la respectivul ansamblu...
Nu ai poze de la nunta? sunt grozav de curioasa...
Si oarecum off-topic, relativ ce spuneai tu despre faptul ca Dana Budeanu ti-ar desfiinta tinuta...hm! pe mine nu m-ar interesa fff tare, atat vreme cat eu am stilul meu si ma simt bine cu el, simt ca ma reprezinta. De ex mie imi plac elegantele din filmele din anii '30-'40-'50 si cu asta basta: imi place ca accesoriile mele sa fie in aceeasi culoare (daca se poate), imi plac sacourile si fustele clasic-feminine (de ex sacouri cambrate pe talie), imi plac rochiile si pe langa corp si cele cu jupa larga, imi plac si balerinii si tocurile...dar nu imi place sa port combinatii funky de culori sau de stiluri...cu atat mai rau pentru cui nu-i place
Subscriu in totalitate la ce ai spus despre pantaloni mulati + buric la vedere + tocuri de 10 cm (eventual la pantofi care teoretic ar tb sa fie de seara) etc etc.
mmc_nd spune:
mariana75, dragutele rochitele de pe nordstrom.com. Spune-mi, te rog, daca ai platit vama cand ai ridicat pachetul de la posta. Sau defapt ziceai ca vine cu DHL, nu se plateste vama atunci?
Carrye spune:
Ma bucur ca macar tu sa fi scapat de o asa mare belea. Azi, de disperare, m-am dus in magazin sa caut sa iau aceeasi rochie si nu mai aveau :( Si nici nu am gasit altceva. Problema mea cea mai mare este ca am o nunta de mare fitza pe 31 mai si cum nu ne cunoaste nimeni, ma gandeam sa imbrac aceeasi rochie insa...deja mi-e cam aiurea la cum s-a facut si nici nu imi vine sa deschid gura ca vreau o alta rochie pentru ca al meu iubit s-ar urca pe pereti de nervi numai pentru cat timp ar trebui sa pierd din nou sa gasesc o alta rochie.
M-am uitat si pe o gramada de site-uri. Am o lista intreaga, daca vreti va las link-uri dar mi-e teama sa comand. Am probat o multime de rochii aici si desi imi placeau tare mult nu imi veneau. Nu m-as risca.
Cat despre poze, as lasa cu mare drag dar nu stiu unde. La albumul ala din contul meu?
louisea spune:
Carrye.. imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat cu rochita
Stiu ca nu e usor sa gasesti rochii de ocazie... Eu mai sunt si pretentioasa si e in dezavantajul meu, dupa ce ca magazinele unde gasesti ceva fain sunt ff putine
Iti cauti altceva acum sau poti totusi s-o mai porti si la nunta pe 31?
Apropos unde mergi la nunta pe 31? Cumva la munte iar?
Si eu tot pe 31 merg
Poze poti pune pe webshots sau picasa daca ai album. Sau daca nu ai poti sa-ti faci (nu ia mult timp) sau poti pune aici pe site
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Carrye
M-am uitat si pe o gramada de site-uri. Am o lista intreaga, daca vreti va las link-uri dar mi-e teama sa comand. Am probat o multime de rochii aici si desi imi placeau tare mult nu imi veneau. Nu m-as risca.
Cat despre poze, as lasa cu mare drag dar nu stiu unde. La albumul ala din contul meu?
Carrye, daca poti pune niste link-uri, ar fi perfect. Eu sunt in cautare de idei pentru dus la croitoreasa, ca nu mai am chef sa comand magazinele cu haine. Mai ales ca dupa nastere am ramas cu ceva anexe si o sa ma enervez ingrozitor cand respectivele anexe nu o sa intre in hainele probate prin magazine. Apropo, de ce nu incerci o comanda la un atelier de creatie? Sunt cateva bunicele, au idei si te-ar scuti de multi nervi si pierdere de timp.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Carrye spune:
Gata, mi-am facut cont pe Picasa. Multumesc tare mult pentru ajutor!
Louisea, nunta va fi la Snagov Club. Si mi-e groaza, nici macar nu am gasit inca un cadou potrivit.
Acum sa vedem link-urile:
http://picasaweb.google.ro/boterson/Poze_nunta/photo?authkey=KLj5TwPMuhs#5202724363569540658
http://picasaweb.google.ro/boterson/Poze_nunta/photo?authkey=KLj5TwPMuhs#5202724565433003586
http://picasaweb.google.ro/boterson/Poze_nunta/photo?authkey=KLj5TwPMuhs#5202724578317905506
http://picasaweb.google.ro/boterson/Poze_nunta/photo?authkey=KLj5TwPMuhs#5202724574022938194
http://picasaweb.google.ro/boterson/Poze_nunta/photo?authkey=KLj5TwPMuhs#5202728533982785138
Nu am cine stie ce poze, pentru ca nu ne-am ridicat de la masa, in ultimele 2 poze eram cu hainele cu care am fost la biserica.
Cum pot face link sa nu mai iasa asa lung? Eventual sa scriu un cuvant sub care sa fie link-ul?
Pana acum sa zicem ca nu am avut cine stie ce nevoi de genul asta, acum incep nuntile printre prietenii mei. Da, m-as duce la un atelier, doar ca nu prea le stiu...
White Pisana spune:
Merci Carrye, pozele sunt FOARTE frumoase! Si mie mi-a placut mult cum erai imbracata...rochita este fabuloasa
Si mi-a placut mult si machiajul...eu nu pot niciodata sa ma machiez asa pt ca port ochelari care pun umbre si as arata jalnic Trebuie sa marturisesc ca inca nu am gasit pe cineva care sa ma machieze multumitor in aceste conditii, iar eu nu sunt dispusa sa renunt la ochelari pt ca sunt indragostita de ei...oh well...
si promit ca este ultimul off topic pe subiect...
petaluda spune:
Carrye, erai tare dragut la nunta. Am recunoscut rochia ta alb cu negru, de la Zara, am vrut si eu sa o cumpar.
Imi pare rau de rochita ta, eu am purtat in week-end o rochie rosie de matase 100%, de proba. Adica vreau sa o port la o nunta in iulie, insa mi-era teama ca va fi cam incomoda, asa ca am profitat de o iesire la un restaurant cu pretentii sa o incerc. Toate bune si frumoase pana la desert, cand dragutul meu scapa lingurita cu inghetata de ciocolata in poala mea ( vroia sa imi dea sa gust, cu un gest tare tandru!!! )
Toata lumea insista sa o spal de mana, desii eticheta era " dry clean only". Pana la urma am dus-o la curatatorie, si mi-au spus ca bina am facut ca daca o spalam de mana ramanea jumatate.
Carrye spune:
Da, de acolo e rochia. Mie nu imi vin rochiile lor, sunt prost croite de cele mai multe ori, asta este putin elasteca si se aseaza bine. N-am mai stat sa caut alta rochie pentru mers la biserica.
Petaluda, de unde ai luat rochia? Mi-e teama ca trebuie sa caut alta rochie, aia parca e prea plina pentru 31 mai la o nunta la Snagov. A fost buna la Sinaia ca erau 8 grade.
Am fost in magazin la Karen Millen ieri si nu mi-a mai placut nimic. La Irina Schrotter sunt atat de prost cusute...ca nu imi vine sa dau banii. O iau de la capat cu cautari.
Graviduta spune:
Revin. Am inteles ca fetele de la Ersa Atelier (nu le merge site-ul, poate dai de adresa lor pe net) sunt foarte bune, dar nu stiu cat dureaza sa-ti faca rochia. In general, am inteles ca vreo luna jumatate. Sau La Fleur Maison de Couture, care e al unei tipe care a plecat de la Ersa. uite aici http://www.ersa-atelier.cabanova.ro/.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)