Rochie nunta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

carrye, tot nu ne-ai zis de unde ai luat minuantia de rochie crem... in orice caz, cand mai citesc si eu postari ca cele ale tale, imi dau seama ca pana la urma nu exagerez, cum zic altii, cand ma pregatesc si eu pt un eveniment de genul celui la care ai fost tu. in fond, nu sunt o persoana publica sa ma tot etalez pe la nspe ocazii, asa ca atunci cand am o invitatie de onorat ma straduiesc si eu sa arat cat mai bine, din cap pana in picioare, inclusiv sa ma duc la coafor, ceea ce ar trebui sa facem cat mai multe dintre noi. nu spun ca o data am avut de mers la 4 nunti in decurs de 6 saptamani, iar toata lumea zicea sa ma imbrac (eventual sa ma si coafez) la fel peste tot, ce atata tevatura...
btw, cred ca si la biserica ai fost meserias imbracata, . vrem poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu caut de o sapt rochie de mers la nunta.....voi fi nasa....pt prima data, si vreau sa fiubella.....dar nu gasesc o rochie sa-mi placa de ce e asa de greu sa-mi gasesc???am probat rochii de la 2 mil la 25 mil si nu mi-a placut niciuna incat sa o cumpar....ma rog, au fost cateva care mi=au placut dar nu-mierau bune......zici ca peste tot numai femei filiforme suntpeste sani nu reusesc sa-mi inchid multe rochii.....
asi da-mi idee unde sa gasesc in cluj rochii frumoase??am o prietena care are magazin de inchiriat rochii de gala, dar modelele care imi vin nu=mi plac.....si cele frumoase nu pot sa trag fermoarul mai sus peste sani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Arlena gasesti la central la alb si negru si in polus sunt ceva magazine cu rochii dragute.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Incearca si la Delmod pe Baritiu/langa casa de moda.Nu am intrat de foarta multa vreme dar stiu ca acolo sunt si rochii de gala.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

pentru cele care doriti rochite superbe la preturi rezonabile (dpdv al meu), puteti sa cumparati de la nordstrom.com
Produsele vin prin DHL, cam in 4 zile lucratoare dupa ce faceti comanda. Pt. noi, cei din Romania, comanda se face prin fax, nu online.

Eu de la ei mi-am luat o rochita superba, pt. o nunta.

Va pupic, sper sa va placa rochitele de-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, din pacate cand ies ziua pe strada vad fete pe tocuri de 10 cm, pantaloni mulati, buricul la vedere, foarte multe bijuterii de cele mai multe ori de joasa speta, ceasuri si posete false, etc. Si ma tot intreb, cand o sa vad si eu fete cu balerini in picioare, sa poarte fuste si rochii, sa cunoasca limita bunului simt in accesorii dar nu cred ca am sanse prea curand. Nu consider ca trebuie sa ai foarte multi bani ca sa stii sa te imbraci decent. Ca pun pariu ca eu daca ma duc la Dana Budeanu, spre exemplu cu tinutele astea 2, ma desfiinteaza.
Am vazut atata sclipici si atatea paiete si niste rochii de voal de vara la o nunta la munte in mai!
Dar sa revenim. Pe rochia aia am dat nici mai mult nici mai putin de 400 lei. Am gasit-o in mall-ul din Baneasa asa cum v-am dat si link, la Karen Millen. Rochia a mai fost cum a fost, au meritat cele 5 ore petrecute acolo, insa, pentru restu a fost mai greu. Am gasit incaltarile la Zara, mi s-au parut decente ca si pret. Si erau de ocazie, culoarea se potrivea foarte bine cu rochia. Cat despre paltonasul de deasupra...am simtit ca innebunesc. S-a dus naibii trenciul meu elegant albastru satenat, ca nu e chip sa gasesti ceva. L-am gasit pe acela la Promod si am zis asta e! Imi place ca are maneca 3/4, este foarte frumos lucrat si este rotund la guler dat fiind modelul rochiei. Poseta am luat-o sambata dimineata dupa coafor din Vitan in cea mai mare viteza. Are piatra aia sus ca si sandalele si culoarea se potriveste foarte bine cu restul tinutei.
Cat despre poze, cu regret va spun ca nu am nici o poza intreaga. Dar am sa incerc, numai sa imi spuneti unde trebuie sa le pun. In albumul ala al meu?
Ralucis, draga mea, este respectul nostru de sine. Cat de mult de aranjam pentru orice loc in care mergem atat de mult ne respectam pe noi si de ce nu, pe cei din jurul nostru. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Se schimba tinuta intre primarie si biserica dar dupa aia gata, cu rochia aia ramai toata seara. Eu asa stiu.
Si se gasesc rochii dragute la intersectia Lizeanu, spre Obor este un magazin pe partea stanga(cum mergi spre Obor), aproximativ vis-a vis de Mega Image.
Noi cununam in vara si am ales sa-mi fac rochia de nasa, nu vreau sa risc sa mai fie cineva in aceiasi tinuta ca mine.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
;-)http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=10837987

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

mariana75 si cu marimea ai nimerit? mie mi-e groaza sa comand, ca daca nu-mi sta bine sau daca nu nimeresc marimea....desi rochite faine am vazut acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu nu "pot" si nu vreau sa ma risc..
Ce m-a convins si mai mult ca nu-i o idee bune cel putin pt mine..

Prima rochie ( de seara) care mi-o cumparasem pt nunta e Karen Millen (am mai zis asta ) marimea 36 in conditiile in care eu am 48 de kg la 1,68 m
Acum mi-am mai cumparat una pt zi tot Karen Millen da marimea 38!!! 36 mi-era mult prea stramta, iar asta 38 mi-e fixa.. Merge sa iau 2-3 kg pe mine da nici mai mult

Deci
1. marimile sunt diferite fata de ce port eu in general (adica in medie 34)
2. nici macar nu intru in aceeasi marime de la aceasi marca

E fain cand scrie si lungimile la fiecare masura sa-ti poti da seama ce masura sa comanzi, da altfel cam naspa

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Apropo de Karen Millen!
Mare atentie la etichete ca mie imi vine sa imi dau palme! Am murdarit-o putin la gat de fond de ten, si desi scria pe eticheta ca trebuie curatata chimic, la dracu, stiam ca fondul de ten pateaza. In concluzie, am luat frumos rochia si am bagat-o putin in chiuveta sa o spal la gat. Am spalat-o, s-a luat, si fiind o fata tare desteapta, o pun pe umeras, o duc pe balcon la uscat. A doua zi, rochia mea era plina de dare mai inchise la culoare...Am dus-o la curatat in Mall Vitan (cica cea mai buna curatatorie!). Din parti! Am luat-o pe jumatate curatata si curatata si eu de 30 lei inutil. Am dus-o la alta curatatorie la cea din Mall Plaza. De acolo am luat-o ceva mai bine, se mai ved foarte putin, poate eu ca stiu ce a patit. Insa, nenorocirea mea este alta. Din rochita mea pana la genunchi, foarte larga in partea de jos, a ramas una deasupra genunchiului si foarte stramta. Bineinteles ca s-a stramtat si in partea de sus, de abia mai respir in ea...asa ca s-a dus pe apa sambetei rochia mea, purtata o singura data. Trebuie sa caut alta.
Mare atentie la ce scrie pe eticheta. Eu am patit-o!

Mergi la inceput