Gravidute & Mamici de IASI (50)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
Eu am facut TT-ul la Synevo,si am scris acolo un formular cu date personale,ultimul CM...nimic deosebit.Trebuie sa ai o trimitere de la medicul ginecolog si ultima ecografie,cat mai recenta.
A costat 100RON si a durat vreo 2 saptamani pana am primit rezultatul.
La maternitate costa mai putin,vreo 60 RON si dadeau rezultatul mai repede,dar nu aveau reactivi si fiind la limita maxima cand puteam face testul n-am mai asteptat.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
LA MULTI ANI BIANCA
de Katthy!
LA MULTE LUNITE AMALIA!
Sa cresteti mari,sanatoase si frumoase !
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Eu cand am facut testul, m-a dus doctorul de manuta, deci el stia deja daca au sau nu ce le trebuie si asta a fost. Dar sunt cam doi ani de cand s-a intamplat asta, si cu ministrul asta al sanatatii, vad ca se dau "din ce in ce mai multi bani" pentru sanatate. Nu au nimic prin spitale. O aspirina sau un algocalmin daca-ti trebuie te duci sa-l cumperi, ca ei nu au.
Mai da ce ma enerveaza reclama asta la Pampers, ca nu vad ce scriu. N-am nimic cu firma, ci doar cu reclama.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
alynta27 spune:
La Multi Anisori, Mario Dominic! Multa sanatate si fericire! Michelle sa fiti sanatosi sa-l cresteti si educati!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
vad ca petreceti la greu..
Lacra, si pe mine ma enerveaza la culme reclama asta..si mai era una cand te logai, iti acoperea totul..si la inceput nici nu era x , ca sa o inchizi.
e f cald afara! noi am fost la terasa la smile..noi 3.bineinteles ca nu a stat cumintica, am tinut-o in brate, i-am dat si ei un iaurt si am lasat-o cu piciorusele goale si a tacut! a stat cumintica in cosuletul auto ca sa pot si eu papa..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Danelutza spune:
La multi ani, Dominic! 
Sa cresti mare, norocos, sanatos si fericit!
La multi ani, Bianca ! 
Sa cresti mare, fericita, frumoasa si norocoasa !
La multe lunite, Amalia! 
Sa cresti mare ingeras, frumoasa, sanatoasa si norocoasa !

gabiarama spune:
La multi ani Danelutza ! Fain cadou ! He,he ! Te dai hutza ![]()
Pe la alt topic ti-am admirat si frumusete de gradina ,dar nu am avut prilejul sa iti spun .
La multi ani Dominic ,Bianca si Amalia !
Stiti ca inainte de Pasti intrebam de un loc unde as putea duce la spalat -calcat perdele si draperii .Acum va pot spune eu unde ati putea merge .
1. La Sophia (gara ,linga Vointa ,in Moldova Mall,sau Pacurari) doar calca produse cumparate de la ei - 20 mii lei vechi /metru liniar .
2.La curatatoria din Careffour spala si calca - 145 mii lei vechi /kg .
kriss79 spune:
Danelutza, am vrut sa spun dar am uitat, sa folositi cu placere balansoarul! noi am primit de la finii nostri cadou anul trecut unul..
eu nu am facut TT. pliul nucal a iesit bine, 1,8 parca. nu am avut antecedente, eram
tineri,eco a iesit ok la 17 sapt parca si atunci dr mi-a zis ca il fac doar daca vreau..si am zis pas..poate acum o tine si de noroc..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Eu am facut TT ca mi s-a pus mie o pata maaaaaaaare, ca lucram in mediu toxic si-mi era frica pentru copil. Medicul m-a asigurat ca e bine si ca nu e nevoie, dar ca sa stau eu linistita m-a dus de manuta sa-mi faca testul, ca daca tot eram in maternitate ce s-o mai tot lungim.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Danelutza spune:
Multumesc fetelor pentru urari.
Gabi ar fi mai frumoasa gradina, daca as putea sa muncesc mai mult, dar asa trebuie sa ma protejez, ca sa pot presta in bucatarie. ![]()
Cristina de balansoar deocamdata, profita din plin, tata si fiica, eu doar la prinz cind nu-si fac ei culcus acolo ![]()
Doamne, ce ma enerveaza reclama asta care blocheaza pagina pe jumatate 
Ajutor, a aparut mica terorista, s-a asezat in bratele mele si nu ma mai lasa sa scriu