Gravidute & Mamici de IASI (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am facut TT-ul la Synevo,si am scris acolo un formular cu date personale,ultimul CM...nimic deosebit.Trebuie sa ai o trimitere de la medicul ginecolog si ultima ecografie,cat mai recenta.
A costat 100RON si a durat vreo 2 saptamani pana am primit rezultatul.
La maternitate costa mai putin,vreo 60 RON si dadeau rezultatul mai repede,dar nu aveau reactivi si fiind la limita maxima cand puteam face testul n-am mai asteptat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

LA MULTI ANI BIANCA de Katthy!
LA MULTE LUNITE AMALIA!
Sa cresteti mari,sanatoase si frumoase !

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Eu cand am facut testul, m-a dus doctorul de manuta, deci el stia deja daca au sau nu ce le trebuie si asta a fost. Dar sunt cam doi ani de cand s-a intamplat asta, si cu ministrul asta al sanatatii, vad ca se dau "din ce in ce mai multi bani" pentru sanatate. Nu au nimic prin spitale. O aspirina sau un algocalmin daca-ti trebuie te duci sa-l cumperi, ca ei nu au.
Mai da ce ma enerveaza reclama asta la Pampers, ca nu vad ce scriu. N-am nimic cu firma, ci doar cu reclama.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La Multi Anisori, Mario Dominic! Multa sanatate si fericire! Michelle sa fiti sanatosi sa-l cresteti si educati!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

vad ca petreceti la greu..
Lacra, si pe mine ma enerveaza la culme reclama asta..si mai era una cand te logai, iti acoperea totul..si la inceput nici nu era x , ca sa o inchizi.
e f cald afara! noi am fost la terasa la smile..noi 3.bineinteles ca nu a stat cumintica, am tinut-o in brate, i-am dat si ei un iaurt si am lasat-o cu piciorusele goale si a tacut! a stat cumintica in cosuletul auto ca sa pot si eu papa..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Dominic!
Sa cresti mare, norocos, sanatos si fericit!

La multi ani, Bianca !
Sa cresti mare, fericita, frumoasa si norocoasa !

La multe lunite, Amalia!
Sa cresti mare ingeras, frumoasa, sanatoasa si norocoasa !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La multi ani Danelutza ! Fain cadou ! He,he ! Te dai hutza
Pe la alt topic ti-am admirat si frumusete de gradina ,dar nu am avut prilejul sa iti spun .

La multi ani Dominic ,Bianca si Amalia !

Stiti ca inainte de Pasti intrebam de un loc unde as putea duce la spalat -calcat perdele si draperii .Acum va pot spune eu unde ati putea merge .
1. La Sophia (gara ,linga Vointa ,in Moldova Mall,sau Pacurari) doar calca produse cumparate de la ei - 20 mii lei vechi /metru liniar .

2.La curatatoria din Careffour spala si calca - 145 mii lei vechi /kg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Danelutza, am vrut sa spun dar am uitat, sa folositi cu placere balansoarul! noi am primit de la finii nostri cadou anul trecut unul..

eu nu am facut TT. pliul nucal a iesit bine, 1,8 parca. nu am avut antecedente, eram tineri,eco a iesit ok la 17 sapt parca si atunci dr mi-a zis ca il fac doar daca vreau..si am zis pas..poate acum o tine si de noroc..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Eu am facut TT ca mi s-a pus mie o pata maaaaaaaare, ca lucram in mediu toxic si-mi era frica pentru copil. Medicul m-a asigurat ca e bine si ca nu e nevoie, dar ca sa stau eu linistita m-a dus de manuta sa-mi faca testul, ca daca tot eram in maternitate ce s-o mai tot lungim.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multumesc fetelor pentru urari.

Gabi ar fi mai frumoasa gradina, daca as putea sa muncesc mai mult, dar asa trebuie sa ma protejez, ca sa pot presta in bucatarie.

Cristina de balansoar deocamdata, profita din plin, tata si fiica, eu doar la prinz cind nu-si fac ei culcus acolo

Doamne, ce ma enerveaza reclama asta care blocheaza pagina pe jumatate

Ajutor, a aparut mica terorista, s-a asezat in bratele mele si nu ma mai lasa sa scriu

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput