Gravidute & Mamici de IASI (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Von Halen, eu nu am completat nici un chestionar. poate la Synevo asa se practica. Mi se pare normal sa fie asa, ca sa-ti dea si rezultate concludente. Adica procentaj. La Cuza nu fac asa...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sigur! numai mie mi se putea intampla...Ma gandesc toata saptamana ca pe 15 e ziua lui Domi, ieri seara imi spun sa nu uit sa-l felicit frumos, frumos...si azi? Azi scriu un mesaj kilometric si de Domi nici nu amintesc. E clar, v-am zis ca m-am senilizat/selinizat.

So...LA MULTI ANI, DOMINIC!!!!!Sa cresti mare si frumos. Sa ne inviti la majorat. Si la nunta. Te pup.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

VonHelen: eu am facut,in aceasta iarna, TT la Synevo. Da, am avut un chestionar pe care mi l-a dat doctorul care imi urmareste sarcina,tot el l-a si completat,pe baza raspunsurilor mele. La Synovo m-am dus asadar cu acel chestionar si cu rezultatul ecografiei, stampilat si parafat de medic. Dureaza vreo 12 zile pana vin rezultatele deorece analizale se fac la Bucuresti. Nu-ti mai fa ganduri negre legate de acea raceala,stiu fete care au luat si antibiotice in primul trimestru din cauza unor raceli puternice si au dus sarcina cubinepana la capat.
Toate cele bune, Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by aeperju

Ghinetz, ce este acolo la Ciric? (parca am mai auzit de locatia asta)

emma

Emma, iti zic eu pana maine cand intra Oana... e padure, lac, iarba verde... zona de agrement. Este si o tabara pentru copii acolo. E pe drumul spre Aeroport.

--------------------------------------------------------------------------------
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

aha mersi frumos. am inteles.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

DOMI!!!!! Sa cresti mare si frumos, sa ai o viata plina si senina!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

quote:
Originally posted by ioana

VonHelen: eu am facut,in aceasta iarna, TT la Synevo. Da, am avut un chestionar pe care mi l-a dat doctorul care imi urmareste sarcina,tot el l-a si completat,pe baza raspunsurilor mele. La Synovo m-am dus asadar cu acel chestionar si cu rezultatul ecografiei, stampilat si parafat de medic. Dureaza vreo 12 zile pana vin rezultatele deorece analizale se fac la Bucuresti. Nu-ti mai fa ganduri negre legate de acea raceala,stiu fete care au luat si antibiotice in primul trimestru din cauza unor raceli puternice si au dus sarcina cubinepana la capat.
Toate cele bune, Ioana.

multumesc mult pentru detalii, mie mi-a dat o trimitere fara vreun chestionar sau datele de la eco.hmm..ciudat!
mi-a masurat diametrul biparietal la eco ,apoi eu am intrebat de pliul nucal si aspus ca e bine , nu a notat dimensiunea nicaieri dar eu tin minte ca a zis ceva de 3 mm, nu mai stiu sigur, eram emotionata.
dar din cate stiu eu 3 mm e la limita, nu?

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by VonHelen

Ghinetz iti multumesc mult pentru raspuns..am sa sun din timp la Dr.Iliev.
eu o sa nasc in bacau, doctorita mea e de acolo si eucea mai mare parte a timpului stau la bc si nu in iasi;iar TT o sa-l fac la un lab din Iasi...synevo e ok???
si inca ceva stiu ca TT implica si un chestionar...chestionarul ti-l da tot de la laborator. si cam in cat timp sunt gata rezultatele?

Eu am facut TripluTest la maternitatea Cuza Voda, la recomandarea medicului meu. Am mers dimineata la recoltare si la pranz mi-a dat rezultatele. PArca era vreo 70 RON in 2006. Acum nu mai stiu cat e. Synevo din cate stiu eu e un laborator bun. Eu ii fac Stefaniei analize acolo, sau la Praxis in Tg. Cucu.
In ceea ce priveste stresul indus de doctorul tau, eu zic sa stai linistita, ca afecteaza si copilul. Eu am racit in primul trimestru de sarcina si bebelina mea e ok. Cred ca ti-am mai scris. Capul sus. Daca nu pentru tine, macar pentru bebe. Dupa eco de la Iliev, ai sa te linistesti, ca daca e ceva in neregula acolo chiar se ved, dar eu sunt sigura ca nu e. Eu am lucrat in mediu toxic si am avut multe emotii si am o bebelina sanatoasa, dar foarte "agitata". Asa cum am fost eu pe perioada sarcinii, asa ca stai calma... Multa sanatate si tie si bebelusului.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

LA MULTI ANI DOMINIC! Sa cresti mare, sanatos si frumusel.
Michelle sa-ti traiasca cavalerul si sa fiti sanatosi sa va bucurati de el.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

LA MULTI ANI DOMINIC! Sa cresti mare si fericit! Pupici multi!

LA MULTI ANI BIANCA de Katthy! Sa cresti mare si frumoasa!

LA MULTE LUNITE AMALIA! Sa cresti mare,frumoasa,sanatoasa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI DOMI!!! Sa cresti mare, sanatos si norocos! Michelle, crestere usoara in continuare si sa va aduca Domi numai bucurii!!
LA MULTI ANI BIANCA!!!

LA MAI MULTE LUNITE AMALIA!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput