Gravidute & Mamici de IASI (50)
Raspunsuri - Pagina 16
danyelle005 spune:
Buna fetelor! Nu prea am avut timp sa intru zilele astea....musafiri aproape zilnic, plimbari plus treburi prin casa care mi-au ocupat aproape toata ziua.
CELIA noi facem bine, Amalia e o rasfatata, papa bine, se joaca, ne plimbam toata ziua. Tu ce mai faci? nu ne-ai scris ce-ti mai fac prichindeii, mai povesteste-ne de ei.
MICHELLE
pupam cu anticipatie micutul sarbatorit, sa fie sanatos si sa aiba numai noroc. Distractie multa la petrecere.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mihamora spune:
Oana - multumim pentru reteta, cred ca sunt f bune
.
A fost dragut la petrecere, si-a ales cheile de la masina, carte, foarfec.....defapt el a dat jos totul de pe tava, pe rand, numai l-a unele lucruri s-a oprit si le-a studiat mai mult, restul le lua si le arunca...![]()
Miha- ai dreptate , cand se face intalnirea cu degustatul? Oana se pregateste intens, in fiecare zi ne ofera ceva, doar virtual![]()
Daniela - cum a iesit tortul? Multumim 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Miha- ai dreptate , cand se face intalnirea cu degustatul?
Pai cand?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Multumesc din suflet pentru urari 

Ne-am petrecut, eu, motata si soata la restaurant, deci mincarea au pregatit-o ospatarii ![]()
M-am chinuit sa fac un tortulet, dar intrucit cuptorul face fite, am pus in cuptorul mic si s-a cam prajit tortul
.
Nu m-am simtit niciodata ca anul asta, parca nici n-a fost ziua mea, probabil pentru ca n-am stat suficient in bucatarie si n-am vrut musafiri ![]()
Va tuc pe toate si va imbratisez cu drag 

Aaa, uitai sa ma laud, cadoul de la sot este un leagan pentru trei persoane ca-mi doream eu de mult, ce-i drept mi l-a dat in avans cu vreo doua saptamini, de aia acum am pretentii sa-mi cumpere aragaz nou, dar s-ar putea sa schimbam toata bucataria, ca ne costa mai ieftin ![]()

mariussimiuc spune:
Cuscra,apai sa va leganati sanatosi! ![]()
Ati petrecut intim. Bravo! 
Noi mergem la baita si nani.
Va pup...pe maine...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ella10 spune:

LA MULTI ANI DOMINIC!

Sa ai parte de numai lucruri bune,sanatate si multa fericire!
Michelle sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el,sa aveti parte de multe bucurii alaturi de el
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
ella10 spune:
Am pus citeva poze la albumul "a treia luna"
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
VonHelen spune:
Buna dimineata burtici!!!
nu am mai scris de multicel..am fost cam stresata in ultimul timp iar acum sunt si mai stresata!!!
am fost ieri la eco de 12 saptamani, toate bune si frumoase , bebe e activ, se zbenguia pe acolo ca avea suficient spatiu...
dar doctorita s-a aratat ingrijorata in legatura cu o raceala pe care am avut-o in sapt V. mi-a spus ca trebuie sa fim f atenti pt ca e periculoasa o infectie la inceputul sarcinii, oricat de usoara ar fi fost.
sunt deprimata, imi doream sa-mi anunt familia si prietenii , acum trebuie sa mai aman, sa vedem daca ies rezultatele ok la TT, desi nu stiu daca o sa ma mai pot ascunde pana atunci.
fetelor vreau sa-mi spuneti si mie unde poate fi gasit dr. Iliev. vreau sa fac o ecografie la el;
si altceva..unde pot sa fac TT in Iasi? din cate stiu datele TT trebuie colerate cu cele de la eco..asta inseamna ca trebuiesc facute in aceeasi zi?
12 sapt si 2 zile
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
ghinetz spune:
Intreb si eu...pai cand? Cipandeii asteapta, covoarele la fel, dar noi...pe bune, cand ne mai vedem? (Michelle, ca sa nu mai zic ce jena mi-e de tine, ca nu ne-am mai vazut)
In alta ordine de idei...iata
!
Asa, acum sa o luam metodic:
1. si daca e metodic...Nonna!!! N-au mai plecat aia, frate?! Va mai brigadeaza mult?! Saracuta de tine...Au venit la clasa?
2. Danelutza, cu intarziere zic si eu...La mult ani!!!! Sa fiti fericiti cu toti, sa aveti vreme de leganat o viata.
3. Van Halen, nr dr Iliev il gasesti la inceput de cap la noi. Sa suni in primele zile ale lunii, ca sa-ti faci programare (e f ocupat). Si sa nu te dai batuta daca nu raspunde. Insista! Muuuult. In principiu TT nu tr facut in aceeasi zi cu eco morfo-fetala, dar rezultatele lor sunt corelate de catre medic. mai exact se ia in calcul pliul nucal (nr de centimetri) care se vede la eco si parametrii de la TT. Eu am facut TT la maternitate, La Cuza Voda. Vezi si ti ce-ti zice medicul, mie imi recomanda mereu unde sa merg, imi dadea nr de telefon...nu ma lasa niciodata in ceata. Daca nu o face din proprie initiativa...intreaba. Mie asa mi se pare normal. (Sigur, asta nu spun ca sa nu mai intrebi aici; noi tocmai de asta mai halaiduim pe la Odisee, sa fim de folos noilor gravidute. Sau si de asta)
Azi am zi de calcat. Chef nu am, dar ar tr sa profit ca nu e f cald afara. Si ca a plecat sotul cu caruciorul in portbagaj, deci voi face o plimbare mai scurta, daca totusi ies, ca nu ma mai tine spatele de plimbat barbatelul in brate.
Va saluty!!!
Stiu ca mai tr sa transmit ceva-cuiva, dar nu mai stiu cui. M-am senilizat (sau selinizat, ca ma cam simt picata din luna, uneori)
Nu mai corectez, sigur iar am plin de greseli de tehnoredactare. daca va deranjeaza tare, sa-mi spuneti, ca promit sa fiu mai atenta si sa nu mai scriu cu un ochi in monitor si altul la strengarul ce-mi patruleaza printre picioare, indreptat cu toata viteza spre luminitele de la unitatea calculatorului....
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
VonHelen spune:
Ghinetz iti multumesc mult pentru raspuns..am sa sun din timp la Dr.Iliev.
eu o sa nasc in bacau, doctorita mea e de acolo si eucea mai mare parte a timpului stau la bc si nu in iasi;iar TT o sa-l fac la un lab din Iasi...synevo e ok???
si inca ceva stiu ca TT implica si un chestionar...chestionarul ti-l da tot de la laborator. si cam in cat timp sunt gata rezultatele?
12 sapt si 2 zile
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin