Gravidute & Mamici de IASI (50)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Celia
Lacramioara , sanatate lui Stefy , sa-i tot placa la cresa. De unde overdraft ?
Celia, eu iau indemnizatia pe cardul de salarii de la firma si de aia am overdraft pe el. Il aveam inainte sa intru in concediu si asa a ramas.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI CUSCRA MEA DRAGA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 g de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
byu spune:
Salut,casi doarme,asa ca...bag mare la scris
am vb cu sotul si am facut o socoata, m-ar ajunge cam 6milioane sa fac la club asta daca nu trebuie sa platesc si sala, asta chiar nu stiu cum e trebuie sa merg acolo sa vad ce vb cu doamna, multumesc pt sfaturi.
voi pe unde va plimbati, ca noi nu mai avem pareneri de ceva timp ca s-au cam inbolnavit...si in casa ne plictisim foooorte tare.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
byu spune:
kriss, m-ai intrebat de Andreea, ea e bine, cu finutul are ceva probleme...dar se vor rezolva cu ajutorul Domnului in rest e binisor si-au luat mobila noua...stau tot in canta si cam atat.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Raluca,din cate stiu sala nu se plateste separat.Intra in costul meniului.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 g de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
byu spune:
da, asa e dar aici e altfel pt ca aici e special pt petrecerile copiilor nu si pt adulti, au meniuri doar pt copii, pt adulti am sa fac eu niste platouri
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by byu
da, asa e dar aici e altfel pt ca aici e special pt petrecerile copiilor nu si pt adulti, au meniuri doar pt copii, pt adulti am sa fac eu niste platouri
Da,asa am facut si noi la RoMagic si asa era si la FunParty,parca asa ii zice...
Trebuie sa ai minim 10 copii,adica poti sa ai si mai putini,dar de platit platesti 10,iar pentru adulti aduci tu ceva de acasa sau iei de acolo,depinde cum cazi la invoiala.
mihamora spune:
Salutare !
LA MULTI ANI DANELUTZA!!! 

Noi am facut azi vaccinul de 1 an.
Oana- am facut deja o petrecere in week-end cu nasii,care nu vor fi de ziua lui D in localitate si maine mai avem o petrecere la mc d.
Foarte tare aranjamentul cu ciocolatica de ieri, mi-a placut floarea
hmmm ..si eu is fan ciocolata cu menta.M-am lasat de facut bunataturi, pt ca le faceam numai seara
.Ce sunt alea panacakes?
Miha- foarte tare semnatura! 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
iulia-stefy spune:
LA MULTI ANI DANELUTZA!!!
Sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
Michelle, si? cum a fost la petrecere? Vrem poze!!!! Ce a ales Domi de pe tavita?
(A! Pancakes snt clatite pufoase, de alea de mananca americanii la micul dejun. Eu am luat reteta de pe DC, din retetele Nataliei. O scriu si aici. Sunt fff usor de facut si fff bune la gust:
Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes)
O reteta de clatite americane, pufoase si bune.
1 pahar lapte batut / iaurt / sana
1 ou
2 linguri unt topit sau ulei
esenta de vanilie
1 pahar faina
2 linguri zahar
1/4 lingurita sare
1/2 lingurita bicarbonat
1 lingurita praf de copt
Se amesteca intr-un vas laptele batut cu oul, untul/uleiul, vanilia si zaharul.
Intr-un alt vas se cerne faina cu sare, bicarbonat si praf de copt.
Acum urmeaza cel mai important lucru: se toarna amestecul lichid in cel uscat, amestecind lejer de citeva ori, dar nu de tot, adica aluatul trebuie sa arate ca avind cocoloase de faina. Se lasa aluatul sa stea cam 15-20 minute, timp in care cocoloasele vor disparea. Daca nu se respecta acest detaliu, clatitele nu vor iesi pufoase.
Se toarna aluatul cu lingura intr-o tigaie teflonata incinsa, unsa cu putin ulei. Se prajesc pe ambele parti pina se rumenesc.
In aluat se pot pune bucatele de fructe, eu am pus prune uscate. (eu bucatele de mere)
Se servesc cu dulceata (eu cu peltea de gutui), smintina sau cu crema de lamiie.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"