Gravidute & Mamici de IASI (50)
Raspunsuri - Pagina 14
kriss79 spune:
celia, bine ati revenit!
Alessia e bine,papa binisor(am ajuns la 6,770 gr), e cumintica, sta bine in fundulet..papa piureuri de fructe, cereale cu fructe la borcanase, supica de legume(inca nu i-am introdus carnita), cereale nestle cu lapte(nu praf), branza calcica cu mar ras si gris cu lapte seara..in rest inca mai papa si san.
inca nu se ridica in patut nici in fundulet..dar trage tot ce apuca, inclusiv azi am gasit-o cu suportul de la baldachin in pat..a tras de material pana a cazut suportul..bine ca nu i/a cazut in cap. am sa il iau ca e periculos vad..
voi cu ce va laudati?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
gabiarama spune:
Oana , buna cafeaua .Cioco nu mai dai ?
La mine ,gata ,s-a hotarat ziua si ora petrecerii :simbata viitoare ,ora 17 .Asa ca de luni sunt in pregatiri intense .Acum , ma rog sa nu se imbolnaveasca vreun copil ,ca sa nu fiu nevoita sa il tin acasa si sa nu mai pot face nimic conform graficului ![]()
Prin urmare , abia diseara avem banii ?
kriss79 spune:
acum m-ati facut si pe mine sa ma gandesc la aniversarea primului anisor

![]()

daca va mai fi cald in octombrie, cred ca voi opta pt. petrecere in aer liber, in Bucium la ai mei..au curte mare cu iarba..daca nu am si eu curte, dar nu cu iarba..
Noi vom face in weekend cu siguranta, caci ziua ei cade miercuri cred si nasii ei nu sunt din iasi..vom sarbatori in weekend si anisorul ei si "anisorii" mei![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Simo78 spune:

Si eu m-am gandit la "ziua lui"...o s-o facem la tara, la bunicii mei, la curte. E cel mai bine, pentru ca este spatiu, vor fi si copii si au loc de joaca. Drept e ca e cam departe, 30 km...dar majoritatea au masina si care nu...se cupleaza cu cei care da.
In casa nici nu ma gandesc, iar la un local costurile ne depasesc.
O varianta ar fi fost la iarba verde, dar imi e mai comod la bunici pentru ca am toate alea la indemana.
Sanatate la puisorii bolnavi, sper ca se simt mai bine.
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
alynta27 spune:
Salutare!
Va multumesc celor care vati gandit la noi si ne-ati fost alaturi! David e la a 5a zi de antibiotic si e bine! Se tine de mine si nu ma lasa deloc! Acum incepe sa-si reia mesele de dinainte.
Kriss, pupam mancacioasa de fata!
Miha spor in continuare la introdus alimente
Ioana ne bucuram ca Stefi e bine si creste!
Si noi ne gandim la mot! Vom face acasa. Speram sa fis la noua casa! Astia se misca cam greu, dar speram sa fim aranjati pana pe 27 iunie. E in stadiu de finisari mansarda. Acum au facut scara interioara. Abia asteptam sa ne mutam! Si petrecerea va fi strict in familie!
O zi buna tuturor!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
gabi, cioco d ecasa nu mai am (am insa eu vreun kg in plus, sau mai mult, ca am mancat-o singura aproape pe toata)Dar mai am Dinner mints. Si fac rapid niste pancakes, ca alea de aseara au iesit delicioase si mai vreau
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by byu
da dar totusi, e motul...asta e problema mea, daca ar fi aniversarea celui de-al doilea anisor n-as mai sta pe ganduri....dar fiind motul....mmm
Byu, nici la mine nu e mult spatiu, dar am vrut acasa, sa ne putem desfasura in voie la taiat pletele. Acum depinde si cati invitati ai si cum a zis si Miha, daca mai sunt si copii.... Noi am fost putini din cauza spatiului. Noi, nasii, cumnata si o familie de prieteni.
Cumatria, de dupa botez a fost altceva, aia am facut-o la COtnari si a fost super. Puteam sa-i iau si motul tot acolo, ca au si separe, dar dupa mot s-a ales si cu baiata ca noi am luat motul de la radacina si nu voiam s-ao scot apoi afara.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Lacramioara, concertul se tine la Onyx. se face rezervare, stai la masa, consumi si asta e..am mai fost la alte concerte acolo si se plateste un meniu minim, ceva de genul asta..adica nu poti sa iei un suc/bere si sa si asculti concertul..poti suna la nr. 0232.233.870 si sa intrebi ce si cum exact..
despre piscina-si mie mi+ar placea sa o duc pe fata, dar nu cred ca se poate pt. asa mici..desi in Buc se poate..stiu ca acolo pe lascar catargi sunt cursuri speciale pt. copilasi, dar nu stiu de la ce varsta..
Cristina, mersi de raspunsuri. La piscina a sunat sotul meu si primesc copii de la 4 ani. Deci mai avem de asteptat.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Eu am mai verificat si azi cardul si bate vintul pe acoloAm intrebat si la banca si m-au asigurat ca nu sunt singura in aceasta situatie .
Gabi, verifica-l azi, ca sigur au intrat. Eu m-am enervat si m-am dus dimineata la banca si mi-am activat e-bcr(e cardul de la firma si ne-au facut la toti optiunea asta, dar eu n-am avut timp sa ajung la banca sa-mi dea dispozitivul pt parola), adica serviciul lor e-banking si mi-am verificat singura tranzactiile si vad ca au intrat aseara.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Gabi, pai atunci venim la tine.
Oana,sa stii ca ma gandeam chiar ieri la tine cum tii tu cipandaii aia numa pentru tine si eu covoarele intacte,nu care cumva sa se uzeze...
Cum ramane cu degustarile noastre mai fetelor?

Acuma...daca nu s-a potrivit nici la mine nici la tine poate se nimereste la Gabi.
*****************************************Miha papa-tot

Am intrebat si la banca si m-au asigurat ca nu sunt singura in aceasta situatie .