Gravidute & Mamici de IASI (50)
Raspunsuri - Pagina 19
nushulica spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Danelutza, am vrut sa spun dar am uitat, sa folositi cu placere balansoarul! noi am primit de la finii nostri cadou anul trecut unul..
eu nu am facut TT. pliul nucal a iesit bine, 1,8 parca. nu am avut antecedente, eramtineri,eco a iesit ok la 17 sapt parca si atunci dr mi-a zis ca il fac doar daca vreau..si am zis pas..poate acum o tine si de noroc..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
eu mai rarutz pe aici ca n-am ce zice la voi discutiile sunt deja despre bebelushi si eu sunt in ceata la capitolul asta..inca
bebe nostru e baietel cum se vede si in semnatura si e ok si grasan

kriss nici eu nu fac TT la fel ca si tie pliul nucal a iesit ok 2.1 parca la 16s si 5z bebe arata super la eco si suntem si noi tineri
inca... asa ca am zis si eu pas..oricum am inteles ca dau si o gramada de rez eronate si n-as suporta stresul pe urmava pup
mihaela cand ma uit la bunatatile tale ma iau poftele
da mi-e si lene sa fac asa ca inghit in sec si tac
17+
DAVID
ralnied1 spune:
Cu scuzele de rigoare...
LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI, DANIELA!
LA MULTI ANISORI, DOMINIC! SA AI PARTE DE SANATATE, MULT NOROC IN VIATA, SA CRESTI MARE, SA FII CUMINTE SI SA-I ASCULTI PE PARINTI! MICHELLE, SA VA TRAIASCA FLACAUL SI SA VA BUCURATI DE EL MULTI ANI DE-ACUM INAINTE!
edit: Lacramioara, multumesc de grija. Inca mai traiesc.
ralnied1 spune:
VINERI, 16 MAI 2008 - parcare IULIUS MALL - ora 20.00 - CONCERT PHOENIX
MARTI, 20 MAI 2008 - ora 20.00 - Seara Folk – concert Tatiana Stepa, Mircea Baniciu si Jul Baldovin
Parcul Copou, lângs Casa de Cultura "Mihai Ursachi"
mihamora spune:
LA MULTI ANI BIANCA! de Kathy

Ella - multumim mult pentru urari! 
Pai Miha - nu stiu, dar sa nu va intalniti la degustat cat sunt eu plecata.Multumim pentru urari 
Danelutza - sa folositi sanatosi cadoul, foarte dragut.Multumim frumos pentru urari 
VonHelen - eu zic sa nu te mai stresezi, sigur nu e nimic grav si mai cere parerea unui medic sa te linistesti 
Oana - stai linistita , ca ne-om vedea noi vara asta
Multumim mult pentru felicitari 
Simo - multumim frumos! 
Lacramioara - multumim mult 
Kriss - multumim 
Alynta - multumim 
Gabi - multumim 
Nushulica - felicitari pentru baietelul grasunel! Pai daca intri si tu mai des poate intra si celelalte gravidute si asa or sa fie discutii mai multe si despre bebeii din burtica![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Cu scuzele de rigoare...
LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI, DANIELA!
LA MULTI ANISORI, DOMINIC! SA AI PARTE DE SANATATE, MULT NOROC IN VIATA, SA CRESTI MARE, SA FII CUMINTE SI SA-I ASCULTI PE PARINTI! MICHELLE, SA VA TRAIASCA FLACAUL SI SA VA BUCURATI DE EL MULTI ANI DE-ACUM INAINTE!
Multumim mult Raluca

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
VonHelen spune:
Buna dimineata mamici si burtici!
m-am programat la eco morfofetala luni,la cineva cu un ecograf mai performant, cu doppler, etc. sa vad ce-mi spune !!! sper ca pliul nucal sa fie sub 3mm..nu are nici un motiv sa fie mai mare, atat eu cat si sotul meu avem sub 30 ani, suntem perfect sanatosi, nu avem antecedente in familiile noastre de malformatii, anomalii, etc.
stiu ca unul din factorii cauzali ai sdr. down de exemplu care este asociat cu pliu nucal>3 sunt si infectiile virale...aici sunt nelinistita si iarasi ma pune pe ganduri raceala aceea din sapt 5.
dar om trai si om vedea!!!
multumesc tuturor pentru raspunsuri!
12+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
ella10 spune:
VonHelen mult succes la ecografie,sa dea DD sa fie totul bine
La multe lunite pentru Alessia
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
iulia-stefy spune:
Danelutza, sa folositi sanatosi balansoarul.
Von Helen, multa bafta la eco. Sigur o sa fie bine, ai sa vezi.
Ralu, multumim de informatii. Tu mereu esti la zi.
Nushulica, te mai asteptam sa ne mai spui ce face bebe din burtica. Sa fiti amandoi sanatosi.
La multe lunite pentru Alessia
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kriss79 spune:
ellasi lacramioara multumim!
Nusa, mai asteptam vesti despre tine si BB!
VonHelen, succes la eco!!o sa fie bine!
Noi ne pregatim ca plecam la noapte spre Buc.A fost o decizie spontana, a primit sotul 2 bilete la concertul Kylie de maine seara si ..plecam! soacra mea va sta cu fetita..e in Buc de 2 sapt pt parastasul fratelui ei si stam la cumnata ei, nasa sotului..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Cristina, drum bun si distractie placuta. Sa va intoarceti sanatosi si sa ne spuneti cum a fost.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)