Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Diana21 nu-i problema ! Cu atitea mesaje e normal sa mai uitam cui si ce am vrea sa raspundem. Mai mult , am inteles ca pe durata graviditatii se accentueaza fenomenul de uitucenie. Eu mi-am uitat ieri geanta pe casa scarii. Am pus-o jos ,linga pragul usii de intrare.Mi se blocase cheia in usa iar geanta ma incomoda la manevrele pe care trebuia sa le fac pt. a inceca a deblochez cheia. Pina m-a sunat baiatul vecinilor nici nu mi-am adus aminte de ea.

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Hihihi, Tori, asta e super amuzanta! Asa e, si eu sunt aiurita rau de cand sun gravida! De citit, citesc...vreau sa le raspund tuturor, insa dupa patru, cinci pagini citite, e o varza in capul meu. Am retinut povestea trista a lui Elilov, pe care o imbratisez tare, tare si vreau sa-i spun ca si eu sunt alaturi de ea si aici sa o ascult, daca vrea sa vorbeasca! Am retinut si gemenasii Catalinei...e frumos cu gemeni, o sa vezi! Si eu am doi frati gemeni, stiu cum e !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 12+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Mai mult , am inteles ca pe durata graviditatii se accentueaza fenomenul de uitucenie.

eu azi am cautat in susu si in josu strazii casa ginecoloagei in conditiile in care am fost la ea de zeci de ori, de vreo 4 ori numai in ultimele 5 luni

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Azi cand am plecat de la cabinetul doctoritei am ajuns la o intersectie de alei si nu mai stiam pe unde sa o iau in conditiile in care am fost la ea de mai multe ori. A trebuit sa o intreb pe o tanti un punct de reper ca sa imi dau seama incotro sa o iau.

Mihaela 12+
Gargarita lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

zilnic trebuie sa iau 5 pastilute,in doua reprize, intre care 2 cortizon. ieri dimineata le-am inghitit precum pelicanul.toate 5 dimineata. am incercat sa le dar nu mi-a reusit. M-a linistit dr.Ca ma uit pe un dosar si la 2min dupa ce termin nu il mai gasesc si ma apuca nervii si sunt gata sa plang deja nu mai conteaza. Se intampla prea des..

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

quote:
Am tot cicit problemele voastre...care sunt semnele ca ti se deschide colul, ai dureri? sangerezi? Eu sunt cam ingrijorata ca vomit in fiecare dimineata si mai tusesc din cand in cand, poate sa se deschida colul din aceasta cauza?

Mariana, pe mine ma doare spatele, jos de tot, in zona bazinului (nu tare, e mai mult o senzatie nepacuta decat o durere) si uneori simt intepaturi in zona unde ar trebui sa fie ovarele...Deci nu am dureri de burta ca la ciclu. Colul se poate deschide fara sa ai nici un simptom, din pacate. De obicei se depisteaza la un control de rutina, de aia unii doctori fac tuseu de fiecare data! Asa era fostul meu ginec., la fiecare consultatie facea tuseu sa verifice starea colului.

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Gynie, felicitari pentru nepotica! Astept pozeeee!

.........................

Eu m-am pus pe rasfoit paginile din urma si de aia revin asa, la doua minute cu cate un raspuns !

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Diana multumesc!E nepotel! Pozele mai dureaza cam o sapt ca acum e in spital si nu mi-a dat voie sa fac poze in salonul de nou nascuti. Abia mi-a dat voie sa-l vad.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

quote:
diana, mama mea ne-a dus si pe mine si pe sora mea cu cerclaj si asta acum mai bine de 30 de ani. A ajuns pana la termen si chiar dupa (la sora mea). Eu zic ca daca trebuie, sa il faci pt. ca iti usureaza mentinerea sarcinii. Stiu ca ai indoieli si o multime de stari contradictorii si iti tin pumnii sa fie bine!

Anes
, se facea cerclaj si acum 30 de ani? Uaaau, ce tare, pai inseamna ca nu e mare lucru...e doar o chestie de rutina pt. doctori, banuiesc...

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

quote:
buna burtici
am vesti bune sunt matusica surioara mea a nascut o fetita perfecta si sanatoasa tun 3.200 kg...zice ca e o frumoasa A nascut normal fara epidurala a impins de 4 ori si gata

Elilov, ce frumos!!! Felicitari pt. nepotica!

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput